Промиват ли мозъци турските сериали?

• 47 837
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 210

Прояви поне малко достойнство и посочи източника на тези измъчени мисли.

Проявете огромно достойнство и посочете поне една неизмъчена мисъл от Ваш източник, за да подкрепите обратната теза.

# 211

Прояви поне малко достойнство и посочи източника на тези измъчени мисли.

Проявете огромно достойнство и посочете поне една неизмъчена мисъл от Ваш източник, за да подкрепите обратната теза.

В редките случаи когато пускам чужди мисли, посочвам източник  Wink както и 99 на сто от потребителките тук. Разбрахме от къде са онези хейтърски писания, няма нужда вече да се мъчиш.

# 212
Начинът ви на спор, скъпи дами, защитаващи турските сериали, е показателен за интелектуалното ви ниво Mr. Green
Както писах вече, не е нужно да слизам на него.
За мен, спорът  с вас е една тренировка, урок на търпение.
Можете да ме обиждате колкото си искате Mr. Green, това само излага вас не мен, Crazy явно на какво са ви научили турските сериали #Crazy
Моме, моме, отдавна не съм в тази категория Heart Eyes

# 213
  • София
...
ivonska, абсурд да е от последните ми публикации, бая трябва да си ровила Thinking

Воала:

"1010   Популярни / Кино и телевизия / Re: "Клонинг"  : Неделя, 15 Юни 2008, 19:58 
И аз съм ви много благодарна, отдавна се чудя, защо Нова телевизия не повтори този магнетичен филм, сега си тегля серийките и ще падне голямо гледане
Благодаря ви момичета и за клипчетата, даже мисля да си сложа музиката от филма, като звънене на телефона, та тръпката да е по-голяма "

За да те утеша ще кажа, че всъщност попаднах на този твой пост веднага, още на първа страница от последните ти публикации.  Wink

# 214
Аааа "Клонинг" е различно - той е бразилска продукция, нищо че действието се развива паралелно и в Мароко!  Naughty

Признавам, че съм гледала Клонинг, Касандра и Вдовицата в бяло!  Mr. Green

# 215

Ето ти отговора от вчера : http://www.znam.li/Pages/News/Default.aspx?evntid=1229447
А от Доган може да се очаква всичко Wink
Няма нищо случайно Mr. Green

Мдаа, колко ли сериали е изгледал Бойко Борисов, за да стигне до това решение.

# 216
Според мен малко надценявате вълнуващите се по принцип от безкрайни сериали. Не вярвам някой, който следи латиноамерикански сериал автоматично да прави връзки  и да се вълнуна от чавизма във Венецуела или  да разсъждава върху магическия реализъм. Така и с турските, най-вероятно единственото, което се получава е това, което коментира по темата Жаве.
За мен странна е въобще нагласата да следиш всяка вечер една толкова дълга история и промиването трябва да се търси тук. Защото изведнъж герои в твоя живот се превръщат не седящите до теб, с които сте залепени до екрана, а тези на екрана.
Причините могат да бъдат различни - възможно е и гледащите тези филми просто да са способни на повече съпричастност, способност да съпреживяват чуждата болка. Като да следиш от началото до края една история в ДиС, в която са намесени, освен свекървата и цялата рода. Или просто скука и клюкарска работа Laughing

# 217
Голямо заяждане, голяма злоба, жал ми е за вас, дами.......... Mr. Green
Защо не гледате един друг Бг сериал''Време разделно'', да видите на какво се е случвало с прародителите ви, а вие сега .......по-добре прочетете книгата, но дали помните как се чете на български език, че то от тези сериали, и с този турски език, време за книги не остава, а? Whistling
Не мисля, че е редно една майка да предпочита гледането на турски сериал, пред детето си.
Дами, животът ми не е скучен, аз съм доволна от него, за това нямам такава отчайваща нужда от турските сериали, както вас. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 218
Начинът ви на спор, скъпи дами, защитаващи турските сериали, е показателен за интелектуалното ви ниво Mr. Green
Както писах вече, не е нужно да слизам на него.
...

Ти колкото и да се напъваш, пак не можеш да скочиш толкова високо. По-добре да се съсредоточиш в това, което можеш - продължавай да водиш отчет коя майка кога си извежда детето в градинката и да клюкариш докато чоплиш семки.

# 219
Вие освен да се заяждате и обижадате във форума, нещо интересно случва ли се в живота ви?
Оххххххх, май зададох риторичен въпрос Thinking Thinking Thinking

# 220
Защо не гледате един друг Бг сериал''Време разделно'', да видите на какво се е случвало с прародителите ви, а вие сега .......

По тая логика трябва всички вкупом да мразим Англия, Франция и Италия, защото са властвали над Европа в продължение на много, много векове!

Я елате в настоящето!

# 221
  • София
Вие освен да се заяждате и обижадате във форума, нещо интересно случва ли се в живота ви?
Оххххххх, май зададох риторичен въпрос Thinking Thinking Thinking

Понеже не владеем така брилянтно риторика, а и трътките ни не са като твоята, ще четем с притаен дъх филмовите ти критики и ще се равняваме по твоето усещане за стойностна продукция. (ох, това дали го разбра?!)

# 222
  • София
Начинът ви на спор, скъпи дами, защитаващи турските сериали ....
Скъпа, ани27, наистина малко мозък трябва, за да стана ясно, че това, което се защитава е правото всеки да гледа това, което му е приятно и не е необходимо да пише извинителна бележка на съседката или на теб, а от своя страна, не на теб е дадено правото да квалифицираш дамите, гледащи сериали.

И между другото, "ние сме част от вселената и вселената е част от нас" е наистина дълбоко интелектуален извод, който ме впечатли и вероятно ти е струвало много безсънни нощи, за да го формулираш, разбира се, придружени със съответния интелектуален потенциал, защото на малцина е дадена способността и дълбочината на мисълта, за да схванат правилно една толкова дълбоко скрита поанта.

# 223
Спорът стана грозен, моля ви спрете. Praynig

# 224
В грешка си, скъпа, не ям семки, по принцип, а още повече на детската площадка.
Клюките не са ми в стила, имам доста по-качествени забавления.
Относно високият скок, убедена съм, че отдавна съм те надскочила. Mr. Green Mr. Green Mr. Greenнай-малкото с това, че не съм вманиачена защитничка и почитателка на турски сериали; и отдавна нямам комплекси за избиване; Mr. Green
Извинявай, но от колко време не си се чуствала красива, желана, обичана, въобще някога чуствала ли си се така?
На кого какво се опитваш да докажеш Mr. Green?
И не на последно място:от кога не си правила секс? Издавате нервността и грубото отношение? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт