Споделям мнение и нещастниците които ми изгубиха времето,нервите и парите няколко години :
Некъдърен лекар - Йохан Якубан - Този човек ми даде списък с 10 антибиотика и ми каза да пробвам докато някой ми подейства??!!! На всичкото отгоре се объркал нещо и писал в епикризата,че трябва да ми се махат сливиците.На мене забравил да каже.
Измамник - Стефан Славов - След едно тежко лечение от два антибиотика заедно , ранитидин за стомаха , пробиотик за червата и оше някакви неща и никакъв резултат се опита от частната FIhealt да ме прехвърли в военна болница където щял да ме прекара без пари.От познати разбрах , че там се намират негови познати да искат пари...
Цялото лечение е схема вместо да ми изпише един спрей за алергия.
КАСПЕЛА Измамник - Иван Яков . Човек който лекува алергичен ринит с операция на носна преграда.По лошото е ,че до последно твърди ,че няма друг начин.В крайна сметка излъга най-нагло за да изпише някоя операция , пари от мен и здравна каса.
Оправих се и съм значително по добре.Хваща ме яд ,че се доверих на тези хора.
За мен не са лекари!
Предполагам, че има пациенти доволни от тях,,но аз определено не съм!
първото лошо впечатление,запазен час за 12.00 доктора се появи към 13 и нещо и така 2 пъти закъснение,понеже не пожелах да бъда оперирана в мизерия на МБАЛ доктора направи операция в частна клиника " Св.Козма и Дамян",появи се само след 2 часа след операцията да ми кажи какви лекарства да пия и това,след това въобще не се появи,тампоните бяха махнати от друг лекар на тази клиника,след изписване обаждам се и го питам няма ли да ме прегледате понеже съм от Бургас,той ми каза амиии айде мини