Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 21 945
  • 583
  •   1
Отговори
# 330
транспортната карта е от мен  Hug
Неделя ще се ходи ли в Зелениково Simple Smile

# 331
  • Пловдив
транспортната карта е от мен  Hug

Айсче, благодаря ти, момчето е много свястно и ще оцени жеста ти Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 332
Доника, мястото където могат да го научат на барманство е само едно
И там курсът е доста над 180, последно беше 500, преди 2 години
За 180 ще му вземат парите само
Мога да говоря с хората, не ги знам кога имат курс- мога да говоря и да се опитам да ги убедя да го вземат за 180. Малко съмнително, но мога да пробвам.
Имам и познати ди джеи разни, единият прави и курсове - мога и с тях да говоря, но там реализацията е още по-трудна
едно заради апаратурата - тя си е цифра, второ, че в момента и за тях няма опашки
да говоря за барманството?

# 333
  • Пловдив
да говоря за барманството?
Поля, нека да говоря с Илиян,  вчера му казахме да се обади и запише, защото курса започва от 1,04, ще ти звънна по-късно Hug
Разбира се, че по-добрия вариант ще е от 500лв, стига да стане  bouquet

# 334
  • Пловдив
Неделя ще се ходи ли в Зелениково Simple Smile
Нямам време да се докопам до компютъра ooooh! Така за утре:
28.03.2010г., посещение в Зелениково - Детско магическо шоу по случай празниците, организирано и спонсорирано от ДБМ-Пловдив. Нужди – почерпка за децата.– който има желание да се включи, нека пише.
Тръгване в 9ч. от бензиностанция Лукойл, до зала Строител.

# 335
  • Пловдив
Тази нощ времето се сменя. Така че да доуточня, тръгването ще е в 9ч. по новото време.

# 336
  • пловдив

# 337
Сещам се за Виолетка на Каспър.
Да и се слави името,да радва мама и тати и да расте и хубавее като цвете / но не в саксия /

# 338
Честит имен ден на цветните момичета и момчета!

Посещението в Зелениково мина добре. Дечицата са много сладки. Бяха развълнувани и участваха във фокусите на магьосника,смяха се и получиха балони. Имаше и подаръци, много играчки , лакомства и плодове. За жалост няма снимки. Не можахме да ги видим за по-дълго време,но важното е,че се забавляваха. Heart Eyes

# 339
  • Пловдив
Честит празник на всички  bouquet
Днес отново зарадвахме децата. Изкарахме си чудесно. Беше дошла една жена от Пловдив която се занимава музикално с тях от 2 месеца. Изпяха ни целият репертоар който бяха научили. Много бяха сладки. След това изгледаха шоуто с интерес. Получиха балони и почерпка и ги прибраха по стаите, че много се превъзбудиха, та за съжаление не успяхме да ги нагушкаме повече както ни се искаше, но нищо следващия път.
Благодаря на ˙·٠•●Самира●•٠·˙ и сестра и, които се бяха подготвили много с плодове, лакомства и подаръци за всички деца  bouquet На Miss Fairy също   bouquet и на фокусника който отново успя да допринесе за многото детски усмивки и весели емоции които видяхме  bouquet

# 340
  • Пловдив
29.03.2010г., посещение в Асеновград – Великденско тържество. Закупени маратонки за всички деца.
– който има желание да се включи, нека пише.

Начало 17ч.

# 341
  • Пловдив
29.03.2010г., посещение в Асеновград – Великденско тържество. Закупени маратонки за всички деца.
– който има желание да се включи, нека пише.

Начало 17ч.
Има ли някой свободен за тържеството, децата са се подготвили и ще е кофти никой да не отиде  Tired

# 342
Кажете как мина тържеството в Асеновград. Heart Eyes

# 343
Момичета надявам се вчера да е минало добре. Никой не е писал че ще ходи...
Да не би наистина да е нямало присъстващи  Confused
Миленка сама ли те оставихме?  Sad

# 344
Аз ще отговарям пред строя.
С Доника щяхме да ходим,но на мен ми изникна ангажимент и се наложи да откажа пътуването.Само маратонките на децата се оставиха и ...
Понякога се случват и такива неща Sad
Имало е една чужбинска майка и стана малко конфузно,че е била сама в непозната обстановка,но  ИЗВИНЯВАМ се отново   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт