Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 22 002
  • 583
  •   1
Отговори
# 90
  • пловдив
sashabarns по принцип се стараем да не продаваме преди базара, за да заблестим на него с цялото си величие  Joy, но щом е за кумата  Wink
с изключение на кокичето  и маргаритката /защото нямам зелено/ това са част от нещата които правя, ако нещо ти хареса ще ти дам координатите си  Peace
mom4i то и аз се зачудих къде ми е парчето торта  newsm78 , но съм търпелива, ще си изчакам почерпката и за по сигурно я пак  Wink

Щур купон Вярче !!!!

# 91
Вяра, приятно прекарване и много забавления!
Мисля, че с Момчи трябва да направим
един форумски рожден ден и да  почерпим
дружно Laughing

# 92
  • sofia
Миленка,
нали в някои от вашите домове ползваха моми4етата бои за коса?Такъв спомен имам newsm78Искате ли,4е полу4ихме пак от Хенкел дарение  и ако ще свърши работа да я пращаме.Преобладаващите цветове са русо и 4ервено Twisted Evil

# 93
  • пловдив
Момичета прощавайте ако съм обидила някоя от вас с нещо и простено да е на всяка от вас която волно или неволно е направила същото  Hug
и нали си ме знаете че от поводи за напиване не се отказвам, та:
Наздраве и по случай езическия Трифон Зарезан и по случай католическия Св.Валентин

Вечно да сте пияни от  СПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ!

Мили ЧРД на щерката, да ти е жива, здрава и много щастлива!

знам че на празник не се говори за работа, но като доказано склере предпочитам веднага, че послето при мен може да е проблясък след месец  Wink
по повод питането на lavender , violenza се свърза с момичето от Асеновград и съм изпратила отговора
на последната среща говорихме за изгорялата машинка за подстригване, но така и не ми стана ясно ще се купува ли или някой каза че има в къщи и ще проверява дали работи  newsm78
 Praynig дайте жокер, че не се сещам, а момичето е помолило за да може да постриже малките
Взех дрехите от Бенджи, сортирах и предадох на Силви да прецени кои могат да се занесат на двете деца, другите по всяка вероятност ще са изпращане до Асеновград или Калофер, защото са за големки деца.

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 18:01 от antom

# 94
  • Пловдив
Ани, благодаря ти Hug
Почерпка:

# 95
  • пловдив
Момичета има предложение в сряда да си направим кафе среща, желаещите да си признават  Mr. Green

# 96
  • Пловдив
Момичета има предложение в сряда да си направим кафе среща, желаещите да си признават  Mr. Green
Признавам си без бой   Laughing
Мили, честита ти рожденничка на патерици   bouquet

# 97
Честита рожденичка! малко късно, но от сърце
Все така красива, умна, отговорна, добра, амбициозна... Абе, каквото и да кажа хубаво, няма да излъжа.
Живо и здраво да ти е момичето, много да те радва!

# 98
  • Пловдив
Благодаря ви момичета Hug
В сряда мога след 18ч. В четвъртък мога след 17ч. Ако имате нещо конкретно предвид, пишете Peace

# 99
Завърнахме се от голямото пътуване. Simple SmileКупона успяхме да го понаправим,защото все се появява някой субективен фактор.
За срядата ми е по-удобно,макар и да съм под въпрос.Ще видим дали ще ме пуснат Mr. Green

# 100
Здравейте момичета,

Надявам се да приемете моята скромна личност във вашите редици. Пуснала съм на хартия документите към София, та дано скоро да пристигнат.

Надявам се да има с какво да помогна за каузите.

# 101
  • Пловдив
TanaiV , добре дошла сред нас Hug Ще се радвам да се запознаем лично.

# 102
И аз ще се радвам да се запознаем при първа възможност  Hug

# 103
  • пловдив
TanaiV и скромна и нескромна личност добре си дошла  Hug Hug ще се радвам ако успееш да дойдеш на срещата и да се запознаем
За сряда дайте някое предложение за кафене или пицария  newsm78 че да разнообразим от китайския , или в коктейл бара /не че му помня името но му помня мястото  Joy/ до Доника, че тя нали си няма право на авто още  Wink /ще ми става рали състезатилка, а  Mr. Green !/  Хайде до тук сигурните сме Мили, моя милост, Доника, Вяра ?!, хайде срамежливите да се наредят в списъка  Laughing

# 104
И аз ще се присъединя стига да е след 18 часа. За мен мястото няма значение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт