Промиват ли мозъци турските сериали?

• 47 183
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Хайде, пак не може да отговори човек на зададения въпрос  Stop
А защо се обидихте от моето мнение, не разбрах. Никъде не съм окачествила почитателите на тези сериали, за да скачате, като ощипани.
Както и да е - аз имам право да не харесвам музиката, да не харесвам нрава на героите, да не харесвам сериалите по принцип. Кой има проблем с това?

# 946
A, koj mi iztri postingite? #2gunfire
Da

# 947
Телевизиите ще продължат да излъчват онова, което се гледа. Или кво, по средата на висок рейтингов сезон да ги спрат, щото някой не харесва турците?
Това е бизнес, разберете го най-после.

И едно кулоарно питане. Вчера следобед дебнах да го зърна оня русичкия Мехмед, ма ни го фанах. Що така?

# 948
Телевизиите ще продължат да излъчват онова, което се гледа.

По скоро се излъчва това, което могат да си позволят, а ние избираме от предлаганото. Според мен има пренасищане на латино и американски сериали и турските са нещо ново. След време и те ще омръзнат на хората.
Все пак се искат доста търпение да гледа човек в продължение на години едни и същи интриги и проблеми.

# 949
Това дават, това гледаме. Защо спряха българския филм "Забранена любов". Той също беше много интересен. Изведнъж спират да го дават заради някакви тъпи реалитита.

# 950
  • София - Рим и обратно
Защото масата обожава идиотските риалитита #Cussing out
Извинете, това пък мен ме довежда до ярост Rolling Eyes

# 951
  • гр. Шумен
Защото масата обожава идиотските риалитита #Cussing out
Извинете, това пък мен ме довежда до ярост Rolling Eyes
Ми какво да ти кажа... Аз предпочитам да гледам талантливи пеещи млади хора в Мюзик айдъл, пред литри сълзи и сополи по сапунките. ВИж, индивиди като Мара Отварачката могат да ми ги спестят. Или пък като дуо М в последния сезон.

# 952
Пишете си пак по дифолт. Нова спря да снима "Забранена любов" ,защото се оказа твърде скъпо начинание. Доста повече реклами се продадоха в часовият пояс на 1001 нощи, например.
Затуй.
Донякъде и търсенето определя предлагането.  Peace

# 953
Преди малко гледах по телезията Ники Илиев от сериала "Забранена любов"Той каза,че имат записани 180 серии .Вьзмутен е ,че филма чака  в телевизията някой ден да го пуснат .

# 954
Да не се възмущава, а да научи турски и да отиде на букинг в Турция. Гарантирано ще има успех Mr. Green

# 955
Да не се възмущава, а да научи турски и да отиде на букинг в Турция. Гарантирано ще има успех Mr. Green

Ще бъде уважен подобаващо. Таланта му имам предвид.

# 956
Доста повече реклами се продадоха в часовият пояс на 1001 нощи, например.

Aз като почнат реклами, натискам "мутето", както казва Милен Цветков на зрителите /пациентите/.

# 957
Ау, Забранена любов пък е върха на филмовото изкуство. Половината актьори са такива дървета (начело с дразнещия се Ники Илиев, който освен да играе себе си, нищо друго не може, пък и това не го му се удава). Цялото това сумтене, хъмкане и мънкане, всяко изречение, започващо с "Виж...", говорят не просто за бездарност, а за цял един бездарен екип, наред със сценаристите, режисьорите и т.н. Добре, че са Елен Колева и Мария Статулова.

# 958
Фукла ,аз сьм на сьщото мнение .

# 959
По BTV започва нов български сериал - "Стъклен дом".

http://zar.bg/view_article.php?article_id=7386

Вид разнообразие /надявам се/.

Общи условия

Активация на акаунт