Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 22 021
  • 583
  •   1
Отговори
# 150
  • пловдив
 smile3501 браво момичета, вие сте моята гордост ! И аз понаправих малко за ръце и смятам да спра с тях и пак да се върна към герданите и за закачване, защото благодарение на сръчните ви ръчички, гледам че сме понасмогнали  Hug Бройката по късно като ги изброя, че сега съм набързо  Peace

# 151
  • Пловдив
Опасни сте  Hug
Аз за съжаление този път мога да ви подкрепя само като купувач. Ако имам възможност ще дойда да ударя едно рамо и като продавач, но не обещавам, че всички сме изпонатръшкали болни ...

# 152
  • пловдив
налични към момента
200 бр за закачане
  50 бр гердани
  17 бр комплекти с обици
  26 бр обици
за ръка не съм ги броила, разбира се не спирам творенето
Мили, а някаква светлина в тунела има ли  newsm78 /иначе дотук 72 лв/

# 153
Момичета, как сте, малко остана до петък Hug Hug Hug

# 154
  • Пловдив
Момичета, как сте, малко остана до петък Hug Hug Hug
Лично аз бера нерви с разрешителното, правя тегели до общината и водя разговори като телефонна централа ooooh!

# 155
  • Пловдив
Аз предлагам да се срещнем в четвъртък, да разпределим мартениците  и всяка от нас да вземе и да продава на приятели, по 20лв оборот да направи, пак ще е добре   bouquet

# 156
  • пловдив
тази седмица съм втора смяна, значи утре мога да присъствам само на дневна среща

# 157
Аз предлагам един  по желание,та да не посочвам да отива в ресторанта на Ани да я замества,а тя да тръгва на разносна търговия.Вече я пробвах добре се справя Mr. Green

# 158
  • Пловдив
Вариантът с разносната търговия е ок за нас, но хората, които не четат във форума, а знаят за базара от други места и ще дойдат специално да ни търсят, за тях какво да правим ...
Нямам думи за общинското безхаберие просто ... То имам де, ама ще има обидени и сърдити ...

# 159
  • Пловдив, но иначе от Бургас
За разрешителното ми казаха, че няма да имаме НИКАКВИ проблеми и до петък щяло да стане  Rolling Eyes

# 160
  • Пловдив
За разрешителното ми казаха, че няма да имаме НИКАКВИ проблеми и до петък щяло да стане  Rolling Eyes
Ееееееее, браво на тях,  за един подпис две седмици ни мотаят Mr. Green

Аз мисля, че не пречи всеки да продаде по нещичко странично  Peace

# 161
  • пловдив
значи срещата утре отпада  Peace
относно разносната търговия, поради риска да  нямаме щанд, дотук имаме 102лв
..... но хората, които не четат във форума, а знаят за базара от други места и ще дойдат специално да ни търсят, за тях какво да правим ...
абсолютно съм съгласна, затова продължавам да бодърствам по нощите, в неделя шЪ работя с тъмни очила да не ви изплаша  Mr. Green че вече съм замязала на хахо perko
ако ще идвате до нас за мартеници предварително звънкайте, че гледам да припикам   animal037 повечко територии

# 162
  • Пловдив
За разрешителното да кажа, че имаме дума че ще го имаме до 26-сти. Не беше в това въпроса.

пп. За утре ако искате е дно китайско на обяд, няма да откажа Grinning

# 163
  • Пловдив

пп. За утре ако искате е дно китайско на обяд, няма да откажа Grinning
Аз вече съм мобилна и мога да дойда, но нека Ани да  каже дали ще е свободна, защото красивите мартеници са при нея Crazy

# 164
И аз искаааамммм.... мартеници!!!
Даже съм сигурна че ще има и други желаещи от офиса... направо отваряйте щанда тук  Laughing
аз ще издействам разрешителното от шефа  Joy

За матраците: 10 бр. поръчани и платени... доставка другата седмица!

Общи условия

Активация на акаунт