Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 22 008
  • 583
  •   1
Отговори
# 120
  • пловдив
mamakiki носи ги на срещата, аз работя и за базара в Пазарджик и ще ги сложа в моя колет ако искаш  Hug

# 121
Големички са да знаеш! Надявам се че си с колата ... 3 бр. са... имаш ги утре  Grinning

# 122
Хайде една среднощна новина.
Днес подпитах един от снабдителите в ТЕД по въпроса с матраците.Но,в момента шефа е в чужбина и другата седмица щял да си дойде.Щеим даде моя тел. да ми се обадят и да видим каква ще я свършим.
Лягайте,че ни чака срещичка cheers

# 123
Добро утро,
Аз се чудия дали според вас е подходящо да взема малкият ми мъж. Той е на 1,3 год. Иска ми се да дойда, но няма къде да го оставя  newsm78

# 124
  • Пловдив
Добро утро,
Аз се чудия дали според вас е подходящо да взема малкият ми мъж. Той е на 1,3 год. Иска ми се да дойда, но няма къде да го оставя  newsm78
Не е подходящо Laughing

Предлагам да местим срещата в Мола, така ще е по-удобно за майките с деца Peace
Ако няма възражения ще се видим 18ч в Мола  Hug

# 125
  • пловдив
Аз нямам против, да кажат и останалите  Peace

# 126
  • Пловдив
Няма проблем. Нека да е в Мола. В 18ч. на третия етаж Peace

# 127
ОК в мола да е  Peace

# 128
Еххх,как не се сетихме по-рано.МОЛА си е направо супер оферта.
Хайде стягайте портфейлите Mr. Green

# 129
И аз ще се включа, поне за малко, зависи моят фъстък колко време ще ми позволи да остана, но поне да се запознаем  Party.

Не съм сигурна как ще ви позная, но ще препиша от първа страничка няколко телефона Just in Case  Grinning

# 130
  • Пловдив
Момичета, приятно изкарване довечера.Искам малко помощ-имам малко мартеници за опаковане.Снимах ги, но много некадърно/на живо са по-хубави/Ако може някой да ги вземе да ги опакова, че нали знаете съм с две леви Praynig
http://daskal77.snimka.bg/animals/roko.453847.17451750

# 131
Е,то не може само добри новини.Подготвях си мартениците за предаване и поглеждам календара да видя кога беше първи.А там пише...На 25.02 заминавам за 1 седм. на Боровец.НЕОТМЕНЯЕМО , защото сме с карта купена още есента Sunglasses.Та да знаете отдалеч,че не ставам за продавач тази година.А за купувач - помислете какво ще ми предложите предсрочно newsm78.
До 18ч в МОЛА на третия етаж!!!

# 132
Здравейте момичета!

Много сте тихи след срещата нещо  Laughing
За Миленка е ясно че е изморена след 45 минути в задръстването, ама другите нямате оправдание ...

Мили, дай размери на матраците моля те. Стандарта за единично го гледам 190*90 см.
Това ли е?

Hug

# 133
  • Пловдив
Днес се срещнах с директорката на Асеновградския дом. Взех документа. Подготвила съм отчет. Утре ще ходя в общината. Стискайте палци Praynig

mamakiki, ще попитам и ще ти кажа Peace

# 134
  • пловдив
mamakiki още ближем рани, затова  Twisted Evil
mili.m стискам палци
и понеже ме питахте колко съм направила, пък аз се явих неподготвена  Blush
ето груба бройка
  66 бр гривни с 3 мъниста
170 бр гривни с 1 мънисто
183 бр за закачване
  26 бр детски
  15 бр фибички