90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №78

• 30 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
роси много е трудно с работата,няма как на всякъде е така ама не се отчайвай.дано малката  принцеска се оправи бързичко и да не е нищо сериозно.
а за килограмите хич не се кахъри ,да не давам моя безрезултатен резултат за пример и съм 29 ден.смело напред!!!
да се оправяте и пиши как си  Hug Hug

# 631
искрени извинения че обърках името ти миленка!!! Weary

# 632
   Пуснах браунито в правоъгълна тавичка за козунак и в средата потъна в крайщата се издигна. Joy ох , ужас ooooh! чак пък такова значение ли има формата на съда за печене.За първи път правя сладкиш и да няма хич вид Crazy

# 633
Миленка дано се опави детенце, то знам в Перник по друг начин освен в връзки работа няма. Sad Много жалко и на мен не ми се пътува ама нема начин.

# 634
тук съм Кашарел чета всичко.За няколко часа нямах достъп до компа но после наваксах с четенето.Чудя се дали да не пробвам и аз брауниза за петък?
Росе, още се сополивят, но каката е на градина.Колкото повече стоят вкъщи толкова повече се изнежват.
стел, смело напред воден или плодов няма значение.

# 635
Роси,седя в нета до към полунощ.Не прекалявам! Wink

Кашарел, радвай се, че майсториш бутикови сладкиши. Joy Hug

Миленка, не се коси, всичко рано или късно се намества.Детенцето да се оправи, пък другото... Hug

Аз си обядвах варените картофи със салата и сега съм мега доволна. bowuu

# 636
здравейте фиданки Simple Smile
днес съм на белтъчен ден ,сутринта ,кафе ,ябълка и чаша топла вода , на обяд 1 пилешко бутче с консерва домати около 200 гр , до тук три чая от лайка и сега пия нес кафе , за вечеря пак бутче , но със зелева салатка , и на мен днес ми е едно гладно , преди малко ми дойде и Мц и не съм се теглила от незнам кога точно а и гледам да не се тегля често, за 20 дни бях свалила 5 кг , не се меря на см , чувстам се спокойна, добре ми понася режима ,пия средно по 1,5 л вода, харесвами вашата компания и това е за всички вас
стел стискам ти палци и аз

# 637
  • Бургас
Много благодаря за бързия отговор.
Намерих в нета рецептата за брауниз.Да попитам дали ги правите с яйце във въглехидратния ден или стават и без яйце.

# 638
Мариетка , а дано и аз да имам твоя успех, браво - де да бях на твоите кг - аз стартирам от 110 Embarassed  ( за справка нормално съм 68-70кг при ръст 180 см)- и хапването е виновно и от след раждането 18 останаха , пък и нещо щитовидната не ми е в ред, та да видим...
Ужасия, не знам твоето мъниче как е,  моята е много дива и не се спира , ама от това нищо не свалих
Роситоооооо ако може да ми пратиш линк, че от снощи съм ги засваляла какви ли не упражнения, но каланетика май не видях- четох в другия форум за някаква от рода " 10 часа за 10 години по-млади" много я хвалят, че се постигало добри резултати с нея, но линковете не са активни вече.
Успех на водните...нямам търпение да го докарам до там- любопитно ми е за резултата, де Joy

# 639
оха харизанче да ти изям картофките ,,......!!!!хихиххи
ама за едни вкусотийки се разправяте и направо.....
фиданки сладуранки така ме кефите супер сте Simple Smile

# 640
  • Бургас
Алекс 2007, аз точно тази каланетика правя "10 години....".
И наитсина съм страшно доволна.Само трябва да разгледам как да я сложа някъде да си я свалиш.

# 641
аз мисля че нямам резултат защото не спортувам!
като гледа как спортувате вие ,леле мале ....

# 642
Момичетааааа...от 15.01 до вчера съм поне с 2.5кг. надолу урррраааа, има светлинка в тунела. Имах прегрешенийца, но ето че резултат има и то чудесен. Отивам да ви чета, че много сте изписали. Днес съм плодова, от сутринта- 2 ябълки, 1 банан, ядки и 2 мандарини+ чайове и водичка.

# 643
  Момичета, това браунито дето Ужасия показа е страхотно!На вид прилича на отпадъци моето първо такова десертче, но следващия път ще го направя в друга тава, не толкова тясна.Топло е отвратително, но студено е превъзходно.Стана ми любим сладкиш.

Вече опитах и от него..и едва дишам.За днес приключих с яденето.Като ми мине тежеста в стомаха ще се наливам с вода.

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 17:01 от Кашарел

# 644
момичета мисля довечера да си хапна малко ядки ,ох незнам,неискам да прегрешавам ама като знам колко остава докато легна....
с малкия стоим до 00.00ч. до 8 издържам ама после поне да легна към9.30ще е ок ама
какво да правя незнам ,ами ще видим до къде ще издържа ,ако не мисля си тиквени семки така са ми вкусни.... ooooh!
 smile3511 аааааааааааа,аз щом до сега издържах пак добре

Общи условия

Активация на акаунт