Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 21 997
  • 583
  •   1
Отговори
# 75
Антомче,мат'риалите свършиха,но мартеничките са налице.Надявам се да изкупят като домашен топъл хляб Grinning
Насам народееееееееее..... Mr. Green

# 76
  • Пловдив
Антомче,мат'риалите свършиха,но мартеничките са налице.Надявам се да изкупят като домашен топъл хляб Grinning
Насам народееееееееее..... Mr. Green
Ами покажи де  Laughing
Аз направих около 500бр за ръка, от най-обикновенните с мънисто Blush

# 77
Мойте са 250,но като си дойде фотографа ще пращам снимки.Сега само се дерзайте какво ли чудо да очаквате.Само да подметна,че са дело на мъжете около мен.Аз само давах нарежданията Mr. Green

# 78
Хайде и още добри новини.Дошли са и останалите учебници за децата от Асеновград-4бр читанки.Утре ще ида да ги взема и само да помоля ако някой ходи към Асеновград да ми се обади за да му ги дам да ги носи.
А сега да информирам населението
"От откриването на пилотната площадка на "Белла България" в пловдивския квартал "Тракия" на 1 юни миналата година проектът на компанията среща сериозна обществена подкрепа. Зад него твърдо застават Движението на българските майки, Националната мрежа за децата и Асоциация "Родители", казаха още от "Белла България".
Мисля,че все още имаме  шансове за Зелениково newsm10

# 79
  • Пловдив
11 февруари 2010 г.
Час:   
16:30 - 18:30
Място:   
Пловдив пл. Стефан Самболов

На 11.02.2010 г. в Пловдив на пл. Стефан Стамболов (фонтана до бингото пред общината) ще се проведе двучасов протест срещу промените в закона за генно модифицирани организми.

# 80
  • пловдив
ВяраВики, violenza и без снимка, знам че са страхотни, защото всичко направено от сърце и за сърце няма начин да не е прекрасно  lovekiss браво момичета ! Мен са ме понатиснали задачи, но нали знаете че нощите са си мои  Wink продължавам борбата  Joy
*Бенджи* твърдо съм против генно модифицираните храни, организми ... и изобщо всичко създадено насила   Twisted Evil ще ми се да мога да кажа категорично че ще съм на площада, но не зависи само от мен  #Cussing out все пак ако успея ще съм там

# 81
  • Пловдив
mom4i, Честит рожден ден! Много здраве, щастие и сбъднати мечти!  nbirthday

# 82
Mom4i, да си жива и здрава!  bouquet

# 83
  • Пловдив
Роси, честит празник  и от мен  newsm59
Ани, ако си взела дрехите от Бенджи, виж нещо дали има за децата, за които спомена Силвето  bouquet

# 84
  • Пловдив
Роси, ЧРД и от мен!

За дрехите се разбрахме за неделя, щото аз когато съм на работа, тя не е  и обратното, когато съм си вкъщи - не може да дойде.. Simple Smile

# 85
  • пловдив
Ето мееее.. Ох напоследък ми се налага да притърчам за минутка до тук и пак да чезна  Twisted Evil
violenza дрехите ще ги взема в неденя, както вярно е обяснила и Бенджи  Heart Eyes
при мен обаче има дрехи от Джони и чакам Силвето да даде някакъв ориентир за размер за да заделя  Peace

РОСИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!

# 86
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Момичета, много БЛАГОДАРЯ  Hug
ама РД е утре  Wink

една новина от мен, напуснах работа, така че ще мога да се включвам повече

# 87
Знаех си ,че не трябва да се впускам и аз в поздравления.Все пак щеше да ми е замирисало на торта Mr. Green
Роси - много неприятен подарък,но живота продължава.Всяко зло за добро !!!
Аз отивам на карнавал в Ксанти и дано всичко е наред.Ще се отчитам със снимки.
На всички приятен празник и много ЛЮБОВ !!!

# 88
  • Пловдив
Е, Вярче, пак изби рибата. Приятно прекарване на карнавала Peace Не си писала за Бела, за това ще пиша аз.
За тази година нищо не може да стане за Зелениково. Ще подадем молба за догодина, но пак нищо не се знае. Така че продължаваме с издирването на подходяща оферта за пързалка и люлка или нещо подобно.

# 89
Момичета ,извинявам се,но има ли начин да купя няколко мартеници преди 27?Искам да ги изпратя на кумата в Англия и се притеснявам,че ако чакам няма да стигнат навреме,а тази година съм решила,че всичките ми мартеници ще са от вас Grinning
Каспър,Честита Радост!

Общи условия

Активация на акаунт