Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 22 032
  • 583
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Аз пак да попитам има ли желаещ да дойде с мен до Асеновград да вържем мартеници на децата?

пп.Имаме 70лв. на стотинки. Някой да иска да ги обмени?

# 211
  • Пловдив
Ееееееееее, браво бе, не очаквах толкова голям оборот Mr. Green

Аз пак да попитам има ли желаещ да дойде с мен до Асеновград да вържем мартеници на децата?

пп.Имаме 70лв. на стотинки. Някой да иска да ги обмени?
Много искам да дойда с теб, но малкия е доста болен  и няма да мога  Tired
Ще взема стотинките Peace

# 212
Браво, момичета! Чудесно представяне!

# 213
  • Пловдив
Честит празник!
Вчера не успях да отида до Асеновград, но днес с щерките се възползвахме от почивният ден и отидохме да видим децата. Заварихме големите момчета да играят мач. Големите момичета бяха на разходка, а по-малките деца бяха по стаите. Като чуха че сме там веднага се събраха всички. Вързахме им мартеници, почерпиха се с шоколадови бонбони и меденки, а портокалите ги прибраха за следобед.Оставих боите които получих от София, дано да им се зарадват. Говорихме за предстоящия рожден ден. До 10 дни ще се знае датата, рождениците и желанията. Ще е съобразим с тази на великденското им тържество на което сме поканени. Поръчах да подготвят списъка с номерата за маратонките. Предлагам да им ги подарим на тържеството. Към коя фирма препоръчвате да се обърнем този път?

# 214
  • пловдив
mili.m  Hug радвам се, че си успяла да отидеш до децата, прекрасна идея да им подарим маратонките  на тържеството,
чакам списъка с подаръците  Peace /може пък да ми излезе късмета и пак да се е появил скейборд, че вече им свикнах  Mr. Green/

# 215
Момичета, имам много хубаво и запазено сгъваемо матраче на Ласка за легло или кошара 60-120.
Също така и запазена количка Чиполино Бимба, без чувалче.
Моля, кажете как мога да ги дам на нуждаеща се мама.

# 216
http://fdbm.org/site2/content/view/573/2/lang,bg/

Hug Hug Hug
Ани, казах ли ти, че ще съберете повечеот иналата година Hug

# 217
браво на всички.Мили специални поздравления  bouquet

# 218
  • Пловдив
браво на всички.Мили специални поздравления  bouquet
Оооо, систър, добре дошла Hug

# 219
Спускам  се и аз от високите планини.Ама такъв връх като вашия от базара трудно се покорява. Simple Smile
А П Л О Д И С М Е Н Т И  ! ! !  bouquet  bouquet  bouquet   / както е модерно сега в речника на Вики /.
Антомче,много ти харесаха щъркелчетата и по другата България.Ще станеш ти една известна дизайнерка на мартеници.... Mr. Green
Хайде до скорошни срещи! Stop

# 220
Алооо ,Кирето / Kiro / , да не се крие ами да вземе да почерпи по едно китайско за Р.Д
Да си жива и здрава Ани ! Много здраве и усмивки !  bouquet

# 221
  • Пловдив
Момичета, имам много хубаво и запазено сгъваемо матраче на Ласка за легло или кошара 60-120.
Също така и запазена количка Чиполино Бимба, без чувалче.
Моля, кажете как мога да ги дам на нуждаеща се мама.
radostche, в момента нямаме такава нужда, но може да ги дариш на  Звено Майка и бебе/ в отдел закрила на детето/  имат много майки в нужда Peace

Вярче, добре си се завърнала Hug

Честит рожден ден Ани bdbaloni само хубави неща да ти се случват Hug

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 10:22 от violenza

# 222
  • Пловдив
 Kiro , честит рожден ден! Нека твоите желания, да бъдат мои пожелания!

ВяраВики, завърна се най-после Hug Тъкмо щях да те пускам за издирване Grinning

Момичета, дайте да помислим за срещичка, че има неща за решаване Peace Предлагам да е около 10-12-сти март.

# 223
  • пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АНИ!

и аз да почерпя виртуално, че днес дъщеричката ми се разкраси с още една година  Hug

# 224
  • Пловдив
Kiro, честит рожден ден и от мен!
Ани, да ти е жива и здрава щерката! Много да те радва, а ти много да я глезиш!

Общи условия

Активация на акаунт