Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 21 956
  • 583
  •   1
Отговори
# 315
Миленка,
пожeлавам ти винаги да имаш възможност за избор
при всяка една твоя житейска стъпка и
винаги да вземаш правилното решение!
Бъди жива и здрава и все така устремена към доброто!
Честит рожден ден!
 bdbaloni

# 316
 nbirthday

Миленка, Честит Рожден Ден!!! Радвам се че те познавам! Желая ти всичко най-хубаво, защото го заслужаваш   bouquet

# 317
Снимките са страхотни, ама разкажете малко повече де! Как беше карнавала, каква сценка изнасяха?

Мили,ЧРД!Желая ти да сбъднеш всичките си мечти!  Наздраве!  bouquet cheers

# 318
  • Пловдив
Miss Fairy , наздраве и от мен beer Карнавала беше супер. Децата се бяха постарали с костюмите. Имаше доста оригинални попадения, които бяха възнаградени с награди. Имаше и томбола, подаръци за рождениците, торта, почерпка и т.н. Накрая оставихме децата да вечерят и да се насладят на дискотеката.
Ето тук съм събрала снимките от всички фотоапарати:
http://milenatodorova.snimka.bg/children/rojden-den-v-asenovgrad … 2-03-2010g.485320

пп. Още веднъж, момичета, благодаря ви за пожеланията и милите думи. Истински ме трогнахте. Радвам се, че съдбата ме срещна с вас Hug

# 319
  • пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН МИЛИ!

Здраве, щастие и много любов!

# 320
  • Пловдив
Честит празник на всички   bouquet

daskal77, Честит рожден ден! Много здраве, щастие и радост и много сбъднати мечти!

# 321
  • пловдив
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН!

daskal77 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Бъди много щастлива и обичана!

# 322
  • Пловдив
Честит рожден ден Петя   newsm59 с пожелание за здраве и късмет   bouquet

# 323
ААААААААА,ама вие да не ни мотате нещо.Не мога да смогна с пожеланията и с почерпките Mr. Green
Даскалче,да си жива и здрава.Много усмивки и сбъднати желания !

Маратонките са взети,остава да ги мушна по торбите и да се надпишат.

Днес е Благовещение.Облажете се с рибка Simple Smile

# 324
  • пловдив
момичета появиха ми се поредица от задачи, които ми провалят плановете за зелениково и асеновград  Cry  Мили може ли да мина в събота да ти оставя каквото съм взела за малките  Praynig

# 325
 newsm59

daskal77, Честит Рожден Ден! Бъди жива и здрава, и все млада, и хубава  Grinning

ааа, верно много риби в тази тема хей   bouquet

# 326
  • Пловдив
Ани, ще те чакам  Hug

ааа, верно много риби в тази тема хей   bouquet
А, нищо общо нямаме с рибите. Ние сме от рогатите Joy

# 327
Ами толкоз съм запозната и аз със зодиите че не усетих кога прехвърли на следващата  Mr. Green
нали е Март и съм се настроила на мойта си зодия  Joy

# 328
  • Пловдив
Момичета, сърдечно ви благодаря за пожеланията!Да, днес е Благовещение-много хубав празник! От днес си носете по някоя пара в джоба, да не ви закука кукувица на празен джоб! Laughing

# 329
  • Пловдив
Момичета, днес с Милена се срещнахме с едно момче от училището на дъщеря ми, което има нужда от помощ!
Накратко ситуацията е следната: преди няколко години умира баща му и майката, която работи шивачка се грижи за него и сестра му, но миналата  година се разболява от рак, направена й е операция, тогава се  налага Илиян  /така се казва момчето/ да работи на различни места за да покрива разходите по домакинството! На всичкото отгоре сестра му има проблеми с краката и е претърпяла вече няколко операции, сега й предстои още една, води се инвалид и от една година е на домашно обучение!
Илиян е 11клас и след 1мес ще навърши 18год, когато го попитахме с какво можем да му помогнем, отговора беше: работа !
Иска да работи като барман или ди джей, за целта е необходимо да изкара такъв курс, за барман ще струва 180лв, аз и мъжът ми ще отделим 100лв, моля ако някой има възможност да помогне да съберем останалите   newsm17
Другото належащо нещо, с което искаме да му помогнем е картата за транспорта, понякога няма пари и се е случвало да не може да отиде на училище, за 3 мес е 30лв, ще е супер ако му е подсигурим Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт