"Дързост и красота": тема 57 -"Че как да ти дам, га ма Стефка гльода от там"

• 36 991
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
какво ли ще се случи още в този сериал??? newsm78
Пишман психиатърката-пиянде ще спи с Рик.

# 466
какво ли ще се случи още в този сериал??? newsm78

В бяло: Тейлър и Рик ще имат кратка връзка, която ще стане доста сериозна и точно преди да се оженят Тейлър ще размисли и ще сложи край. Малко бозаво отмъщение са измислили сценаристите да накажат Брук, но й създава главоболия известно време. Фийби ще умре в катастрофа с Рик като шофьор, преди това Рич и Рик ще се сбият и Рик ще падне от един покрив като за много кратко ще е парализиран. Абе има какво да се гледа, бози колкото щеш  Joy

# 467
Брук като някоя Хиентита кръжи около НичУ и Тейлърита  ooooh!
И ще му вика, че съжалявала, че не можели да си имат тяхно дете с Тейлър. Брех, че изпечена лъжкиня, амаха  ooooh!
То е ясно, че не само не съжалява, но и злорадства даже  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Даже Бриджит, която патицата й с патица винаги подкрепя заблудената си майка, даже тя се възмути от абсурдното й желание да роди дете от мъж, който не я е молил за това  Sick Sick Sick

# 468
  • Варна
опитвах се да изчисля на колко години може да са Тейлър и Брук, съдейки по това колко са големи децата им и............съвсем се опетлах! нещо немога да сметна! помагайте! някакви идеи?

# 469
  • somewhere near the sea
Един от работниците казва на Стефани, че килимът не може да се изпере.("Това червено нещо не излиза") - А бе ние ли сме гугутки newsm78
Ник и Тейлър решават да си направят тестове за донор за инвитро.
Бриджит мисли, че майка й прави огромна грешка като преследва Ник и също си прави тестове."Когато стигнеш до такива крайности, аз се тревожа за теб"-обезпокоена е тя "Даваш ли си сметка какво означава това?"-пита дъщерята.-"Може да останеш разочарована". "Кажи го на Тейлър"-категорична е Брук.
Ридж е в паника, майка му го успокоява, че всичко е под контрол.
Ашли иска да поговорят с Ридж за снощната отменена среща.
Брук  се появява на вратата на офиса на Ник и му казва, че не иска да попречи на шансовете на Ник да стане баща. Предлага му тя да му роди дете, защото е чула Тейлър  да казва, че яйцеклетките й са нежизнеспособни.
Рик и Бриджит говорят за евентуалната бременност на майка си.   Влиза Брук и им казва, че е късно-Ник не я иска.
Ашли иска да помогне на Ридж да "преболедува" Брук. Той признава, че преживява нещата трудно. Те се целуват. Защо не? Какво е станало? Убийство? Ааа
Ник моли Брук да се откаже от него и да не го занимава, но тя е упорита. Излиза разплакана, но това нищо не означава. Не и за Брук. Всъщност пред децата си тя казва, че се е примирила.
По-късно Брук отива в офиса на Тейлър, за да й каже, че се отказва от състезанието за Ник. Иска Ник да бъде щастлив, а Тейлър да не се тревожи, защото това ще се отрази на забременяването.(защо ли след два дни ще забрави хубавите думи newsm78)
Лейтенант Бейкър разпитва Ридж за получаване на ограничителна заповед срещу Шейн заради Фийби. Телефонът на Шейн звъни от офиса на Ридж.

# 470
  • somewhere near the sea
опитвах се да изчисля на колко години може да са Тейлър и Брук, съдейки по това колко са големи децата им и............съвсем се опетлах! нещо немога да сметна! помагайте! някакви идеи?
Над 50-те са. В най добрия случай. Вече сме го изчислявали Peace

# 471
Марси,   bouquet

Бре, не мога да повярвам, Брук призна победата на Тейлър  Crazy, но доколко и докога може да се вярва на дадената й дума "Вече няма да бъда проблем в отношенията ви, НИКОГА". Запознатите могат да кажат колко продължава това НИКОГА при Брук  Mr. Green
А Тейлър си познава стоката, толкова години вече, все едни и същи похвати - "Ако не беше толкова предсказуема, щеше да бъдеш интересна"  Crazy
Ник, милият, колко беше щастлив, толкова му личи, че иска да има дете /не от кого да е обаче/  Mr. Green Поведението на Ник ми харесва  , за разлика от това на ошашавения му брат Ридж  hahaha Толкова изумено гледаше дисплея на телефона  Laughing

# 472
Над 50-те са. В най добрия случай. Вече сме го изчислявали Peace
Според мен в най-добрия случай са над 60-те. Laughing В началото на сериала, Брук беше най-голямата от трите сестри, като на всичкото отгоре дори и колеж май беше завършила. Тоест е била на около 23. Минаха три години докато се роди Рик (от 1987 до 1990), съответно тя тогава е била на 26. И после Рик набързо стана на 17, което автоматично направи Брук на 43. Да, ама по това време и Шийла си роди дете, което малко по-късно се появи направо 20-годишно. Значи 43+20=63. Само дето по време на появата на 20-годишната дъщеря на Шийла, Фийби и Стефи бяха някъде към 7-8 годишни, а сега са 18-годишни, което прибавя още 10 години отгоре. Значи 63+10=73.  tooth И това в българските епизоди! В американските и Хоуп вече е 17-18 годишна, което добавя още 10 години, тоест там Брук и Тейлър (ако счетем, че са на една възраст) са към 83. tooth

# 473
  • с/у ОколоМръсТното
опитвах се да изчисля на колко години може да са Тейлър и Брук,

ККЛ, демек Брук е родена на 25 юли 1961г.

Хънтър, демек Тейлърица е родена на  3 юли 1962г.

Почти са си наборки Wink И все още нямат 50г. Това е реалността. А във филма са си все по на 20-30г. макс.  Laughing

bouquet Marsia   bouquet

# 474
Освен тУЙ тя с какви очи аджАба се подиграваше не Тейлърита, че "на тази възраст" иска да роди, като тя милинката самата роди АрДжей пред има-няма 3-4 години  Crazy
Да не говорим, че сега тя на същата "тази възраст" иска същото  ooooh!
Само че каквото и да прави Брук,тя го прави с аристократизъм,докато оная е просто една парцалана Crazy

# 475
  • Варна
SuperGeorgi, браво на теб! как успя да светнеш, незнам!  Grinning  bouquet аз се обърках, мъчейки се да сметна и проследя хронологията на раждания и бракове!

Шани, благодаря много за инфото!

# 476
Тук купона продължава...
Аз бях без нет два дни.Ама гледам,не съм изпуснала много...

Нена,ти къде се изгуби?Липсваше!    Hug

И да не е съвсем ОФ:
Брук ,както винаги ,подмолно.Уж отиде да се извини на Тейлър и да й каже ,че няма да й пречи повече,пък така я гледаше...сякаш чакаше да й кажат,че Ник вече се е отказал от Тейлър...   Twisted Evil

А ситуацията с Рич е толкова абсурдна...    #Crazy

Само че каквото и да прави Брук,тя го прави с аристократизъм,докато оная е просто една парцалана Crazy
Даа,   Joy Joy   много е аристократично да се молиш като изпаднала простакеса за вниманието на един мъж,дето 6969696 пъти й каза,че не я ще!
Не знам Ничу как точно да й го каже,че плиткоумната Брукина главица да схване!  

# 477
На Брукиното "никога" не трябва да се вярва  Joy Тя ако каже "никога", очаквай в най-скоро време да ти се набърка в делата и да създаде проблеми най-вече на себе си, а покрай нея и на още 10 човека  Joy
Ето днес:
Джаки и Ник гледат малко копие на скица на Ерик и се чудят кой го е пратил анонимно на имейла на Ник.
Джаки веднага нарича скицата "нашето спасение" от финансовите им проблеми.
Фелиша плаче на Ерик, че я пренебрегва, че е предпочел Рик пред Стефани, той се оправдава че е бил много зает напоследък и е нямал много време.
Ник получава втори модел по имейла от анонимния "Бурно море", Джаки го кара да ползва моделите на Ерик в тяхна полза, Ник иска да ги изтрие, защото не иска да краде.
Ник отказва да прави каквото и да било с моделите преди да разбере кой ги праща. Рик и Стефи се усамотяват и целуват в кабинета на Рик.
Торн също е недоволен от решението на Ерик да привилегирова полубратята му Рич и Рик, както и семейството на Дона, и навиква Ерик.
Торн играе брилянтно този момент на много разочарован и наранен от баща си и казва, че се чувства все едно няма баща.
Брук отива да говори със Стефани, която й казва: "Едно време се разхождах из тези коридори и бях горда от това, което виждам, а сега е пълно с Лоугънки"  Joy Joy Joy "
Аааа, Стефани ме уби.
Фелиша казва на Рич, че Рик ще кара Стефи някъде, и той се сеща за окървавения Рик по време на катастрофата, паникьосва се и хуква някъде. Ник не вярва, че който им е пратил моделите на Форестър, им мисли доброто.
Подозира, че е Кейти.
Рик и Стефи влизат в колата, Рик надува музиката, Рич излиза от сградата на паркинга и крещи: Стефи! Стефи!
Брук и Стефани са на терасата и чуват виковете на Рич, поглеждат надолу.
Рик и Стефи се споглеждат, в същото време Рич изскача точно пред колата, обръща се, ококорва очи, Рик и Стефи го виждат, Стефи изкрещява и ... край на епизода  #Cussing out

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 13:34 от щастлива

# 478
Даа,   Joy Joy   много е аристократично да се молиш като изпаднала простакеса за вниманието на един мъж,дето 6969696 пъти й каза,че не я ще!
Не знам Ничу как точно да й го каже,че плиткоумната Брукина главица да схване!  
Аз "незнам" кой филм гльодаш.Гледа ли вчерашната серия.Пак си гльодала друг филм май

# 479
Хайде и аз да си кажа коментара за днешната серия........
Много много подло  и нахално същество е Брук....едно говори,но съвсем друго и е в ума.......само гледа да получи това което иска, без да се замисли за последиците......както винаги егоистка.И както винаги пак Тейлър ще страда накрая......заради егоистичните комплекси на някои персони..... #2gunfire
А иначе до онзи ден телефони нямаха......сега вече инвитро минвитро....вообще много бързо се социализираха във филма.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт