Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 21 962
  • 583
  •   1
Отговори
# 300
  • пловдив

За утре аз предпочитам да не карам, заради мотористите  Laughing
Предлагам да  направим една среща на паркинга на Баумакс и там ще решим с кои коли ще ходим

Аз съм на работа до 16.20 Ако има някой, който да тръгне към 16.30 или 16.45,ще помоля да пътувам с него. Ако ли не , казвайте на кого преди 12 да мина да оставя подаръка.

момичета аз страх от моторджии нямам, даже им се кефя  motor ако искате да ви товаря какво ще кажете срещата да е пред Баумакс в 16,30- е закъснелите ще ги изчакаме  Peace
ако не, казвайте и ще пътувам направо
/но мисля че няма да има и мотористи, защото те сутрин са в посоко Бачково, а следобед са в обратна посока и не толкова рано/

# 301
  • Пловдив
antom, пак там на Баумакса, на паркинга ли да те търся или отсреща. Ще се постарая да не закъснея Peace

# 302
Мили в колко и къде да се срещнем, че не знам къде е дома. С кола съм и мога да взема някой, пък и за багаж имам място.  Peace

# 303
  • Пловдив
момичета аз страх от моторджии нямам, даже им се кефя  motor ако искате да ви товаря какво ще кажете срещата да е пред Баумакс в 16,30- е закъснелите ще ги изчакаме  Peace

Супер става така, че аз до 16ч имам работа Peace ще ви чакам на паркинга на Баумакс в 16.30ч

Кики, ако се не се уговориш с първия ескорт, ще те чакаме и теб, при мен има доста багаж Mr. Green

# 304
  • Пловдив
Кики, аз ще тръгна от нас към 15.45ч. Щом си с кола, ако има някой без транспорт нека да дойде.

пп. Напитки взе ли някой? Ако има нещо за взимане, обадете ми се, че съм на работа и ще мина да го взема.

# 305
Ок! В 16:30 на паркинга ...  Peace
Violenza ще звънна като пристигна за да те открия по лесно и да прехвърлим багажа  Simple Smile

Ред; Мили писали сме заедно. Имаш ли нужда от помощ? Иначе ми е по удобно в 16:30.... но мога да поузоря нещата ако трябва!

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 08:13 от mamakiki

# 306
  • Пловдив

пп. Напитки взе ли някой? Ако има нещо за взимане, обадете ми се, че съм на работа и ще мина да го взема.
Напитките ще взимам  аз, но от Пикадили, непосредственно преди да тръгнем, за да са студени  Wink
Взех и малко неща от Джъмбо за томболата Peace

# 307
Аз ще пътувам по-късно.След 16.30-17ч.Така че ако някой съвсем изостане да ми звънка.Има 2 места.

# 308
 Момичета,вълнувам се заедно с вас,макар че няма да идвам. Пожелавам ви приятно изкарване,много усмивки и добро настроение! Tada  party002  costumed034  ura

Моля за много снимки! Hug

# 309
# 310
Честит рожден ден, Мили! От сърце ти пожелавам здраве, любов, късмет и нестихващ стремеж към доброто! Остани все така усмихната, позитивна и магнетична! Бъди щастлива! Прекрасен празник! Heart Eyes Hug  bouquet

# 311
  • Пловдив

newsm59
                                     ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МИЛИ, ЖЕЛАЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ ЛЮБОВ, ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ, ПАРИ И ОЩЕ МНОГО, МНОГО РОЖДЕНИ ДНИ!
 Весел празник на теб и цялото ти семейство!

# 312
  • Пловдив
Честит рожден ден Мили  bdbaloni с пожелания за дни, изпълнени с много положителни емоции и много, много здраве Hug

Вчера празника мина страхотно, имаше много усмивки и настоение, купона беше на ниво  Tada   happy bd   ura

# 313
# 314
  • Пловдив
Много ви благодаря момичета Hug
Да почерпя виртуално Hug

Общи условия

Активация на акаунт