Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 22 005
  • 583
  •   1
Отговори
# 105
Признавам си и хич не ме е срам  Embarassed     Laughing
Искате ли в Мухито бара? Малко шумно и определено не става за деца, но на мен ми харесва  Flutter

Където и да е, с вас съм!   Hug

# 106
  • Пловдив
Ани, името на заведението е Ескада, ако и другите са без деца става Peace
mamakiki, в Мухито е много хубаво, но е доста шумно и срещата няма да е ползотворна  Joy

# 107
Аз съм за Ескада,че Вики е близо на плуване и ще ударя две в едно Mr. Green

# 108
Violenza напълно си права!!!  Wink

Ако някой ме ориентира къде е Ескада ще го призная за още по прав   Joy

# 109
  • пловдив
Ами като няма изказали против, значи остава Ескада след 18ч
Мамакики Ескадата е в квартал Смирненски - срещу входа на Хирургиите на Пещерско, продължаваш на право по Царевец и стигаш до завой в ляво който води към коматевския възел и централна гара, в дясно е заведението /дано съм го обяснила що годе, ето ти и карта/
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=98d145f9b3ef59e8670ae6ac6433e87f&tip=1

# 110
  • Пловдив

Ако някой ме ориентира къде е Ескада ще го призная за още по прав   Joy

Ще ти пусна телефона на лични, ако  се замоташ да те ориентирам Mr. Green

# 111
Я едно още по-простичко обяснение  - Затворения прелез до студенските общежития в Смирненски.
Антомче ,извинявай но на мен малко сложно ми стана.Все пак зависи и откъде идваш ,обяснението ще е различно.Не се заяждам.ПРОСТИ МИ !!!

# 112
  • пловдив
никаква прошка, да ми носиш близалка за наказание  Joy
violenza на теб разчитаме да грабнеш една маса, че си най близко

# 113
Я и аз да се включа. Това не е ли срещу Санито, където автобусите (26,29 и 12) правят двата завоя първо ляв после десен завой.

# 114
Еее там ще съм момичета. След толкова много обяснения ще е срамота да не го открия  Laughing

# 115
  • Пловдив
Нали знаете, за работа може да ме няма, но за срещичките намирам начин да се появя Simple Smile
За сега планирам да дойда, с помощника, естествено  Rolling Eyes Подходящо, неподходящо, това е положението Simple Smile Няма да е първото заведение, където ще им се иска да ни сложат снимките на таблото с нежелани клиенти  Mr. Green

# 116
  • пловдив
Я и аз да се включа. Това не е ли срещу Санито, където автобусите (26,29 и 12) правят двата завоя първо ляв после десен завой.

точно там е  Peace

# 117
  • Пловдив
Ей, като ви чета как се уговаряте за срещи, направо ми идва да награбя бебето и да го водя на бар.  Mr. Green  Но се притеснявам, че може да му хареса и после няма измъкване. 

# 118
Момичета, ще има ли Великденски базар?
Имам 2-3 кошници и се чудя къде да ги дяна... ако смятате че биха могли да влязат в употреба да ви ги донеса...

# 119
  • Пловдив
Момичета, ще има ли Великденски базар?
Имам 2-3 кошници и се чудя къде да ги дяна... ако смятате че биха могли да влязат в употреба да ви ги донеса...
В Пазарджик момичетата ще правят базар за Великден. Може да ги изпратим на тях Peace

Общи условия

Активация на акаунт