Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 21 996
  • 583
  •   1
Отговори
# 255
№ 2  Simple Smile за мен, ама да ме насочите къде мога да гледам спортни екипи за деца ,че си нямам престава .
А за посещенията за Зелениково и Рд Асеновград ,ако няма промени в плана ,ще мога да присъствам Simple Smile

# 256
  • Пловдив
Гледам, че номер  7 е свободен.Запазвам си го! Под спортен екип разбираме анцуг, нали? newsm78
mamakiki, Честит рожден ден! Желая здраве и благоденствие на теб и семейството ти!  bouquet smile3510

# 257
Нали си знаем за тортата и сладките  Peace,
за Нареченски бани ще взема 1 кашон с банани и меденки разбира се  Wink

п.п. При мен има останали чаши, чинийки и салфетки,  ще допълня от това което няма да стигне.

# 258
  • Пловдив
До тук:
22.03.2010г., посещение в Асеновград – Пролетен карнавал и рожден ден на децата родени през месеците февруари и март. Нужди – дисководещ, торта, почерпка/ газирани напитки, сокове, сладки, соленки/, подаръци за рождениците, украса, томбола – който има желание да се включи, нека пише.

Списък с рождениците за м. Февруари и  м. Март

1.Момиче – МР З СПОРТЕН ЕКИП  РЪСТ – 125 / 52 - ТАЛИЯ -  mili.m

2. Момиче – СПОРТЕН ЕКИП  РЪСТ 130 / 66 ТАЛИЯ - ICE_89

3. Момче  – строител - antom  

4. Момче – СНАЙПЕР, КАЛАШНИКОВ АВТОМАТ, ОБУВКИ 36 - violenza

5. Момче  – КОЛИЧКА С    ДИСТАНЦИОННО, СПОРТЕН ЕКИП  РЪСТ - 113/51 - ТАЛИЯ - Каспър

6. Момче  – КОЛИЧКА С ДИСТАНЦИОННО, СПОРТЕН ЕКИП РЪСТ - 116/52 ТАЛИЯ - Каспър

7. Момиче  – ГОВОРЕЩА КУКЛА, СПОРТЕН ЕКИП  РЪСТ  120/52 ТАЛИЯ - daskal77

8. Момиче – БЕБЕ С КОЛИЧКА „БАРБИ ” СПОРТЕН ЕКИП   РЪСТ 121 /51ТАЛИЯ - mamakiki

9. Момиче – ГОВОРЕЩА КУКЛА, СПОРТЕН ЕКИП  РЪСТ  130/60 ТАЛИЯ  - Женя

10. Момиче - СПОРТЕН ЕКИП  РЪСТ  172/86 ТАЛИЯ,  МАРАТОНКИ № 41 ИЛИ МР 4  с  ГОЛЯМ ЕКРАН

Торта и сладки - 4erna perla

mamakiki, честит рожден ден! Много здраве, много щастие и много, много любов!  newsm59

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 16:19 от mili.m

# 259
Благодаря момичета, много сте мили  Hug

Почерпката в сряда, в китайския  Peace

# 260
  • Пловдив
Кики, честит рожден ден и от мен newsm59 бъди здрава и само хубави неща да ти се случват Hug

# 261
Честито и от мен!
Ти рибка си била, защо ли не се учудвам?  bouquet

# 262
  • пловдив
Най после се добрах до интернет  Mr. Green

mamakiki ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЧКИ И ОТ МЕН!

Да си жива, здрава и щастлива,
чашата на живота ти да прелива от любов!

# 263
http://zonabg.info/Tochka.40_43/870.article/

Момичета, вижте това
Много мъчно ми стана, какво ли й е на тази майчица?
Дали е уместно да правим нещо, освен който иска да приведе пари за лекарства за Таня?

# 264

Момичета, вижте това
Дали е уместно да правим нещо, освен който иска да приведе пари за лекарства за Таня?

Да и аз го четох това, даже имаше тема пусната... ето я:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=480469.0

Май няма развитие по въпроса, гледам никой не пише. Има обаче телефон за връзка на бащата.
Гледам че си имат малък бизнес. Тези фрешове може да купуваме за децата при посещенията по домовете от тях.

Sad

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 11:15 от mamakiki

# 265
  • Пловдив
violenza, честит празник! Да ти е жив и здрав малкия мъж, да ви носи много радост, а на него желая весело детство! nbirthday

# 266
Ооо, още една малка рибка значи  Laughing
Violenza, честит рожденик мила! Да е жив и здрав юнака и само хубави емоции да ви създава  Hug

# 267
  • Пловдив
Здравейте момичета,

предварително се извинявам че нахлувам така, но имам един въпрос и се надявам да ми помогнете. Имам комбинирана количка Mac England, купена е 2006 година и е ползвана само 4 месеца лятото, искам да я дам на някоя нуждаеща се мама ако се интересува. Количката е  използвана малко тежка е наистина (има и зимен и летен кош).

Лек ден

# 268

Момичета, вижте това

Да и аз го четох това, даже имаше тема пусната... ето я:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=480469.0

Май няма развитие по въпроса, гледам никой не пише. Има обаче телефон за връзка на бащата.
Гледам че си имат малък бизнес. Тези фрешове може да купуваме за децата при посещенията по домовете от тях.

Sad

и аз си го мислех това, но са с много малка трайност и не знам как ще стане

Доника, честит ти рожденик!
 Много да те радва порасналото момче, изчезна ми от поглед нещо той, толкова години все при нас беше, но порасна и му е бебешко вече.  Simple Smile
Все така красив, умен, абе, рибка щом е, все е хубаво.

# 269
  • Пловдив
Доника, жив и здрав да ти е рожденика, много да ви радва и теб, и тати и кака!  nbirthday

пп. Днес с Вярчето ходихме до складовете. Разгледахме маратонките и цените и накрая пак се спряхме на Рънърс. Като качество и цена е най-добре. Поръчахме ги. До края на седмицата сигурно ще са готови, но на децата ще ги подарим на 29-ти за Великденското тържество.

Общи условия

Активация на акаунт