Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 22 017
  • 583
  •   1
Отговори
# 135
Така значи Мили,отиде си в Асеновградчето и не се обади да пратим на децата учебниците Close
Антомче,мисли дата и час за рандеву,че нали ще отлитам за студените краища и трябва да съм подкрепена с мартенички.Пък може и да се пробвам да ги продавам по пистите Mr. Green

# 136
  • Пловдив
Днес се срещнах с директора на социални дейност г-н Божев. Представих му отчет от Коледния базар, както и благодарствено писмо за общината. Говорихме за мартенския базар. Увери ме, че ще имаме разрешително. Оставих си телефона. Ще чакам да ми се обадят/надявам се да не е след баба Марта/.

ВяраВики , трябваше спешно да взема свидетелството за дарение за да подготвя документацията за общината.

# 137
Хайде една среднощна новина.
Днес подпитах един от снабдителите в ТЕД по въпроса с матраците.Но,в момента шефа е в чужбина и другата седмица щял да си дойде.Щеим даде моя тел. да ми се обадят и да видим каква ще я свършим.
Лягайте,че ни чака срещичка cheers
Виждам,че търсите ТЕД,ако ви трябват координати,да искам от една приятелка,която работи там?

# 138
Абе, и аз познавам НР и други където работят там, включително и във форума има момичета, които работят там.
Но вече не се наемам да говоря, след като от Рънърс ме отрязаха преди време, като че ли забогатяха от 20 чифта обувки... Crossing Arms

# 139
  • Пловдив

Мили, дай размери на матраците моля те. Стандарта за единично го гледам 190*90 см.
Това ли е?
Размера на матраците е 1.90см. - 82см.

# 140
  • пловдив
Момичета понеже време не остана, вярно че чакаме още разрешителното, но дали да не си направим едно предварително графиче, че ако стане да сме готови  newsm78
Аз както винаги в съботата не мога, но неделята съм на разположение цял ден

# 141
  • Пловдив
Аз и двата дни мога до обяд. За понеделник обаче съм на работа и ще мога само от 13 до 16ч.

# 142
  • Пловдив
Ако малкият ми е здрав, понеделник ще съм цял ден на линия.
За събота и неделя ще видя колко съм натоварена и ще пиша.

# 143
  • Пловдив
На първо четене мога в понеделник до 13ч и  събота след 14ч
Вчера се чухме с момчи, днес тя ще вземе мартениците от Сава и вторник ще ги сортираме Peace

# 144
  • Пловдив, но иначе от Бургас
За събота и неделя все още не знам, че може да пътувам, но за понеделник съм на линия

# 145
Здравейте,
 тези дни ще занеса машинката за подстригване в Асеновград.За базара няма да мога да се включа,защото съм абсолютно сама с Ева и двата дни,ще участвам като купувач.

# 146
  • Пловдив
Здравейте, прекрасни дами! Много ми се искаше да се включа и в мартенската ви инициатива, обаче нали съм си куцо пате паднах по стълбите и съм лееееко гипсирана. Най-рано в петък ще ме "разопаковат" та дори и за продавач май няма да стана.  Crossing Arms  Изработили сте най-красивите мартеници! newsm20 Ако не друго поне знам от къде ще са ни мартеничките тази година.  Hug Както винаги сте newsm74

# 147
  • Пловдив
Момичета и аз понаправих малко мартенички. Най-обикновенни за ръка с червено топченце стопер. Специално ги пуснах по-големки за да станат за мъжка ръка.
Кажете кога, къде и на кого да ги дам.

Иначе вече съм сигурна за графика.
В неделя след 11 и до края на деня и в понеделник цял ден (стига малкото да е здраво и на градина)

# 148
  • Пловдив, но иначе от Бургас

Момичета, дайте да видим колко мартеници имаме, че вчера като си говорихме с Доника май се оказа, че няма какво да сортираме и опаковаме
Аз имам 300 гривни с мънисто и 50бр. цветя - опаковани са
Антом беше писала бройки, но предполагам че вече са поне  2 пъти повече  Wink

Днес ще ходя да видя какво е положението при Сава и ще взема цел.пликове и торбички

И да направим график, че не остана

# 149
  • Пловдив
Моите са от най обикновенните с мънисто - 950 бр до тук, ще гледам да направя още  Laughing
Купих и малко детски за цвят  Mr. Green
Ето ги:

http://donikatodorova.snimka.bg/other/martenici.476886.17538646.big

Общи условия

Активация на акаунт