ФИМОЗА III или споделено за кожичката на пениса

• 189 104
  • 815
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Ципата на препуциума, която е около юздичката на главата на пениса, се разлепва най-късно и не се препоръчва да се насилва. Дали юздичката е къса може да прецени специалист. Все пак някои бързат да препоръчват нейното прекъсване, което не е правилно. Аз бих могъл да прегледам детето в Токуда.

# 811
  • София
Здравейте д-р Оги,
Мазахме Сина ми на 1 г и 9 м с адвантан, (защото има фимоза)Няколко пъти през годината за по 1 месец. В крайна сметка в банята при къпане се забели главичката, но сега при пишкаме чак трепери от болка и много реве. Какво и как да го правя, за да облекча болката и по-бързо за мине.

Не мога да преценя по описание. Доведете детето при мен в Токуда да видя какво е състоянието.

# 812
Благодаря ви,за отговора.
 д-р Оги на вас също благодаря.

# 813
Здравейте, детето е на 6г. Забелен е, но в следствие на парафимоза има вторична фимоза и стеснен пръстен. Другата седмица предстои оперативно обрязване в Пирогов. Моля ако някой е минал през това да сподели как протече? Притестява ме разбира се най-вече упойката...

# 814
  • София
Здравейте, детето е на 6г. Забелен е, но в следствие на парафимоза има вторична фимоза и стеснен пръстен. Другата седмица предстои оперативно обрязване в Пирогов. Моля ако някой е минал през това да сподели как протече? Притестява ме разбира се най-вече упойката...

На тази възраст измененията на препуциума са почти необратими и често се предлага обрязване. Но аз бих опитал първо един двумесечен курс с Елоком, който би могъл да отпусне кожичката и да намали фимозния пръстен. Кремът се нанася на много фин слой върху кожния пръстен сутрин и вечер след измиване с вода и сапун и подсушаване.

# 815

На тази възраст измененията на препуциума са почти необратими и често се предлага обрязване. Но аз бих опитал първо един двумесечен курс с Елоком, който би могъл да отпусне кожичката и да намали фимозния пръстен. Кремът се нанася на много фин слой върху кожния пръстен сутрин и вечер след измиване с вода и сапун и подсушаване.
Опитано е. Не стана. След поредната инфекция решихме, че ще решим проблема, чрез обрязване. Интересува ме упойката каква е, венозна само или има нужда от интубация?

Общи условия

Активация на акаунт