"Дързост и красота": тема 57 -"Че как да ти дам, га ма Стефка гльода от там"

• 36 912
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Бейкър и Ник се гледаха като влюбени днес. Я разкажете в бяло какво ще стане когато Ридж си признае.

# 556
Я разкажете в бяло какво ще стане когато Ридж си признае.

Ами ще освободят Ник и ще арестуват Ридж, който по-късно ще е на крачка от това да бъде осъден, но в крайна сметка ще бъде освободен, благодарение на Рик, който пък ще си признае, че е стрелял по Грант (нещо, което Брук и Тейлър му разкриват преди това). Веднага след самопризнанията на Рик, Ридж ще разкаже и цялата история за смъртта на Шейн, и съответно ще бъде освободен. А след делото, Рик ще каже на Ридж, че всъщност още не си спомня как е стрелял по Грант, но е решил да признае това заради доброто на Фийби. Така Ридж ще се настрои позитивно към него и ще му позволи да се вижда с Фийби, а Брук пък отново ще започне да се прехласва по Ридж. Crazy

Днешната серия беше голям майтап. Невероятно, но факт- единственият полицай в Ел Ей взе че арестува погрешния човек! Накъде ли ще тръгне сега цялата полицейска и съдебна система в този град. Laughing
Стефани ме разсмиваше на макс днес, особенно с репликата си към Ридж: "Какво толкова, Ник няма да е първият невинен, влязъл в затвора!" или нещо подобно. tooth
Имаме и новина- Джак Общи най-накрая е заченат! Честито на тримата родители- Брук, Ник и Тейлър! Joy

И от мен Честита Баба Марта на всички!

# 557
Честита Баба Марта!      

Не че съм фен на идеята невинни да лежат в затвора,ама тоя злобар,суперегоист и изнудвач Ничу напълно си  заслужава всичко ,което му се случва...

Само не знам защо пропущиха момента мама Джаки да започне да припада заради  "Никиии"  ,да рони крокодилски сълзи и прочие ...щеше да е голямо шоу...    Joy Joy 

# 558
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!

Ето какво стана днес в бяло

Джаки използва моделите на Форестър на собственото си ревю. Кейти вижда шокирана и вдига скандал на Ник, че е откраднал колекцията на Форестърови. Ник казва, че е получил анонимни имейли с моделите и е мислил, че Кейти ги е пратила в опит да помогне на компанията му. Но вече е убеден, че не е Кейти. Тя пък се страхува, че това ще ожесточи още повече конфликта между Лоугънките и Форестърови. Кейти звъни на Ерик да му каже какво е видяла, всички в кабинета му са в шок. Ерик хуква към ревюто да види какво става, Стефани обвинява Лоугънките за станалото, Брук се опитва да защити семейната чест и на свой ред прави плах опит да обвини Стефани. Ерик пристига на ревюто и вижда цялата си колекция на подиума. Джаки и Кларк обират овации и възхищение. Ник получава СМС от анонимния подател на моделите, че го чака в кабинета му. Ерик и Джаки се карат, Джаки твърди, че моделите са на Кларк, Ерик й напомня за Сали и че прави същите номера като нея, да им краде моделите. Ник се промъква в тъмния си офис, светва лампата и вижда някой, който ние не виждаме, разбира се! Край. Рик и Стефи се мляскаха за пълнеж между драматичните моменти.

# 559
Аз не можех да разберА кво аджАба им пречеше повторението,което го дават почти 20 години от 5.45. аджАба #2gunfire
Тея съвсем са решили да я погубят тази Дързост #2gunfire
Сега остава премиерата да я преместят в...................3 през нощта/макар че тогава ми е по-удобно от 10.15/

# 560
Честита Баба Марта!

И сега ние, дето през деня сме на работа, и не живеем до Варна и Обзор, като къде да гледаме повторенията newsm78

На кого ли прилича Рик, че не може да определи  коя е "любовта на живота му"?!?
И някакси ако може да има и двете!

# 561
  • Sofia
Аз не можех да разберА....
ОК, чухме воплите.
Смятам, че е достатъчно.
Обадете се на зам. дир. по програмните въпроси на РТВЦ Варна и си разрешете проблема.

# 562
По регионалните телевизии всъщност повтарят епизодите, а не дават редовния от същия ден. Одеве пуснах БНТ Пловдив и даваха епизода от петък. Така ще е по-лесно да гледаме, ако сме изпуснали. Simple Smile

# 563
От утре започва по ZDF по цели 2 серии тамън след БНТ Crazy
Неннннке,шъ ли ми превеждаш Crazy

# 564
Честита Баба Марта!

На кого ли прилича Рик, че не може да определи  коя е "любовта на живота му"?!?
И някакси ако може да има и двете!
Да,и аз това си помислих...    Joy    и за Бриджет преди време,дето и тя се лута между сто мъже...
Ами то с такава "любвеобилна " майка ,дето е такъв пример за децата си ,какво очакваш?!   Peace

# 565
SuperGeorgi, може ли да напишеш в бяло за всички кой е пратил моделите? Не знам дали ще успея да гледам епизода днес. Мерси. Simple Smile

# 566
От днес започвам да си разказвам сериите от Германия hahaha
През ден-в бембян цвят,през два дни-в небесно черно и през три дни-в морско лилаво.

# 567
  • somewhere near the sea
Ник се мята в ареста като риба на сухо. Тейлър идва да го види. Разтревожена е.
Ридж казва на майка си, че няма да позволи Ник да отиде в затвора невинен. "Няма да отиде в затвора"-уверява го майка му.
Си Джей моли Рик и Фийби да пеят  в „Инсомния” вместо караоке, но Фийби няма настроение. Тя казва на Рик, че не иска, защото са си дали обещание да не правят секс, а така може да попаднат в изкушаваща ситуация. Рик я уверява, че той вижда само нея, нищо не може да го накара да престъпи обещанието си.
Стефани настоява Ридж да си трае. Ашли показва на Ридж вестникарска статия за ареста на Ник и твърди, че е задържан неправилния човек. От притеснение Ридж изпуска чашата си за кафе. Ашли го поглежса учудено. Тя предлага на Ридж да отидат някъде, за да вземат решение за нещата, които се случват между тях. Стефани подкрепя идеята-настоява Ридж да вечеря с Ашли.
Тейлър  показва на Ник снимка на ембрионите. Той споделя, че вероятно някой го е натопил. След като плащат гаранцията, Ник отива у Стефани и изисква отговор. Направо й казва, че е сигурен, че някой му прави номер. Директно я обвинява в съучастие в цялата каша. "Какво знаеш, Стефани, кой стреля? Кой ме натопи?"
Във Forresters  са се събрали всички, планират да дадат изявление, на което всеки трябва да каже къде се е намирал в момента на убийството на Шейн. Стефани казва на Ридж думите, които той трябва да каже пред пресата. Изисква от него да бъде твърд. Застава до него. Бейкър ги наблюдава от вратата. Питат Ридж дали смята, че Ник е убиец. Той се обърква. Накрая Стефани пристъпва напред и говори вместо него. Той едва успява да изфъфли едно съжаление за Шейн.
Ник смята, че Ридж е извършил престъплението и е убеден, че именно него трябва да разследва полицията.Убеден е, че извършителят е Ридж, а Стефани дърпа конците.
Брук научава за ареста на Ник и е готова да помогне по какъвто и да е начин.(Така ли? Че тя не знае кой знае колко начини)."Искам Ник да знае, че му вярвам." (да, това липсваше на Ник)
CJ още веднъж подличко кара Рик и Фийби да пеят и тайно ги записва, след което качва записа в Интернет, за да направи безплатна реклама на заведението си.
Брук пристига у Ник и без да поздрави се захваща да утешава Ник. За всеки случай пита Тейлър дали е бременна. После й предлага помощта си. "Аз още го обичам, но искам да бъде щастлив"(колко благородно!)
Ридж едва успява да каже две думи на пресконференцията:"Да се доверим на правосъдието"
Убеждението на Ник, че Ридж е извършил престъплението се затвърждава.

# 568
От днес започвам да си разказвам сериите от Германия hahaha
През ден-в бембян цвят,през два дни-в небесно черно и през три дни-в морско лилаво.

И да не забравиш да си платиш на Ненка за превода  Grinning

Бре, цял милион долара гаранция ,за да излезеш от ареста заради убийство, което не си извършил  ooooh!

Марси, благодаря за червенкото   bouquet

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 11:25 от Dream Team

# 569
SuperGeorgi, може ли да напишеш в бяло за всички кой е пратил моделите? Не знам дали ще успея да гледам епизода днес. Мерси. Simple Smile

Тези епизоди и аз не съм ги гледал, но доколкото знам, моделите са били изпратени от Рик.

Общи условия

Активация на акаунт