Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 21 979
  • 583
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Аз съм навита за кафе. Иначе за стаята ми се ще да се знае съвсем нищо ли няма и да изготвим списък с необходимите неща за евентуалното им събиране.

# 436
  • Пловдив
mili, не се ли предвижда нещо за 1 юни? newsm78

# 437
  • Пловдив
Специално за Асеновград не. Говорих с директорката. До края на май имат организирани мероприятия. За това решихме и рождения ден на децата да е в началото на юни. А за малките, на мен за това ми се щеше да направим една среща, да видим кой какво време има и да организираме нещо, но като гледам няма да стане.

# 438
  • Пловдив
Имаме покана за коктейл, по случай изпращане на  абитуриентите, който ще се проведе на 27.05.2010г. от 16.00ч. в дома в Асеновград. До утре трябва да се обадя да потвърдя присъствие, както и бройка от наша страна. Ще помоля който има желание най-късно утре до обяд да пише.

# 439
  • Пловдив
Имаме покана за коктейл, по случай изпращане на  абитуриентите, който ще се проведе на 27.05.2010г. от 16.00ч. в дома в Асеновград. До утре трябва да се обадя да потвърдя присъствие, както и бройка от наша страна. Ще помоля който има желание най-късно утре до обяд да пише.
Много съжалявам, че точно  този ден е тържеството на малкия в градината и няма начин да го пропусна, много исках да ги видя абитуриентите, разбрах, че са 5-ма има и една девойка за цвят  Crazy

Момичета, нека ако някой има дрешки за момченце на 3 год помогне на тази майка:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=498860.0

# 440
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Момичета, бях в Калофер
Директорката я нямаше, бяха 2 възпитателки
Децата много ни се зарадваха, веднага дойдоха да помагат, бяха много усмихнати - не знам предния път като ходихме ми се видяха умърлушени, потиснати, а сега съвсем различни
Госпожите казаха,че само директорката се занимава с даренията, така че да и се обадим, но децата нямали нищо за лятото - джапанки, сандали, а и от белъо винаги имали нужда

Наречен - хайде пон или втор или сряда, че аз пак ще пътувам, а от много време не съм ходила там

# 441
  • Пловдив
Роси, радвам се че децата са се зарадвали Hug Браво на вас    bouquet За Нареченски бани и аз съм навита. Но за ден още не мога да кажа, ще пиша пак допълнително.

Днес с Доника купихме подарък за рождения ден на бебе Марти. Поръчахме и торта. Живот и здраве в петък ще отидем да го поздравим, както него, така и баба му и дядо му.
Занесохме и бебешки дрехи на отдел "Майка и бебе". За на пред имайте предвид ако някой има бебешко за даване - дрехи, обувки, проходилки, играчки, легла, колички и др., там имат нужда и приемат Peace

# 442
  • пловдив
За съжаление и аз няма да мога да се порадвам на абитюрентите , Мили ще ходиш ли ?
Трябва ми малко информация, за тях

# 443
  • Пловдив
Изникна ми неотложен ангажимент и няма да мога да отида  Sad  Жалко, беше хубаво поне една от нас да отиде.

# 444
  • пловдив
наистина жалко, но какво да се прави с тази работа... случва се  Sad
относно момичето от Защитено- от днес е на работа и си има квартира в Пловдив. Заради забраната за реклама ме мога да пиша къде е на работа, но
 Благодаря на kosara33 че я приюти   bouquet За сега няма нужда от мебели, ако има нещо ще пиша

# 445
  • Пловдив
Е, много се радвам и и пожелавам много успехи и само хубави неща Hug Надявам се на следващата ни среща да дойде и да се запознаем с нея Hug Ако има нужда от нещо, пиши ако можем да помогнем Peace

# 446
Забраната за реклама не бива да важи за добрите хора. Ако мине МОД на мен ще се кара, но Ками ще работи в прекрасният ви Акваленд, а ще живе на квартира на метри от него.
Как да се изразя - много пъти съм казвала, че за 5 години аз получих повече, отколкото дадох, грижейки се за децата без родители. Последните два дни получих отново много - много добрина и много желание да помогнеш, а това ме зарежда като наркотик и съм благодарна, че мога да живея жвота си с такива хора, с каквито бях последните два дни. Благодаря на Ани и в нейно лице на всички вас, Огромна благодарност, благодарение на вас, Ками получи страхотен анс за добър старт, сред добри хора. Дали ще го оцени - времето ще покаже, моля се да го......
Ани, прекрасен човек си, за мен е чест да те познавам Hug
Искам да благодаря и на Косара, не знам дали чете тук - БЛАГОДАРЯ Peace

# 447
  • пловдив
За съжаление рано се зарадвахме, появи се неочакван проблем със стаята при Косара и де факто от утре момичето е на улицата  ooooh!
Момичета ако някой има идея за квартира  Praynig сега е момента да сподели

# 448
   Аз нище не бях обещавала. Трябвало е преди да дойдат да имат поне 3,4 варианта за квартира. Жалко че така се получи,наистина исках да помогна. Нещо не сме се разбрали явно.

# 449
  • пловдив
   Аз нище не бях обещавала. Трябвало е преди да дойдат да имат поне 3,4 варианта за квартира. Жалко че така се получи,наистина исках да помогна. Нещо не сме се разбрали явно.
kosara33 не се чувствай виновна, вината е по скоро моя, не проверих профила ти, за да видя, че си отскоро и не си запозната с принципа на действие във форума и си мислих, че пускайки съобщение в темата ще влизаш по често във форума за да проследиш развитието и да прочетеш личните си съобщения, а ти от своя страна си очаквала телефонно обаждане, а ние най вече ползваме темата за да ориентираме максимално повече хора как се развиват нещата и на лични съобщаваме подробности/като лични данни/, които не е редно да пишем ... и ето ти разминаване. Съжалявам, че така се получи, на ЛС ти пуснах подобно обяснение и се надявам максимално да съм помогнала да се ориентираш за начина по който помагаме  Hug

Общи условия

Активация на акаунт