Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 21 983
  • 583
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Пепи, до 15ч. съм си в къщи. Ела да е оставиш ако ти е удобно Hug

# 46
  • пловдив
Гледам генералния щаб нещо е зает и не разказва и нали сърце не трае... та аз да поразкажа  Wink
Поредния весел рожден ден  Peace Изключително съм щастлива от няколко факта - първо бяхме доста момичета, второ освен директорката имаше и още 5 възпитателки /което лично мен доста ме зарадва, защото самият факт, че този път си бяха направили труда да присъстват, според мен говори за уважение пред труда който полагаме/, охраната видимо бдеше наоколо.  Изобщо най после видях положителни промени накуп  Peace
А децата... те както винаги бяха прекрасни и както винаги ни подариха огромния си подарък-Любов! Имаше танци /танцьорите си ги знаем, само дето стават все по добри  Wink/, имаше яко пукане на балони, имаше невероятна музика /благодарение на прекрасния дисководещ - Ани, както винаги синчето се справи прекрасно   Hands Clap/, имаше томбола, която ни зареди с поредната порция смях и положителни емоции, имаше возене на кола /Силве, я вземи изкарай курс за инструктор, така и така блестящо се справяш със задачата  Joy/, имаше подаръци за рождениците, които щастливо показваха новите си придобивки и черешката на сладоледа - поредната суперска торта на Черна перла  Hug Hug , конфети, бенгалски огън... накратко казано Купон!  Crazy
За тези които не бяха и предполагам искат да попитат за момичетата чиято стая изгоря. Настанени са в съседната при малките. Доста от дрехите са изгорели, но са им дали от занесените ,ремонта на стаята ще започне при топло време.  
Мили ще разкаже за дестинацията   Hug
Толкова от мен, другите купонджийки да допълват  Grinning

налага се да се добавя
момичета, не знам дали сред моделита на мартениците видяхте обичките, виждам че bugaboo не ги е снимала, извинявайте за гадната снимка, но толкова са възможностите на телефончето
http://antom.snimka.bg/hobby/2010-martenici.468079.17258651
искам да попитам, дотук съм направила 20 бр, ако ви харесват да продължавам, ако не, да не губя време и да минавам на друг модел

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 23:01 от antom

# 47
 Simple Smile antom , обеците-мартеници  са уникални и според мен много добро попадение! -браво на теб за идеята и усърдието  Hug
радвам се много за хубавия празник вчера,аз за съжаление не можах да дойда.
  bouquet

# 48
  • Пловдив
Няма какво да добавя след Ани. Много хубаво е описала рождения ден. Отново изживяхме  много положителни емоции  с  децата. По късно ще кача и снимките, че сега ще отивам да се трудя Peace
На децата от изгорялата стая занесохме всички необходими учебници и учебни помагала. Всичко на стойност 400лв. Нещата са закупени с пари от коледния базар.
Нуждите на дома в момента са: спешна нужда от подновяване на легла и матраци. Най-вече на децата които се изпускат през нощта.

# 49
  • пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДОЛИ!
Желая ти здраве, желая ти дълъг живот, но най вече ти желая
МОРЕ ОТ ЛЮБОВ!

# 50
  • Пловдив
Аууу рожденничка ли си имаме Grinning 

Доли, пожелавам ти пътека, която всеки ден да те води до прекрасно утре. Честит рожден ден!  bdbaloni

# 51
Честит рожден ден на Доли!!!   bouquet

Чакаме снимките! Всъщност "разказа" на Антом е толкова изчерпателен че си го представих колко хубаво е минало и много ми се прииска да бях там... Следващият път няма да пропусна.

Браво за чудесната организация момичета  Hug

Мили, дай малко повече подробности за леглата и матраците... бройки, размери, предпочитания за производители...

# 52
  • край Дунав
Пловдив, честита пораснала майка!   bouquet
Моля да споделите на каква цена са Ви по-обикновените мартенички,?

# 53
Момичета, влизам да се отчета
Днес в 00:45 се роди нашата красавица Виолета
3570
50 см

Отдъхнахме си всички
И аз и тя сме много добре засега!

# 54
  • Пловдив
Ех, че хубави новини! Добре дошла на Виолета! HugЧестито, мама Каспър, да сте живи и здрави!  bouquet

# 55
Каспър , честита малка принцеса! Нека малката красавица с прекрасно име да расте жива и здрава, борбена като мама и никога да не се предава!

# 56
  • Пловдив
Каспър, честито  bouquet Много се радвам за новото ни попълнение  Hug Да ви е жива и здрава малката принцеса!

Доли, честит рожден ден!  пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!  newsm59

# 57
  • Пловдив
Поля, честита ви малка принцеса. Да расте здрава и послушна за радост на цялото ви семейство

Доли, Честит Рожден Ден и от мен.

Желая ти от сърце: любов, добри приятели,
пари и още много, много рождени дни!

# 58
  • Пловдив
Ето снимките от рождения ден. Паролата е ясна Wink http://milenatodorova.snimka.bg/holidays/rojden-den-v-asenovgrad … 4-02-2010g.470256

# 59
  • sofia
Поли,

4естита ви радост  bouquetБъдете здрави Hug

Общи условия

Активация на акаунт