Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 21 980
  • 583
  •   1
Отговори
# 270
  • край Дунав
Поздравления за рожденника!   bouquet
 Антом,   newsm20

# 271
Антоме, поклон пред голямото ти сърце и от нашата група! Hug Hug Hug Hug Hug
Нещата ти са при нас! Уникални неща! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 272
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания  Hug

Напомням за утрешната среща Китайски  ресторант в Маркет центъра от 18ч   bouquet

# 273
  • Пловдив
Пижамите и потниците за Нареченски бани са взети. От Рънърс се обадиха че маратонките са готови. Вярчето ще ги вземе и ще ги съхрани до 29-ти. За пързалката за Зелениково ще говорим утре на срещата.

# 274
  • пловдив
Не е сигурно, но утре може малко да закъснея, моля поръчвайте си дълги питиета  Wink
violenza по добре късно отколкото никога  Joy
Да ти е жив и здрав,
желая му жизнерадостно детство и мечтано бъдеще!  Flowers Bouquet lovekiss

# 275
Здравейте!
Не можах да прочета назад, но искам да се включа с покупки и евентуално с присъствие на някой от празниците.Дано да е останало нещо незаето от подаръците.
Днес ако има среща, може да дойда. Дължа на касата 11лв.

# 276
Здравейте, мили мами, съгражданки от Пловдив.
Приемате ли нови попълнения в темата?
Надявам се да нямате нищо против да се включа при вас.
И аз бих искала да помогна с някои неща.
Сега ще се върна да ви изчета отначало, за да имам представа с какво мога и аз да съм полезна.
Лек и спорен ден на всички.

# 277
  • Пловдив
До тук:
22.03.2010г., посещение в Асеновград – Пролетен карнавал и рожден ден на децата родени през месеците февруари и март. Нужди – дисководещ, торта, почерпка/ газирани напитки, сокове, сладки, соленки/, подаръци за рождениците, украса, томбола – който има желание да се включи, нека пише.

Списък с рождениците за м. Февруари и  м. Март

1.Момиче – МР З СПОРТЕН ЕКИП  РЪСТ – 125 / 52 - ТАЛИЯ -  mili.m

2. Момиче – СПОРТЕН ЕКИП  РЪСТ 130 / 66 ТАЛИЯ - ICE_89

3. Момче  – строител - antom  

4. Момче – СНАЙПЕР, КАЛАШНИКОВ АВТОМАТ, ОБУВКИ 36 - violenza

5. Момче  – КОЛИЧКА С    ДИСТАНЦИОННО, СПОРТЕН ЕКИП  РЪСТ - 113/51 - ТАЛИЯ - Каспър

6. Момче  – КОЛИЧКА С ДИСТАНЦИОННО, СПОРТЕН ЕКИП РЪСТ - 116/52 ТАЛИЯ - Каспър

7. Момиче  – ГОВОРЕЩА КУКЛА, СПОРТЕН ЕКИП  РЪСТ  120/52 ТАЛИЯ - daskal77

8. Момиче – БЕБЕ С КОЛИЧКА „БАРБИ ” СПОРТЕН ЕКИП   РЪСТ 121 /51ТАЛИЯ - mamakiki

9. Момиче – ГОВОРЕЩА КУКЛА, СПОРТЕН ЕКИП  РЪСТ  130/60 ТАЛИЯ  - Женя

10. Момиче - СПОРТЕН ЕКИП  РЪСТ  172/86 ТАЛИЯ,  МАРАТОНКИ № 41 ИЛИ МР 4  с  ГОЛЯМ ЕКРАН

Торта и сладки - 4erna perla

Miss Fairy , има още един рожденик без подарък. Остава да се осигури и дисководещ, почерпка, питиета, томбола. Може да си избереш с какво и къде да се включиш.

Предстоящи събития:
20.03.2010г., посещение в Нареченски бани  -  Детско магическо шоу по случай първа пролет  организирано и спонсорирано от ДБМ-Пловдив. Нужди на децата – потници, летни пижами, плодове-банани, ябълки и др., кроасани, меденки – който има желание да се включи, нека пише.

Предстоящките инициативи са:
22.03.2010г., посещение в Асеновград – Пролетен карнавал и рожден ден на децата родени през месеците февруари и март. Нужди – дисководещ, торта, почерпка, подаръци за рождениците, почерпка, украса. – който има желание да се включи, нека пише.

28.03.2010г., посещение в Зелевиково - Детско магическо шоу по случай първа пролет  организирано и спонсорирано от ДБМ-Пловдив. Нужди – почерпка за децата.– който има желание да се включи, нека пише.

29.03.2010г., посещение в Асеновград – Великденско тържество. Нужди – маратонки за всички деца, почерпка
– който има желание да се включи, нека пише.

toni_nikolova , добре дошла Hug Можуе да се включиш с каквото и където искаш Peace Довечера имаме среща в Китайския ресторант на Маркет центъра на Капитан Райчо от 18ч. Ще се радвам ако дойдеш да се запознаем  bouquet

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 20:01 от mili.m

# 278
Zdraveite mili mami, iskam da popitam neshto: njakoe ot decata, v domovete kadeto hodite, bi li se zaradvalo na CD-player? Znam, 4e ve4e sa na moda MP3-te ama mi dadaha dva Cd-player dosta zapazeni i zatova iskah da popitam. Blagodarja predvaritelno za otgovora i se izvinjavam za latinicata  Simple Smile

# 279
  • Пловдив
annakonna, ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ СЕ ЗАРАДВАТ Peace До скоро редовно присъстваше като желание на рождениците, но поради трудното им намиране вече по магазините, помолихме децата да го заменят с МР3 плеар. Така че определено ще влязат в употреба.

пп. Обадиха ми се от Младежкия съвет на общината. Бях ви казала че са правили акция за събиране на дрехи и играчки. Част от събраното искат да дарят на нас. Имаме уговорка утре да се вземат нещата от 60-класното в Тракия в 10ч.   

# 280
mili.m  , благодаря за посрещането.  Ще се радвам да съм част от вас. За съжаление късно видях поканата ти за срещата днес и нямах време, но следващият път ще направя всичко възможно да дойда.

# 281
  • Пловдив
Днес с Доника и Вяра взехме дарението от Младежкия съвет. Има доста дрехи и играчки които ще се разпределят за домовете. Купихме и нещата за томболата за Асеновград.

Сега за приближаващите събития:
1.   20.03.2010г., посещение в Нареченски бани   -  Детско магическо шоу по случай първа пролет  организирано и спонсорирано от ДБМ-Пловдив. Нужди на децата – потници, летни пижами, плодове-банани, ябълки и др., кроасани.
До тук са закупени потниците и пижамите за децата. Шоуто ще се заплати от касата. Остава да се купи почерпка.
И да попитам има ли желаещи да дойдат?

2.   22.03.2010г., посещение в Асеновград – Пролетен карнавал и рожден ден на децата родени през месеците февруари и март. Нужди – дисководещ, торта, почерпка, подаръци за рождениците, почерпка, украса.
До тук са осигурени подаръците за рождениците от майките, закупени са нещата за томболата с пари от касата, дисководещия е осигурен от дома, тортата от Черна перла.
Остава почерпката и напитките.
Пишете кой ще присъства. И да не забравите че сте на карнавал, да си облечете костюми. Grinning

# 282
  • пловдив
Договарянето ми за 22 мина успешно и ще присъствам на купона  Peace Днес или утре ще взема балони и надписи за украса. От мен ще са пуканки, зрънчовци,солети... когато купя ще пиша точно
На 28 /неделя/ засега съм също с отметнато присъствие, но без транспорт  Rolling Eyes моля   car003
запазете ми едно  Praynig За Зелениково съм купила и малко двд с детски филми, Мили там имат ли ДВД и ако Не, драсни да ти ги дам за Наречен /там поне със сигурност знам че имат/

# 283
Мили,на мен ми се идва в Нареченски бани. Ще взема някакви сладки.

# 284
Пишете и мен за Асеновград на 22/03/10!
Имам "парти" салфетки (60 бр.), шапчици и свирки (по 20 бр.).
Ще взема сладки за почерпка. С кола съм така че който няма транспорт да свирка  Laughing

Peace

Общи условия

Активация на акаунт