90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №78

• 30 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Момиета, какъв е този моя вълчи глад не знам. Вече дори и обядвах,а аз закуска изядох 2 мини ябълки. Какво става не знам преди устоявах ,а сега нещо ми са слаби ангелите.
Браво за минусите все така да ви върви на всички.Водните  Peace
Излизаме на разходка с дечко

# 601
Здравейте момичета, слаби ли са ми ангелите или пък са ми силни дяволите, не знам.Знам само ,че вчера на рождения ден падна такова освинване,че чак ме е срам да разказвам.След осемте стриктни дни последва страхотно омазване.  smile3511Ако има с нещо да се похваля то е , че  поне алкохол не пих и паднаха страхотни танци, е  по изгорих някоя калория.Сега се самобичувам, bash bash не че  ми помага особено.За ядене и дума не мога да обеля - нищо не ми се яде,ами то след вчера....Искам само да спя,спя и спя....
После ще ви чета, ако крокодилчето ме остави да се наспя.

# 602
здравейте отново, момичета
аз тъкмо си хапнах обяда и съм се заситила стабилно, че чак до вечеря ..... Laughing
иначе имаше малка промяна в плана за обедното меню, вместо заплануваното кисело мляко със сирене, чесън и яйце си направих едно сиренце по шопски, мноого добре ми се отрази smile3521

# 603
 Hug
аз днес на бобова - похапнах си едно оризче, собственоръчно сготвено  chef

# 604
аз пак ям
ябълка даже 1 ч не е минал ,ама не мога , то не бе  глад,не бе чудо
 знам че един чай ще ми дойде добре ама няма......
каква вода то ми стърже дано поне довечера издържа

# 605
Здравейте, току що приключих с обяда: 300гр. постна пица (малко прекалих с грамажа, но не успях да се спра). За вечеря ще внимавам повече.
Стел как е? За да не прегладнееш много пийвай по чаша чай или по-дългичко кафенце. Удави глада във водичка. Ще се справиш Hug .
ylit , не се самобичувам, а се стегни и продължавай напред. И на мен ми е трудно да издържам на такива мероприятия, за това си хапвам по режима предварително. Кураж!

# 606
Здравейте, момичета! Аз имам един малък минус след въглехидратния, но още не мога да стигна кг от водния. Днес ще ям повече плодове.
Сиси, страхотни резултати! Браво на теб, даде ми надежда, че е продължа да свалям и във втория цикъл.
Стел, яж си ябълки, няма лошо, аз лично даже ти го препоръчвам Wink

p.s. Погледнах календара и веднага установих защо не свалям  Laughing Просто съм в овулация, на мен тя ми дейста задържащо, а не МЦ.

# 607
  • на малък остров в океана
Стел, щом не издържаш, няма лошо че си хапваш плод, споко. Стискам палци!

# 608
много ви благодаря че ме укоражавате
успокоихте ме !!!

# 609
Стел, с 3 ябълки няма да напълнееш 100 кила. Hug

Мен нещо ми е болно.Боли ме глава и гърло и малко зъб.Въобще болки асорти. Joy

# 610
   Сиси, поздравления за чудесния резултат!   bouquet Определено си права, много е здравословен режима. Peace

bibeto, и аз съм като теб днес.Току що метнах тавата и я чакам да стане.Сложих маслини, кисели краставички и гъбки.Имам и сос от домати със зелени маслинки на Барила.Страхотен е.

bambichas, поздравления!Продължавай все така  bouquet

Харизанова, споко ще намериш къде.. Joy За зъба не чакай, отивай на доктор.

Стел, ще се справиш. Hug

Оставям ви да си видя пицата  Laughing

# 611
  • България
харизанка залавяи се с болките-асорти още до като е рано!  love001
стел караи си спокойно втори плодов и дори хапваи повече плодове-да не се осети организма че е на диета.не трябва да има глад в никои ден. newsm35 бананки за теб.
днес въглехидрати-2 ябълки,пица. newsm12за вечеря се двуомя-тиквеник или квадратите.ако ги забъркам от сега още топли ще ги лапна  smile3506я да размразя тиквеника и да си го хапна след 3ч-промоции имам smile3503/харизанка/.вечеря квадрати.мдааа
 newsm12 newsm531кг ми се разкарва нагоре надолу трябва да го махна днес това е моя ден
утре ми е мъка...ще се справя някак...лошо че няма тиква.
момичета аз нещо маи взех да пропускам салатите,незнам да ли е добре така.хапвам само основното в прилични количества. Hug
ще забъркам и очислителния хляб,но мн малка доза да го пробвам.овесените трици нали са за днес? Hug
браво на слабеещите Hugпри мен в втория цикъл маи е само на см,незнам не съм се мерила в началото,но видимо отслабнах нищо че -кг са малко.
чудя се да поизлезем ли на снега?!
кашарел моита пица е вече излапана..чакам часа на промоцията. Hug
голям глад ме гони,по цял ден с малкото съкровище в къщи за какво да мисля другооо.  chef  bouquet

# 612
  • на малък остров в океана
Роситоооо, много е приятно времето навън. Аз бях с моята дъщеря преди 2 часа навън. Сега трябва да е още по-хубаво времето.

И аз утре съм на пица. Обаче понеже не се разбрахме нито с месенето, нито с бърканата пица, та си купих готови блатове за пица Нилана, гарнираш и печеш. А за вечеря ще правя браунис с ябълково пюре вместо яйця по препоръка на Пети. Ама това за утре.
Днес на закуска хапнах грейпфрут (вече избягвам сладките плодове), на обяд 3 сърми постни с един домат и 300 мл зеленчуков бульон. За вечеря ще хапна две малки сърмички със зелена салатка. Рапорт даден! Laughing

# 613
Сега си сложих едни картофки да се сварят, за да имам за 17,30.Моята обедовечеря.Досега съм на един портокал.Сега ще пия чай и после започвам да се наливам пак с вода. Cry

# 614
Леле момичета немога да повярвам днес кантара ми показа още -1кг., ако продължава така, май по-бърза ще се увеличи семейството с още 1 човек. До тук днес ми е 9 ден и съм -4 кг. от началото, невероятно, но факт и да кажа че имах 1 ден грешен  Embarassed Смело напред виждам, че тук се получава никакво отказване от мен.

Общи условия

Активация на акаунт