Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 21 960
  • 583
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
При мен има една торба, пиши кога ти е удобно да мина да я оставя.

# 421
  • Пловдив
Ехо, къде изчезнахте всички? Яде ми се китайско, а на вас?

# 422
  • Пловдив
Ехо, къде изчезнахте всички? Яде ми се китайско, а на вас?
Мисля, че вече е време да се съберем не само с децата, но и с домашните любимци! Laughing

# 423
О, идеята е добра, но за съжаление тази седмица я дават студена...
На закрито не става с домашните любимци... то и с децата е трудно даже.
Ако е китайско най-добре сами (за по големите деца няма проблем разбира се).

Казвайте  Peace

# 424
Ами ние сме абитуриентско настроени и ще пропуснем.Фри сме чак след 26.05.

# 425
  • Пловдив
Е, Вярче, пак биеш отбой Naughty Ще ми се да се видим, че ще се забравим Hug

Говорих с директорката на Асеновград. Най-удачно за рождения ден, ще е да се направи в началото на юни. Дайте предложения за дата и да действаме.

пп. antom , винаги съм казвала, че ти си нашата гордост и нашата основа за базарите  bouquet Да ти е честито медалчето  bouquet Според мен ти заслужаваш купата  bouquet

# 426
  • пловдив
 newsm51 Благодаря за похвалите Мили! И аз му се радвам на медалчето, че останалите творци са страхотни и конкуренцията си беше...

Относно рожденните дни аз съм с един уникален график  Twisted Evil мога само в събота след 17ч и в неделя /по всяко време след 11 сутринта  Mr. Green/ но ще участвам в подаръците и почерпката  Hug

Момичета, едно от момичетата в Защитено - Гурмазово иска да живее и работи в Пловдив. Търси се квартира. Аз разпитвам наоколо, но за момента нищо  Crossing Arms Моля ако някой чуе да ми драсне  Praynig

И ако спретнете и срещичка в някоя събота следобед, няма да откажа китайско  Embarassed

# 427
Честито Антомче  bouquet
Пък хайде и за да не остана по-назад - вече съм леля EmbarassedИмаме си Георги.
Скромна почерпка от новата ми страст :

# 428
  • пловдив
Ех, че слатка пита Вярче  Hug Hug Да ви е жив и здрав, желая му жизнерадостно детство и щастливо бъдище!   bouquet

# 429
  • Пловдив
Вярче, жив и здрав да ви е Георги  bouquet Да ви донесе много радост на всички  bouquet

# 430
  • Пловдив
Днес една мама ми донесе дрехи. Искам да и благодаря, макар че не и знам името, но знам че чете тук  bouquet Ще разпределя дрехите по предназначение Peace

# 431
newsm51 Благодаря за похвалите Мили! И аз му се радвам на медалчето, че останалите творци са страхотни и конкуренцията си беше...

Относно рожденните дни аз съм с един уникален график  Twisted Evil мога само в събота след 17ч и в неделя /по всяко време след 11 сутринта  Mr. Green/ но ще участвам в подаръците и почерпката  Hug

Момичета, едно от момичетата в Защитено - Гурмазово иска да живее и работи в Пловдив. Търси се квартира. Аз разпитвам наоколо, но за момента нищо  Crossing Arms Моля ако някой чуе да ми драсне  Praynig

И ако спретнете и срещичка в някоя събота следобед, няма да откажа китайско  Embarassed
аз имам свободна стая,но има нужда да се обзаведе. А наем ще е силно казано.все пак пищете ми на лични,добре ще да се видим първео.
Стойка

# 432
  • пловдив
kosara33 писах ти на лични  Hug

# 433
  • Пловдив
 kosara33 , стаята съвсем нищо ли няма?
Ако искате, Ани кажи кога ще ти е удобо и да се видим?

# 434
  • пловдив
kosara33 , стаята съвсем нищо ли няма?
Ако искате, Ани кажи кога ще ти е удобно и да се видим?

Днес ми обещаха да вземат момичето на работа в една фирма. Утре ще говоря с Крис дали има възможност момичето и тя да дойде с нея до Пловдив тези дни. Стаята не е оборудвана, но все си мисля, че това е най малкия проблем и все ще се понасъберат неща. С тези абитуриентски всеки план за среща ми е предпоследен  Twisted Evil През деня имам малко глътка въздух, но от 17 ч застъпвам, какво ще кажете за едно кафе през деня  Embarassed или в неделя, денят за сега ми се очертава свободен  Blush

Общи условия

Активация на акаунт