Ползвате ли БИО козметика?

• 110 253
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
Има на място тестери на повечето неща, поне скоро ходих до там. Аз за сега съм на Веледа хидратиращия крем с ирис, единственото  което не ми допада е мириса на рози и се чудя този с бадемово масло дали и той е така  newsm78. От Зоя си взех марсилски сапун.

# 436
  • София
Didaka, направо го взех, със смесена кожа съм, а това е най-лекият им вид крем. Имат още 3 вида - за чувствителна, за нормална и за суха. Не съм ги виждала другаде, а в Зоя ги има съвсем отскоро. Това, което мога да ти предложа, в случай, че не откриеш тестери, е да си поръчаш от самия сайт на фирмата (www.paiskincare.com) trial size от 5 мл.

# 437
  • Варна
nadindf и Serpentine,   bouquet

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 07:34 от didaka

# 438
Можете ли да препоръчате слънцезащитен крем за деца? Какво ползвате вие?

# 439
Олио от малинови семки Peace

# 440
и какъв е SPF му?

# 441
Има на място тестери на повечето неща, поне скоро ходих до там. Аз за сега съм на Веледа хидратиращия крем с ирис, единственото  което не ми допада е мириса на рози и се чудя този с бадемово масло дали и той е така  newsm78. От Зоя си взех марсилски сапун.

Нади, този с бадемовото масло на мен ми е адски неприятен. Ириса е в пъти по-приятна миризмата, поне за мен,де

# 442

Нади, този с бадемовото масло на мен ми е адски неприятен. Ириса е в пъти по-приятна миризмата, поне за мен,де
На тея хора какво им пречи да сложат малко био есенция от ванилия или нещо си такова   Thinking

# 443
  • София

между 28 и 50 SPF

# 444
Препоръчайте ми био козметика - бяла и декоративна! Ще ми се да изхвърля всичко , което съм ползвла до сега и да го заменя с био! Но ми прави впечатление (като четох темата), че някои от вас бъркат био козметиката с натуралната козметика, затова искам да ми препоръчате само такава, която е био! А ако можете да ми кажете и къде в Бургас мога да си купя....

bouquet

# 445
Аз позлвам био и натурална козметика, но на натуралната внимателно чета състава. Lavera са био сертифицирани и аз съм много доволна както от бялата, така и от декоративната козметика. Спиралите за очи са им чудесни за чуствителни очи. Щом си в Бургас пазарувай онлайн, пробвай чрез  organicshop
Препоръчайте ми био козметика - бяла и декоративна! Ще ми се да изхвърля всичко , което съм ползвла до сега и да го заменя с био! Но ми прави впечатление (като четох темата), че някои от вас бъркат био козметиката с натуралната козметика, затова искам да ми препоръчате само такава, която е био! А ако можете да ми кажете и къде в Бургас мога да си купя....

bouquet
[/quote]

# 446
Много благодаря! Ще си поръчам 2 кремчета за проба.. ама защо никъде в инфото не пише за каква възраст са...  ще трябва да чакам до утре, че да им звънна да ги питам....

# 447
  • където си пожелая...даааа...
Момичета, само по интернет ли си пазарувате био продукти newsm78, попрегледах темата, но не видях да споменавате някой магазин, ако знаете такъв за Пловдив, бихте ли споделили Grinning.

# 448
аз да, по интернет, но тези марки ги знам от преди, тъй като съм си ги купувала от чужбина и са много качествени.
Savage: напиши им имейл или им се обади (на органикшоп), много са любезни и бързи. там нещата са разделени на подкатегории, по това се ориентирай за възрастта. ако си правиш поръчKа, можеш да ги помолиш да ти изратят мостри на нещо, което си си набелязала и те ще ти изпратят с поръчката.

# 449
Можете ли да препоръчате слънцезащитен крем за деца? Какво ползвате вие?

Здравейте, аз отскоро се запалих по био козметиката и съм много доволна. Първоначално е трудничко, защото ароматите на някои продукти не ми допадат, все пак всички сме свикнали кремовете за лице да ухаят по-хубаво от парфюмите ни, но важно е качеството. Отплеснах се Simple Smile препоръчвам тези продукти: http://www.-spam120-/category/179/slantsezashtitni.html като последните три са просто уникални, аз ползвам постоянно лосиона за след слънце и кожата ми ако може ще запее Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт