Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 21 969
  • 583
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Имаме един кашон с банани и един кашон с меденки за Нареченски бани от Черна перла  bouquet  bouquet  bouquet
Относно пътуването за там - желаещите да са пред нас в 8.50ч. Тръгване най-късно в 9ч. Hug

# 286
  • Пловдив
Мили, приятно изкарване утре, сигурна съм, че децата много ще се забавляват с магическото шоу   Grinning
Днес взех подаръците от Каспър и почти ми напълниха багажника Mr. Green
За Асеновград аз ще купя питиетата Peace при мен са и нещата за томболата и няколко торби с играчки!

# 287
 Grinning И така да не забравите едно местенце и за мен за Асеновград и Зелениково също, почти без транспорт съм  Mr. Green казвам почти ,защото имам вече кола  Party Time,но трябва да ходя малко на опреснително курмуване ,че съм опасна за движението все още,но после ще имате една помощничка още за транспорт Hug и почерпка макар и виртуална ,здравословна почерпка  Mr. Green

приятно изкарване  утре,много целувки на дечицата  Hug

# 288
  • Пловдив
ICE_89 , ЧЕСТИТО ЗА КОЛАТА  bouquetЛеко и безаварийно шофиране Peace

# 289
  • Пловдив
Днес си изкарахме страхотно с децата, на право нямам думи. Толкова много радостни емоции на едно място скоро не бях виждала. Евала на артиста който осъществи шоуто за децата. Всички го гледаха в захлас и бяха безкрайно щастливи и доволни. Получиха и много балони, подаръци и почерпка. Въобще радостта им беше пълна. На тръгване ни казаха утре пак да дойдем Heart Eyes Занесохме и 33бр. пижами, 33бр. потници, 1 кашон банани, 1 кашон меденки, дребни подаръци и почерпка.
Ето и снимки: http://milenatodorova.snimka.bg/children/narechenski-bani-20-03-2010g.484450

пп. Не сме снимали много по време на шоуто за да не пречим на представлението.

# 290
  • пловдив
Брей колко много усмивки  Peace Прекрасно! Много се радвам че децата така са се забавлявали, а съдейки по една от снимките и на "големките" им е интересно така сте се захласнали  Joy Мили благодаря за снимките  newsm51

# 291
  • Пловдив
А, определено и ние се захласнахме Laughing

# 292
Здравейте!
Мили е разказала всичко за празника. Аз мога да добавя само лични впичатления- децата бяха много развълнувани,беше им страшно интересно и бяха пленени от представлението, очичките им светеха от щастие. Сега като се сетя и се просълзявам.
Участваха активно в игрите на магьосника, поиграха,хапнаха и събраха подаръци. Беше весел и изпълнен с усмивки ден. Лелките бяха много мили и благодарни за всичко. И те, и ние, гледахме с голям интерес магьосника, а накрая имаше фигурка от балон за всяко дете.
На Мили братовчедката прави още снимки,надявам се скоро да ги видим. За съжаление най-веселите моменти не са много уловени,защото накрая стана хаос.

# 293
  • Пловдив
Miss Fairy , това са снимките и от двата фотоапарата Peace

Давайте да видим до къде стигнахме с организацията за утре и кой кога и от къде ще тръгва?

# 294
  • Пловдив
Супер са снимките на децата, личи си че сте изкарали чудесно Grinning
Гале, честита количка, със здраве да си я караш Hug
За утре аз предпочитам да не карам, заради мотористите  Laughing
Предлагам да  направим една среща на паркинга на Баумакс и там ще решим с кои коли ще ходим Peace
Колко часа трябва да сме в дома?

# 295
  • пловдив
балоните и надписите са в мен, утре свършвам работа и политам  Peace
Обикновенно тръгването от Пловдив е в 16ч, но ако тогава ви е срещата може да закъснея, затова най добре не ме чакайте, а направо там ще се видим /хем и малко по дълго ще са читави балоните- цели 15-20 минути повече  hahaha/
Мили дай някъв час, че да се ориентираме  Praynig

# 296
  • Пловдив
Щом ще има мотористи, по добре да тръгнем най-късно 15.45 -16ч. Аз ще взема братовчетка ми от Кичук париж. При мен ще има още едно място, ако има някой желаещ мога да го взема. Предлагам да се ориентираме тук кой с кого ще пътува и в колко часа и да се чакаме в дома.

# 297
  • Пловдив
Аз съм на работа до 16.20 Ако има някой, който да тръгне към 16.30 или 16.45,ще помоля да пътувам с него. Ако ли не , казвайте на кого преди 12 да мина да оставя подаръка.

# 298
mili.m еми ,аз няма с кого да пътувам, кандидат съм за мястото Simple Smile

# 299
  • Пловдив
mili.m еми ,аз няма с кого да пътувам, кандидат съм за мястото Simple Smile
Взимам те Hug Ще ти пиша на лични да се разберем Peace

Общи условия

Активация на акаунт