Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 21 960
  • 583
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Момичета, извинявам се, но съм зарината с работа и не успях да кача снимките. Ще се опитам днес да ги кача, но не обещавам  Peace
Много се радвам, че ви видях всички накуп  Hug

# 31
Момичета, приятно изкарване утре на рождения ден! Чакаме снимки!

# 32
Понеже съм голяма бяла птица,
някой може ли да ми каже утре кога ще
се ходи до Асеновград?
Не съм много сигурна дали ще мога
да дойда, но при мен има подарък
за едно от децата и ако не успея
ще го изпратя по някой.

# 33
  • пловдив
Доли бяла,червена, каквато и птица да си стига си летяла кацай най после  Joy Рожденния ден е от 17ч, момичетата ще гледат да са там към 16ч за да подредят, тръгването ще е  към 15,30. Аз понеже съм на работа, най рано мога да тръгна в 16. Затова ако до тогава се приземиш, предлагам услуга  travel Доника ще чакам и ти да звъннеш и като вЪ натоваря  Mr. Green шЪ пеете по пътя  Peace

Получих дрехите от Джони  Hug Hug ще ги сортирам и което става за утре ще го нося  Peace

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 19:03 от antom

# 34
  • Пловдив
Аз ще тръгна в 15ч. от вкъщи, тъй като пристигна колета от Норвегия и ще гледам да направя презентацията пак преди рождения ден като миналият път. Ако има желаещи да пътуват с мен, са добре дошли Hug

# 35
Аниии, ако смяташ така да мъ тръскаш в колата ти travel
предпочитам да дойда на собствен ход afwitch
Предложението е страхотно и ще се възползвам,
часа на тръгване също ме устройва, стига
шефа да не реши да ме командирова пак на някъде Praynig

# 36
  • пловдив
Ох, дано ми прочетете поста, защото не съм раздвоена, а  Crazy
Сортирах дрехите от Джони, то красота, то чудо, ударих го на размисъл  newsm78 и ето ти няколко варианта- понеже има доста нови/с етикети даже /, но летни, ми хрумва да не ги оставяме да си избират сами, защото често взимат неща които не им стават, а да ги раздадем като неща от томболата и ние по преценка според детето да ги даваме, но пък до лятото доста време и ако кажете няма да ги нося, а да останат за по топъл РД и томболата, която тогава ще следва, защото децата много и се радват/ пък да си призная и аз покрай тях  Blush/ и ми се ще да продължим в този дух  Peace Ще взема само по зимните утре. Другия вариант е утре да ги раздадем всички на томболата, но дали ще ги опазят до лятото  newsm78
Дайте някакво предложение за да знам дали да товаря  Praynig

# 37
  • Пловдив
Ани, най-добре задръж летните дрехи. Силвето спомена онази вечер за две дечица които имат нужда от дрехи. Може да заделим нещо и за тях.

# 38
  • Пловдив
Момичета, трябва да се разберем с някоя от вас да дам тениската на Челси. За жалост няма да мога да дойда лично.

# 39
Ани,за томболата съм напълнила три торби с разни дреболийки - карти,тефтерчета,папки,календарчета и т.п.Дрехите нека ги оставим за друг път.
Момичета ,има вероятност само да ви доставя багажчето и да се върна,защото може да се наложи да пътува Милен,а нямаме две коли все още Sad
Силве,приготвила съм и малко дрешки за момченцето и занимания за каката.Дано да идваш,та да ги вземеш.
Офф забравих.Купих и учебници за децата.

# 40
  • Пловдив
Аз няма да мога днес да присъствам на рожденния ден  и двамата с малкия сме болни  Confused
Приятно изкарване, дано се забавляват децата  bouquet

# 41
  • Пловдив
Момичета,
Ето линк към албумчето във фейсбук за пролетния базар:
(http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=3569681&id=172709261373

Приятно прекарване и поздрави на децата  Hug

# 42
  • пловдив
Момичета,
Ето линк към албумчето във фейсбук за пролетния базар:
(http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=3569681&id=172709261373

Приятно прекарване и поздрави на децата  Hug

bugaboo  Hug Hug на фотографката за съдействието, перфектна както винаги  Peace

# 43
  • Пловдив
Ехооооооо, кажете ми моля къде да донеса тениската на Челси.
Скоро ще тръгвате, а аз още не съм ви я дала

# 44
  • Пловдив
Ехооооооо, кажете ми моля къде да донеса тениската на Челси.
Скоро ще тръгвате, а аз още не съм ви я дала

Ейййййййй, браво че си я намерила smile3501
Занеси я на Милена в 15ч, тя ти е най-близко Peace

Общи условия

Активация на акаунт