Fragrancex.com - аромати и доставки- 10 тема

• 46 282
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
Моята колежка вчера получи поръчка от 7 януари, шипната на 12.01. Стойността е под 30 лв.
От началото на декември до сега чакам десетина поръчки, но нищо не идва.....всичките ми са за по над 30 лв....

дошла е толкова бързо  Crazy, от пощата си я е взела нали?

# 16
Благодаря за темичката!

# 17
  • София
Моята колежка вчера получи поръчка от 7 януари, шипната на 12.01. Стойността е под 30 лв.
От началото на декември до сега чакам десетина поръчки, но нищо не идва.....всичките ми са за по над 30 лв....

дошла е толкова бързо  Crazy, от пощата си я е взела нали?

Синеоч,ти от кой квартал си ?Аз съм от Лагера - чакам парф. за мен над 30 лв е и е пуснат на 7.12-никакъв го няма,чудех се да не би да са пропуснали да ми пратят известие ,ходих да проверя-няма нищо там,но да не би пък да е заминал на митницата,но пък известие за там нямам и не съм получавала Sad

# 18
аз съм в Стрелбище, но не чакам нищо..ама той ти е от миналата година и ми се струва, че няма да плащаш нищо

# 19
  • София
аз съм в Стрелбище, но не чакам нищо..ама той ти е от миналата година и ми се струва, че няма да плащаш нищо

Хубава новина ,дано дойде  Hug Praynig

# 20
  • София

От пощата, да.

# 21

От пощата, да.

е мерси значи ще се пробвам с някой до 30 лв, набелязала съм си вече  Whistling

# 22
  • София
Все още си чакам един сет на Вера Уанг от 30 Декември Confused

# 23
Като чета другите форуми засега не се плащат мита на поръчки над 30лв.това го четох в темата за Ягодка .

# 24
В момента не чакам нищо, но да следя как е пол0жението.

# 25
  • София
Днес ходих пак да проверявам ,гледа жената-няма нищо,но ми направи впечателние,че гледаше пакетите и ме попита дали препоръчано са ми пратили парф или обикновена поръчка-аз и казах,че незнам SadИ за това искам да ви потам ,като взимате парф в малко кашонче ли ви ги пращат -аз мисля,че така трябва да е,но нали не съм получавала:(моят парф е Кристал Брайт  с неговата голяма капчка би ли могъл да се побере в плик?Вече губя надежда:(

# 26
  • Варна
 Lindor_84, винаги са в кашонче продуктите, независимо колко е голямо шишенцето  Peace
Не губи надежда  Hug

# 27
  • София
Lindor_84, винаги са в кашонче продуктите, независимо колко е голямо шишенцето  Peace
Не губи надежда  Hug

Благодаря за подкрепата и отговора   bouquetна 7.12 е направена поръчката-ще продължавам да чакам  Wink

# 28
И аз чакам от 11.12 ....пак се закучиха нещата #Cussing out

# 29
За Свети Валентин всички ще се зарадвате с пакетчета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт