Fragrancex.com - аромати и доставки- 10 тема

• 46 330
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Reiny в пощенския клон ли ги получи или на митница?Доста бързо са ти дошли колетчетата  дано и занапред   да е така със всички поръчки от тоя сайт.Аз чакам поръчка с два парфюма  от 12/12/2010 и дано имам късмет да дойде бързо и в пощата,че никак не ми се плаща ДДС-то  понеже с толкова пари  ще си купя още 1 парфюм Laughing

# 616
  • София
Reiny в пощенския клон ли ги получи или на митница?Доста бързо са ти дошли колетчетата  дано и занапред   да е така със всички поръчки от тоя сайт.Аз чакам поръчка с два парфюма  от 12/12/2010 и дано имам късмет да дойде бързо и в пощата,че никак не ми се плаща ДДС-то  понеже с толкова пари  ще си купя още 1 парфюм Laughing

В пощата ги получих, но и четирите бяха със стойност по-ниска от 30 лева. На известието пишеше, че пристигат от Белгия, а самите кашончета бяха чисто голи, само с един малък стикер с името и адреса ми. На едното от кашончетата се вижда как някой е обелил стикера с данните на изпращача.
Преди два дни получих един за 35 $ също в пощата. Но пък се е случвало да получавам на митница поръчки за под 30 лева. Преди време ми бяха обяснили, че всички пратки извън ЕС трябва да се получават на митница, като за тези, които са на стойност до 30 лв., се дължи 1.50 лв. за освобождаване, а за останалите - 3.50 лв.+ДДС.

Аз лично не вярвам, че ще започнат да пристигат отново бързо пратките от този сайт.  Confused

# 617
  • Козлодуй
За мен не е толкова важно да идват бързо,но ако почнат да идват на пощата със сигурност,би било чудесно Peace

# 618
Рейни мерси.Днес ходих до пощата за друга пратка и се оказа ,че имам още една за която
нямах известие точно тази от Фрагранса за която се притеснявах дали ще иде на митница.И моето кашонче е така голо Laughing и пише само адреса и някаква лепенка за  въздушна поща от Белгия .  Thinking

# 619
  • Бургас
 Cry Чакам от 22.11.  Cry  Писах им естествено и нищо, чакайте.... Cry Повече нищо от тук няма да поръчвам.

# 620
А аз от 14.11. Ескалирах диспута, хич няма да се занимавам да им пиша  Crossing Arms

# 621
Cry Чакам от 22.11.  Cry  Писах им естествено и нищо, чакайте.... Cry Повече нищо от тук няма да поръчвам.

И аз така - от 19/11/2010. Само да ми дойде парфюмчето, го забравям този сайт. Аз и преди да поръчам, разбрах, че има риск да не дойде, но само там го продаваха  Confused

# 622
Здравейте! Аз пуснах поръчка на 14.12.2010 и днес отидох в пощата, за да си получа пакета. Много съм доволна - всичко е според очакванията ми  Hug

# 623
И аз днес получих 4 парфюма от 2. 12. и 9.12. И четирите кашончета бяха със скъсани лепенки, имаше само стикери с адреса ми. За съжаление, обаче, два от парфюмите са сгрешени и ми става лошо като си помисля, че трябва да им ги пращам обратно и да чакам още два месеца да си получа правилните.  Confused
Кои са сгрешените парфюми?

# 624
  • София
За мен не е толкова важно да идват бързо,но ако почнат да идват на пощата със сигурност,би било чудесно Peace

Аз също не си бързам парфюмите оттук, но ми е досадно непрекъснато да следя  стана ли време да се пуска диспут, още повече, че винаги чакам по 4-5 парфюма едновременно и определено не е приятно вечно да съм нащрек.

# 625
  • София
И аз днес получих 4 парфюма от 2. 12. и 9.12. И четирите кашончета бяха със скъсани лепенки, имаше само стикери с адреса ми. За съжаление, обаче, два от парфюмите са сгрешени и ми става лошо като си помисля, че трябва да им ги пращам обратно и да чакам още два месеца да си получа правилните.  Confused
Кои са сгрешените парфюми?

Вместо два Just Cavalli Her са ми пратили два Just Cavalli  Him.

# 626
  • София
На мен пък ми пратиха два парфюма с DHL без да съм плащала за доставка. Пратили са ги във вторник и от тази сутрин са в София. Много е готино, че си следя статуса на пратката в сайта на DHL.
Редактирам се, за да кажа, че е стана много тъпо!
Аз пратките от Ф. ги адресирам до майка ми понеже тя има време да ходи до митница и да ги освобождава. С цел да улесня себе си. Да, обаче сега, след като е пратена с DHL майка ми трябвало да ходи лично до митницата в гр. Лом. Майка ми живее в Монтана. Или пък ако съм искала аз да я освободя трябва да взема нотариално заверено пълномощно от майка ми, да си извадя ЕОРИ номер и не знам си какво още...

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 14:36 от Lodsi

# 627
Ами да пращат по DHL май ще им идва по на сметка, от колкото да се повдигат сумА диспути и да си губят реномето в PayPal.

# 628
И аз чакам две пратки от 06.11. и 11.11.2010 - вече нямам надежда , че ще дойдат. Tired
Писах им три писма - едно и също отговарят. Този път май наистина ще ги зарежа вече. Crossing Arms

# 629
И аз чакам две пратки от 06.11. и 11.11.2010 - вече нямам надежда , че ще дойдат. Tired
Писах им три писма - едно и също отговарят. Този път май наистина ще ги зарежа вече. Crossing Arms

Като дойде дойде нещо, обади тук  да се окуражаваме  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт