Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 21 992
  • 583
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Ех, каква хубава новина!

Да ви е здрава и послушна дъщеричката, много да ви радват с баткото Hug

Доли, честит рожден ден и от мен   bouquet

# 61
Ех,Каспър наистина си отдъхна.Търпението ти е възнаградено с тази млада дама.Нека  е здрава и ви носи много радост.За нея  - едно щастливо детство!
Доли - остана на втори план,но младите са така Wink.За теб здраве и истински приятели !
Хайде сега почерпете та да разберем наистина Mr. Green

# 62
  • Пловдив
Поля, честита рожба и от мен   bouquet  пожелавам ти да имате много хубави моменти заедно Hug

# 63
Честито,  Каспър, много здраве и щастие на цялото семейство   bouquet

nbirthday, Доли!

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 20:28 от mamaT

# 64
  • пловдив
ЧЕСТИТА РАДОСТ КАСПЪР!

Да расте здрава и красива,
да е много талантлива,
мечтите и да  се сбъднат до една,
да порасне щастлива и обичана жена!

и за мама  newsm51

# 65
Честито дъщеричка Поля! Да е жива и здрава! Само радост да носи на мама и тати, и да слушка бати!   bouquet

# 66
Момичета на линия съм.Извинявам се за дългото отсъствие, но имаше някои промени при мен.Много ще се радвам скоро да се видим.Изчетох цялата тема - много неща са се случили и рожден ден сте празнували и бебе си имаме

Поля, да е жива и здрава малката Виолета !!!!!

# 67
  • Пловдив
Ето малко снимки от рождения ден и от мен.Паролата е същата като на mili.m Wink
http://daskal77.snimka.bg/holidays/rojden-den-v-asenovgrad.470441.17282288

# 68
  • Пловдив
Честита дъщеричка, Поля.    bouquet  Да расте здраво и щастливо дете и много да ви радва.

Момичета, рожденния ден както винаги е бил чудесен. Справили сте се блестящо, личи си настроението, щастието и радостта на децата. Със сигурност на място емоциите са били още по-големи.  Само да порасне малко нашия Вальо, да се стопли времето и ще се видим. Затъжила съм се вече за вас.

# 69
  • край Дунав
Момичета, през лятото-юли месец във Видин ще има седмица за талантливи деца-всички изкуства/ описали сме в нашата тема /. Ако прецените, че има такива в домовете, с които работите, бихте могли да доведете 2-3-4. Изявата ще е първа по рода си, м/ународна, подготовката върви усилено и ще е на изключително ниво. За момента има седмична такса 75 лв за дете, предвидена е за храна, но вероятно може да отпадне, ако намерят спонсор за храната-дори и да не отпадне тази сума е нормална за удоволствието, което ще изпитат децата и уменията, които ще придобият.Говорим за възрастова граница 14-19 години. Бихме могтли да доведем от всеки град с ДБМ по 2-3 деца, които да се опознаят и да научат по нешо чудесно. Уверявам Ви, че програмата е железна-заетостта на децата е целодневна и организаторите са много ентусиазирани - ние ще ги консултираме...Мислете и дайте отговор до 4-5 дена, за да можем да обособим групата деца на ДБМ!

# 70
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

При мен има един голям кашон, един чувал и една голяма торба с дрехи, играчки и обувки.
Една приятелка ги остави, знае че давах при вас преди време...

Ще може ли да мине да ги вземе някой...

Искате ли ги или да търся да ги давам някъде другаде?

# 71
  • пловдив
*Бенджи*  Blush незнайно защо останах с обеждението, че някой вече се е свързал с теб
на ЛС ще ти пусна телефон за връзка

# 72
Много благодаря на всички за
страхотните пожелания Hug
Понеже хич не уважавам виртуалните почерпки
ще почерпя на живо Laughing
само малко да разчистят, че
съм арестувана в къщи и не
мога да мръдна.

Честита радост на Каспър!
С пожелания малката
принцеса да радва цялото семейство!

# 73
  • Пловдив
skorpion , обадила съм се на директорката. До 1-2 дни чакам отговор и веднага ще пиша Peace

# 74
  Да Ви е жива и здрава дъщеричката Каспър  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт