90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №78

• 30 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
    Ужасия, дай рецепта за тези брауниз  Hug

По колко квадрата вечеряте?

# 616
на мястото на пресни плодове може ли да си хапна компотче  Embarassed

# 617
И мойта глава е все към хладилника. Как ще се изкара не знам.
Харизанче, да не те загубим какви са тези обяд-вечеря?Ти съвсем си отряза храненията и след 90дни като си ядеш нормално йо-йо ще стане,но ти си ветеранка и си знаеш работата  Hug   Hug   Hug
 Аз си направих 2 обяда днеска  ooooh! първо картофена манджа после и задушени картофки от снощната гарнитура и .... яко омазване. Сега до довечеря няма да ям нищичко.
Ще подскачам даже на въженце и малко упражнения ще си направя,че с тази хрема не съм за фитнес и като ме духне ветреца ще се закучат нещата още повече.
Днес сутринта си пийнах чайче от сини сливи не знам дали е от него или от снощното ми нахвърляне над храната,но ходих до 00  Hug голямо щастие за мен  Hug

# 618
  • на малък остров в океана
    Ужасия, дай рецепта за тези брауниз  Hug

По колко квадрата вечеряте?

Ето я http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg47428.html#msg47428 Заместваш 2те яйца с 4 супени лъжици ябълково пюре и готово. Принципно можеш и с яйца да си го направиш, защото в книгата има и рецепти с яйца точно за въглехидратните вечери. Така че не е извън режима. Но в къщи ги харесахме повече с ябълките, защото станаха по-сочни.
А за парчетата - това количество е за тава 20 на 20 горе долу. Аз ги пека във форма за торта с диаметър 21 см, след това режа на 16 парчета и хапвам 3 парченца на вечеря.

# 619
  • Бургас На пресечката за Рая
Леле момичета немога да повярвам днес кантара ми показа още -1кг., ако продължава така, май по-бърза ще се увеличи семейството с още 1 човек. До тук днес ми е 9 ден и съм -4 кг. от началото, невероятно, но факт и да кажа че имах 1 ден грешен  Embarassed Смело напред виждам, че тук се получава никакво отказване от мен.
nikito_pk  newsm78

# 620
И аз това не можах да го схвана. Simple Smile

VesitoAJ, аз като ветеранка от войната. Joy Никой не ми е виновен, че ставам по обяд.И затова първо ям плод.Иначе мога да направя две хапвания днес.Едно в 3 и едно в 7. Днес менюто ми е варен картоф със зелева салата.

# 621
Е с сегашните ми килограми ще ми е доста тежко за напред, ако ме разбираш правилно  Joy

# 622
Здравейте и от мен, фиданки - сладуранки!
 smile3501 на всички с минусчета. Аз съм решила да се меря и тегля след всяка четворка( днес съм въглехидратна) . Имам някои въпросчета:
- тези кг и см само с режима ли ги постигнахте или и упражнения правите - днес се пробвах с тае бо-то и след 10-ина минути едвам си поемах дъх, определено още не съм готова за Б.Б. Joy Мисля да пробвам Синди ли...
- може ли да споделите как правите чая от сушени сливи и по принцип сливите в плодовия ли се ядат само;
- за прочутите квадрати задължително ли се ползва миксер, защото мисля да ги пробвам, но нямам миксер
Засега толкова  Laughing, продължавам да наваксвам с четенето Hug

# 623
ох момичета благодаря ви много !!!много ме укоражавате !!!
ами не мога само на вода какво да направя....,знам че съм не сериозна ама ...
свършиха двете ябълки и сега хоп 4 мандаринки, и като ми стана едно тежкооо,смятайте от 4 мандарини на празен стомах да ми стане тежко
ама днес хич не ми се пие вода  до сег а1 л най много да е !
ама ми е отпаднало ама ще изкарам  то не остана,въпреки че е най трудно вечер в къщи,ама днес ще устискам
браво на всички минусчета !!!
за всички успехххххх!!!!!!!!!

# 624
   Ужасия, благодаря!Ще ги направя с ябълково пюре щом препоръчаш.Имам ти доверие Hug Защо не ти се получи бърканата пица?Аз , току що се наядох с нея и ми стана малко тежко даже.. Party

# 625
  • Бургас
Олее,не мога да ви смогна да чета.
Момичета, аз взех да се притеснявам newsm78.Днес ми е 10-ти ден, а съм свалила близо 5 кг. Не е ли много това?Аз започнах от повече килограми-97, дали може да е заради това.Иначе се храня нормално,за разлика от предишното тъпчене.Е,има моменти,в които чувствам стомаха си остърган и свири цяла филхармония, но потушавам с водичка.

Алекс 2007, аз правя каланетиката на Калан Пинкни почти всеки ден.Много съм доволна от нея.Чувствам се страхотно,няма потене,няма голяма умора.Само след първата и втората тренировка имах мускулна треска,след това всичко е ок.А да не ти казвам как се оформя тялото.Ако имаш интерес мога да се пробвам да я сложа някъде ,за да си я свалиш.

Много усмивки от мен.

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 15:58 от marietka_81

# 626
  • на малък остров в океана
Кашарел, само имай предвид, че с ябълки стават по-сплескани. Но на вкус са уникални. Ама и с яйца са супер де. А пицата само веднъж не ми се получи, по-натам пак я мъча, само че върху хартия за печене. Wink

Алекс 2007, аз не правя никакви упражнения, освен тези с прахосмукачка в ръка и упражнения по разтребване след двугодишна малка мишка (както виждам от подписа ти и ти правиш такива упражнения след твоята Александра както аз след моята, че са и наборки).

marietka_81, явно сваляш повече защото са ти повече килограмите. Давай смело напред! Бързо ще свикнеш с режима и гладът ще изчезне.

# 627
Здравейте момичета,аз след тази четворка нямам минус,но няма да се откажа,че иначе веднага ще започна да качвам,като се знам каква съм лакомия.
Много ми е скапано,не получих работата #Cussing out,явно навсякъде трябват връзки,иначе нищо не става.Много бях ентусиазирана,омръзна ми да си стоя вкъщи.Много е трудно с тази работа ,особено като няма кой да помага за децата.На всичко отгоре ми се обадиха от детската,че малката кашля и е повърнала,оказа се и ,че температура има.Като се наспи ще ходим на лекар.Иде ми да се #2gunfire

# 628
  • България
мариетка сваляш мн защото си почнала от с мн килограми.това само може да те радва.при малко килограми около 60 се сваля мн мн бавно/както аз/. Hug
алекс не  спортувам,нямам и кои знае какви движения у дома.тук не помня коя мацка даде линк за кардио упражнения-даже не сам ги гледала след като ги свалих.голям мързел съм.
от квадратите ям 2-3-4 парчета докато ми стане едно сладкооо и тежкооо....може и без миксер-как са правели нашите баби сладкории на времето Hug
харизанка къде сърфираш през ноща-проспиваш си деня-и аз така като теб. smile3507
да вземем да си направим една група и в феизбук-на фиданките? atwork
ужасия тук не е топло,не посмях да излезем-мн премамливо напича но не се мяркат хора навън. Hug
гале оздравяхали децата?каката ходили на градина? Hugаз още се въздържам да пусна моита госпожичка.
  bouquet
миленка долу огнеострелните оръжия.съжелявам за работата.знам мн е трудно по цял ден у дома и без работа и аз сам така сега.за децата трябват мн средства.бягаите на лекар и пиши как е детенцето.дано не е нещо сериозно. Hug

# 629
    Ужасия, дано другия път ти се получи.Брауниса вече се пече.Ябълките от сутринта са ми останали в колата, че имах доста багаж като се прибирах.Пробвам с яйца, да видим.

Миленче, дано скоро си намериш нова работа.Гледай сега детенце да се оправи. Hug
  Относно минуса...след днешния ден и аз няма да имам..при тая пица и брауниз, но да видим след плодовия другиден.Днес имах още -200гр Joy

Гале, къде се губиш? Hug

Общи условия

Активация на акаунт