"Дързост и красота": тема 57 -"Че как да ти дам, га ма Стефка гльода от там"

• 36 990
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
Брей, Георги (ама този със Супер отпред  Crazy), как ги сметна набързо .....
Познавам само един човек още дето знае толкова подробно всички факти по филма, но тъй като той вече не пише, към теб ще се обръщам вече  Flutter
Наистина и аз се чудех, защо всъщност заглавието на онази книга беше за раждането след 40, като трябваше да бъде минимум за след 70  hahaha hahaha hahaha

Освен тУЙ тя с какви очи аджАба се подиграваше не Тейлърита, че "на тази възраст" иска да роди, като тя милинката самата роди АрДжей пред има-няма 3-4 години  Crazy
Да не говорим, че сега тя на същата "тази възраст" иска същото  ooooh!
Само че каквото и да прави Брук,тя го прави с аристократизъм,докато оная е просто една парцалана Crazy

Абе от скока й върху нищо неподозиращия НичУ и сръчното му поваляне върху леглото един аристократизъм лъхаше, едно чудо  hahaha hahaha hahaha

П.П. Краси, бях в творчески отпуск  Sunglasses   bouquet

# 481
  • somewhere near the sea
Щастлива, забелязах, че Торн се мярка вече в тамошните епизоди. Интересно ми е какво стана с дъщеря му Али newsm78 И тя ли "отхвръкна" като децата на Брук за една нощ или си стои на 4 години...А може би отиде при Дино и Ерик ІІІ(дето водеха грандиозни битки за него), демек в историята.

# 482
Малко инфо за възраста на актьорите  Simple Smile

Брук-48 години (25-ти Юли 1964г)
Тейлър-47 години (3-ти Юли 1962г)
Рич-57 години (4-ти Март 1952г)
Торм-46 години (22-ри Ноември 1963г)
Дона-40 години(1-ви Август 1970г)
Стефани-70 години (31-ви Юли 1939г)
Ерик-64 години(20-ти Юни 1945г)-със Рич имат 7 години разлика  newsm78
Ник-50 години(3-ти Октомври 1959г)
Джаки-55 години(17-ти Март 1954г)-родила е Ник, когато е била на 5  #Crazy
Рик-29 години(27-ми Август 1980г)
Фиби-21 години(14-ти Октомври 1988г)
Ашли-50 години(15-ти Юни 1959г)-имат 21 години разлика с Рик, а са имали връзка  #Crazy
Фелиша-44 години(13-ти Юни 1965г)

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 19:38 от haha-omg

# 483
Пък Стефани е родила Рич на 13 години! newsm78
Ми то филм,филм, ама малко от малко да навързват нещата тия сценаристи!

Ох, обърках се!
Ако Брук е на 48 г., а Рик на 29 г. - значи го е родила на 19. Хубаво.
Ама Брук - 25,07,1964; Рик - 27,08,1970 - какво става newsm78

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 19:29 от penmari

# 484
Penmari, това е възрастта на актьорите, не на екранните образи  Peace

Не че иначе пак няма несъответсвия де ... защото както СуперГеорги правилно сметна, ако съдим по възрастта на децата им, двете хубостници би следвало да са на по 60 години и нагоре, а Стефка и Ерик на по 100 сигурно  newsm78

# 485
По моите изчисления, Стефани трябва да е към 102-годишна в американските серии (ако счетем, че Ридж е на възрастта на Тейлър и Брук- 83- което е малко съмнително Laughing). А, между другото, в американските епизоди, майката на Стефани, баба Ан, наскоро почина на преклонната възраст от поне 120 години. tooth

# 486
Марси, не я дават дъщеря му, а самия Торн ми изглежда много напълнял  newsm78
Но наскоро на Коледа като се събраха всички, имаше една сюрия деца - май бяха събрали всички деца и ми се стори, че видях и Али, все същата 4-годишна. Не ги даваха много, само няколко кадъра.

# 487
Марси, не я дават дъщеря му, а самия Торн ми изглежда много напълнял  newsm78
Но наскоро на Коледа като се събраха всички, имаше една сюрия деца - май бяха събрали всички деца и ми се стори, че видях и Али, все същата 4-годишна. Не ги даваха много, само няколко кадъра.
През лятото на годината, от която гледаш епизоди в момента, я дават Алекзандрия и е общо взето на възрастта на Ар Джей, който също вече е порастнал. Май скоро и тях ще ги SORAS-нат за да ги докарат на възрастта на Хоуп. tooth

# 488
О,Фибата била най-ужасната зодия-везни!Сега разбирам защо ми е толкова гнусна.

# 489
Брук е толкова обсебена от манията, мъжете, с които е преспала, да не бъдат с друга жена, че вече въобще не може да се владее  ooooh!

Бруклата днес изглежда изключително зле, не че друг път е по-хубава  Mr. Green

# 490
  • somewhere near the sea
Тейлър казва на Ник, че е убедена, че Брук ще се опита да влезе между тях наново.
Бриджит се обажда на Ник, че донорът е готов за процедурата.
Ник моли Рик да му стане кум, но той отказва от уважение към майка си. Тейлър моли Фийби да й стане кума.
Брук си спомня сватбата си с Ник и вижда как тези хубави моменти няма да се повторят. Казва на сина си да се съгласи да стани кум на Ник, дори да му се обади веднага.
Брук се опитва да приеме сватбата на Ник и да се радва, но вижда, че това й е невъзможно.
Стефани насърчава Ридж и Ашли да заминат някъде извън града за уикенда.
Сакът, в който е тялото на Шейн изплува, вижда се стърчаща ръка.
Ник и Тейлър са въодушевени заради предстоящата сватба. Джаки е развълнувана да научи, че след сватбата ще ходят на инвитро.(Ами как няма да се вълнува)
Брук казва на Рик и Бриджит, че си е мислила, че ще може да приеме сватбата спокойно(да, бе, да?), но ...(ох, олекна ми) тя не може.
Тейлър и Фийби споделят  щастието си, че са влюбени и двете съответно в Ник и Рик.
Брук се появява в църквата и посещава Ник в младоженската стая. Казва му, че все още не е късно да се откаже.
Лейтенант Бейкър информира Тейлър за ограничителната заповед срещу Шейн. Той иска от Стефани и Ридж адреса на Шейн. Междувременно полицията идентифицира Шейн  по снимката, направена в полицията.  
Брук се опитва да убеди Ник да бъде с нея. Няма да казвам думите, всеки ги знае."Ти си за мене, аз съм за тебе...,и двамата направихме грешки, но ти ме обичаш..."Целуват се...

# 491
Ее,много ме накефи Брук днес,уверена в себе си,както винаги Crazy Crazy
Ничо се одърви в ръцете й Mr. Green

# 492
Ееее,    Joy   доста дълго изкара "Никога "  при баба Брук наистина    Joy   ...цяла нощ!  
Обикновено при нея "Никога" е два-три часа...   направо заслужава  smile3501    че успя да изкара цяла нощ,без да се натиска на поредния мъж...    rotfImao rotfImao

Ама утрото е по-мъдро от вечерта.    Joy     Изпи кафето и реши,че все   пак  Shocked   не може да живее без мъж. Twisted Evil

Е,те това е "благородната " баба Брук:прави,струва,важното е мъж да има ...да й топли леглото!
Не я интересува ,че въпросния мъж я не ще,че наранява още толкова хора...Какво от това,че другите страдали,нали тя трябва да си осигури секса?!  

Наистина ,не знам Брукфенките какво имаха предвид   "Брук ще се кротне!"
Та тя става все по-нахална,все по-завършен егоист и самовлюбена патка!
Значи,ако сега я приемат като кротнала се,всъщност признават,че преди е била сексфурията и мъжемелачката на филма     Joy Joy
Нищо ново!!!    Laughing  

# 493
КрасиHug, искрено ме разсмя  hahaha rotfImbo rotfImbo

Брук е такава напаст, че трябва да заключват църквите, когато има сватба, в противен случай има голяма  опасност, Общата  да ти се нахвърли точно преди олтара  Joy, шепнейки "Кажи, че ме обичаш"  ooooh!

# 494
Толкова е изкуствено "щастието" на Пандизчийката-Пияндурник и Ничо.ЗабелязвЪЪЪ се от 69 км.
Докато при Брук и Ничо има страст.Казва й да си върви,защото много добре знае,че когато тя го фане,той се одървя Crazy
Всички останали коментари са всичко друго,но не и обективни Naughty

Общи условия

Активация на акаунт