"Стъклен дом"-нов сериал по Би Ти Ви

• 37 614
  • 680
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
 smile3508
Браво, Слаш!

# 601
  • Срещу планината:)
Слаш ум ми зайде Трябва да те вземат в ДАНС  Laughing Как си се сетила за всичко това #Crazy
А да гледам надписи след филм никога не ми се е случвало.

# 602
  • КиТ
Леле  Саш #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shockedти ме уби smile3555
ти май си разгадала целия филм Thinking newsm78 newsm78 Laughing Laughing Laughing

Трябва да те вземат за сценарист Hug Hug Hug Hug

А до надписите,те така бързо се сменят,че въобще не си правя труда да се вглеждам в тях Peace Wink

# 603
Момичета някой спомена,че гледа сериала online,ако се сетите,моля за линк.
 Hug

# 604
# 605
Момичета някой спомена,че гледа сериала online,ако се сетите,моля за линк.
 Hug

сигурно на десетина места в темата го има линка!
освен това и сайта на бтв не е от трудните за намиране!

# 606
bugsy благодаря,как не се сетих Wink

# 607
Слаш, много правоподобно изглежда  Peace Сега ще очаквам от сериала да се развива точно по този начин  Whistling

# 608
Здравейте!   bouquet
Да се запиша и аз на 41 стр. Добро начало на сериала ще видим нататък как ще е.  Grinning
Включвам се и аз към фен клуба на Калин Врачански.  Heart Eyes
Слаш направо ме разби  Shocked Shocked   Hug

# 609
Като гледам в скоро време ще трябва да се прави нова тема. Може би да помислим дали да не включим и някаква анкета и, ако решим да го направим, да съберем предложения каква да бъде тя. newsm78 Ако искате - просто дайте мнение!  Simple Smile

# 610
Нали анкетата може да се сменя след известно време? Първите няколко дни нека да е дали се е харесало началото на сериала (защото сега въпросът е какви са очакванията, а вече сме го гледали)...След това - кой е свързан с убийството на Касабов...после - най-симпатичен в ролята си актьор/актриса....изобщо могат много неща да се измислят Simple Smile

# 611
С убийството на Касабов малко избързваме  Laughing От една серия е трудно да се предполага. Тепърва ще се появяват нови субекти със сигурност и ще ни се объркат представите  Wink

За анкета ми харесва това - най-симпатичен в ролята си актьор  Peace

# 612
  • Велико Търново
Нали анкетата може да се сменя след известно време?
Форумът има ограничения, според които промяна на мнение е възможно до 24 часа.
Май така беше  newsm78
Което най-вероятно означава, че и анкетата не може да се променя.
Тъй че - тя си остава до края на темата, т.е. - до 50-та страница.
След което се пуска нова тема, а с нея - и нова анкета.

С убийството на Касабов малко избързваме  Laughing От една серия е трудно да се предполага. Тепърва ще се появяват нови субекти със сигурност и ще ни се объркат представите  Wink

За анкета ми харесва това - най-симпатичен в ролята си актьор  Peace
Подкрепям!
Макар и за каквото и да било е още твърде рано след само един епизод, все пак до изписване на 50-те страници, ще мине поне още един. Или пък два. С което симпатиите ни ще "търпят развитие", тъй да се каже. А и на анкетата не е задължително да се отговаря още от самото начало на темата  Wink

# 613
И аз съм съгласна, че още е рано да се отговаря на въпроса за убийството на Касабов - още повече, че и в сайта на сериала има анкета точно с този въпрос. Дали ни харесва филмът също вече няма смисъл, защото така или иначе по мненията изписани тук става ясно. А какво значи "най-симпатичен в ролята си актьор" - външна красота на актьора, професионалните му качества, самият герой ли е симпатичен или това, че актьорът се справя добре с ролята си?... Много неясен е смисълът, който се влага във въпроса, ако е зададен така - трябва да се конкретизира.
А иначе наистина анкетата може да се смени чак на следващата тема, но наистина не е необходимо да се отговори още в началото.

# 614
  • КиТ
Нали анкетата може да се сменя след известно време?
Форумът има ограничения, според които промяна на мнение е възможно до 24 часа.
Май така беше  newsm78
Което най-вероятно означава, че и анкетата не може да се променя.
Тъй че - тя си остава до края на темата, т.е. - до 50-та страница.
След което се пуска нова тема, а с нея - и нова анкета.

Не,това е само за темата,тя може да се променя в рамките на 24 часа-тоест оформлението на първата страница Peace Wink
А Анкета можеш да добавяш когато си искаш и да я променяш по всяко време,за нея няма определен срок Hug Hug Hug Hug
Правя,тема така,че съм го пробвала Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Допада ми предложението на bugsy,да има така последователни анкетки Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт