Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 21 933
  • 583
  •   1
Отговори
# 360
  • пловдив

Свободни дни са ми понеделник и сряда след 17ч, ако желаете да се съобразите разбира се 

Момичета, днес се чух с едно от децата в Асеновград и ми каза, че сестра й, която избяга с едно момче е бременна в 9месец

другата седмица след 17ч мисля че ще съм на линия  Peace

относно момичето  Shocked то не беше ли се върнало - 9 месец, ми то бебето вече идва...
за съжаление през дена съм на работа и не мога да дойда  Crossing Arms

# 361
  • Пловдив
Доника, аз няма да мога да дойда до Труд, освен ако срещата ви не е след 17,30, но да напомня, че при мен все още има доста бебешки неща, чисто нови някои от тях. Има дрешки, пелени, завивки ...

# 362
Аз утре ще ходя на гости при мама в Труд,та ако искате нещо мога да направя по въпроса.
За срещата още не мога да кажа нищо.
Предлагат ми два велосипеда за Асеновград.Мислите ли ,че е подходящо newsm78

# 363
  • Пловдив
Доника, аз няма да мога да дойда до Труд, освен ако срещата ви не е след 17,30, но да напомня, че при мен все още има доста бебешки неща, чисто нови някои от тях. Има дрешки, пелени, завивки ...

Бистре, ако ходиш при майка ти почивните дни отдели нещо за момиченце и ми звънни от къде да ги взема   bouquet

# 364
  • Пловдив
Имаме 100лв. дарение от Сийка  bouquet  bouquet  bouquet Не и знам ника тук във форума Embarassed

# 365
  • пловдив
..........
Момичета, днес се чух с едно от децата в Асеновград и ми каза, че сестра й, която избяга с едно момче е бременна в 9месец и има нужда от всичко за бебето, в понеделник имам среща с момичето, което живее в момента в с. Труд, ако някой има желание да дойде с мен да ми пише ..........

violenza видя ли се с  момичето newsm78 Дай малко инфо Praynig

Имаме 100лв. дарение от Сийка  bouquet  bouquet  bouquet Не и знам ника тук във форума Embarassed

newsm51 за Сийка

# 366
  • Пловдив

violenza видя ли се с  момичето newsm78 Дай малко инфо Praynig

Да, видяхме се, положението никак не е розово, пуснах отделна тема, ако някой има желание да се включи: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=489657.0
Нуждите им са: хранителни продукти
                          куверт за бала на Христина - 22лв
                          чаршафи
                          прахосмукачка
                          обувки за нея №39
                          дрехи за него, ръст 170, слаб
                          всичко за бебето, но май е по-добре първо да се роди, тогава да се събират нещата
                          всякакви домакински съдове
Няма да изреждам повече, защото реално те нямат нищо, освен покрив над главата си  Tired

# 367
Казвайте кога да е срещата... ще видя какво имам за Христина и ще ти ги донеса violenza   bouquet

# 368
  • Пловдив
Казвайте кога да е срещата... ще видя какво имам за Христина и ще ти ги донеса violenza   bouquet

Като гледам желаещи много няма, нещо пролетната умора ги е хванала Mr. Green Аз утре съм на родителска среща, ако искате нещо за петък да помислим!
Събудете се момичета, чееее   newsm66

# 369
  • Пловдив
Как да няма желаещи HugАз съм на линия Peace В баба има от чаршафите които шихме, ще мина да взема, ще разровя и в къщи за нещо и ще го донеса в петък на срещата.

# 370
  • пловдив
За сега в петък и аз съм на линия, а къде ще е срещата и в колко  newsm78

# 371
Ако е в китайския,че ви бойкотирам.Иначе може да се напъна за другаде Wink

# 372
  • Пловдив
Предлагам място за срещата утре да е Сентрал парк - в градската градина или Рая на кап Райчо Mr. Green  17,30ч добре ли ви е  Laughing

Момичета вчера се видях с Тонито и предадох маратонките и някои играчки за децата, имат нужда от дрехи за момчетата с размер 128см, моля ако някой има нещо подходящо да го донесе на срещата Hug

# 373
  • Пловдив
Аз съм за Сентрал парк, само че този на тепето.  Ако сте съгласни, да се разбираме направо за 17.30ч. Peace

# 374
  • Пловдив
Аз съм за Сентрал парк, само че този на тепето.  Ако сте съгласни, да се разбираме направо за 17.30ч. Peace
Супер, аз не посмях да го предложа, за  да не дойдеш пак изнервена от трафика Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт