Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 21 980
  • 583
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Днес с Доника отпразнувахме рождения ден бебе Марти. Вече е на една годинка. Занесохме торта и сокчета. Бабата също се беше постарала. Подарихме на Марти камионче.  Хората са изключително благодарни за всичко и не спираха да го повтарят. Искам от тяхно име да благодаря на всички които се включиха да им помагат  bouquet
Ето и снимки: http://milenatodorova.snimka.bg/children/bebe-marti-na-1-god.505243

# 451
  • пловдив
 newsm59 Да е жив и здрав Марти да расте щастлив и обичан! Чудесни снимки Мили  Hug
Момичета наистина е добре да си организираме срещичка. Дори и да е по на кафе. Има някой неща за обсъждане  Praynig

# 452
  • Пловдив
Аз няколко пъти казах. От моя страна няма проблем PeaceКазвайте часа и мястото Hug

# 453
  • Пловдив
За среща предлагам понеделник 31,05 в 17,30 Сентрал парк на Младежкия хълм Peace

# 454
  • пловдив
от 18 ч съм на работа, хайде ако не става дневно кафе поне да стартира по рано, така ще мога да си разкажа каквото имам за разказване  Mr. Green и да проиграем ситуацията предай нататък  Joy

# 455
  • Пловдив
Предлагам обедна среща Hug

# 456
  • Пловдив
Много е сладък тоя Марти, много  Heart Eyes Да е жив и здрав, да расте безгрижен, щастлив и много обичан!

Предлагам съботно-неделна или вечерна среща, та да можем и работещите да се включим. Също може и при Антом да се срещнем и тя ще прескача да ни наглежда и да дърпа по една реч набързо Simple Smile

# 457
  • Пловдив
Предлагам обедна среща Hug
Гласувам за обедната! Peace

# 458
  • пловдив
устройва ме и обедна среща и съботно- неделна вечерна  Peace Хайде момичета повече гласуващи и ще стигнем до идея  Wink

# 459
Включвам се ни в клин ни в ръкав, но със спешна молба  Praynig
По случай 1ви юни, организираме малък празник на децата с които се провеждаше арт терапия в Рада Киркович, не ни стигат 5 момчешки подаръка. Последния път за Коледа децата най- много се зарадваха на футболните топки.
Малко в последния момент реагирам, но...

bouquet

Организацията е за сряда вечерта.

# 460
  • пловдив

# 461
За милите деца вече има две футболни топки.
Честит празник на всички ни.Нали сме децата на мама и тати,на майката Земя !!!  bouquet

# 462
  • пловдив
...
По случай 1ви юни, организираме малък празник на децата с които се провеждаше арт терапия в Рада Киркович, не ни стигат 5 момчешки подаръка. Последния път за Коледа децата най- много се зарадваха на футболните топки.
Малко в последния момент реагирам, но...

а някаква възраст да подскажеш или направо и аз да помогта с някоя топка  newsm78

# 463
  • Пловдив, но иначе от Бургас
момичета , какво става, няма ли желаещи за Наречен
Имам възможност сряда или четвъртък

# 464
.... не съм видяла поста на Вяра, извинете!
Готово имаме топките.

Много благодаря!

ЧЕСТИТ 1ВИ ЮНИ

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 13:19 от diva nova

Общи условия

Активация на акаунт