Една жена на 40-вход свободен..

• 25 329
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
  • на майната си
Пак сте във вихъра си. Днес следобед реших да дойда до офиса и да отхвърля малко работа, че болничния ми изтича утре и да се подготвя психически. А и от толкова седене у дома в това време луднах Simple Smile. Вчера бях на профилактичен АГ, утре ще взема резултата, но не можах да мина мамограф - на д-ката и свършили направленията и полудях. Бях си заплюла един ден губене на време и пак не сколасах.
Гледам и зодиите сте подкарали Simple Smile. Аз 11.06 - много гаден Близнак, мъж Стрелец, щерката - Риба, за първи път имам сблъсък с тази зодия и ми иде да си оскубя косата. Това човече, колкото е мило и добро, така може и да ми скъса нервите с вечните си забележки и опити да ме надприказва, а колко е разсеяна... ама това го отдавам на бащиния ген.
Много съм разочарована, след N-дена зобане на жито кантара не помръдна  #Cussing out, писна ми вече, ще взема да се откажа.
Малко телеграфно го ударих Simple Smile.
За сега добре върви деня. Надявам се и да завърши спокойно. Хубава вечер на всички.

# 511
  • България
 Относно аватара - и аз съм на моя! Точно така изглеждам - люта, но вкусна, а като се разбеснея и на цвят го докарвам  smile3532.
 Братя и сестри за съжаление нямам Sad. С годините това все повече ми тежи. Просто майка ми е концентрирала цялата си любов и внимание върху мен и семейството ми, а това не се поема леко....
 Децата ми са с разлика 8.5г. Определено се разбират, но го отдавам на зрелостта на каката. Тя толкова го искаше, че се разплака като й се обадих след раждането му Simple Smile.
 По отношение на докторите: Фран Джонсън, преди време ти бях казала, че в някой друг живот сме били сестри Wink, ето пак същата работа. Моят лекар е друг, но пътят му е същият, а и аз след него. Трябва да му се явя за , че от 1г. не съм го посещавала. Стискам ти палци твоите резултати да са добри.  Hug

# 512
  • В светлината на слънцето
Parsy, за рибите мога мнооого да говоря. Аз нали си имам две у дома - мъж и дъщеря. Ммм, страхотия направо. Crazy

# 513
  • България
 Да не съм чула нищо лошо за рибите!  Naughty Предупредих, че съм пираня  smile3513

# 514
  • В светлината на слънцето
Да не съм чула нищо лошо за рибите!  Naughty Предупредих, че съм пираня  smile3513

hahaha

# 515
Точно за него. Там бяха доста доктори накуп събрани. Grinning
Светът е малък! Hug

Да не съм чула нищо лошо за рибите!  Предупредих, че съм пираня...
Относно аватара - и аз съм на моя! Точно така изглеждам - люта, но вкусна, а като се разбеснея и на цвят го докарвам...
newsm78
Последно...пираня или люта чушка??? Hug
 Joy
Благодаря на всички за съпричастността! Hug

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 18:24 от Фран Джонсън

# 516
Eх , как си изредихте зодиите - никой не запомних, кой - коя /
Но сега ще се върна назад и записвам. Май и тук съм единствена.
В рамките на един час плаках и се смях..
Аз , че не съм добре с главата го знам , но си разтревожих детето
Пфууу , аман от хормони Stop

# 517
  • София
Момичета, ето ме и мен!

Благодаря Ви много за чудесните пожелания за Рождения ден на сина ми!
 Hug Ще му ги изчета всичките!

Стискам палци на bobi и на Фран! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Пак съм изпуснала темата!,.. Whistling Четох, четох,..

Такаа,.. сега по ред темите от деня! Simple Smile

За бельото - аз съм фен на красивите неща!
Получавала съм като подарък, избирам често и сама, и с компания Wink Мъжка Peace

Нямам  братя и сестри - не казвам, че ми е добре така,..
Спомня си, когато бях малка, все припявах на любимата ми баба: Бабо, кажи на щъркела да ми донесе сестричка!
Но майка ми имаше труден брак (баща ми беше алкохолик) та съм й благодарна, че и мен ме е отгледала и ми е дала всичко , от което съм имала нужда, че и повече! С много мъка, лишения и работа от нейна страна...  Rolling Eyes

И точно поради горното, още докато бях бременна с Христо , казах на майка ми, че с едно дете няма да остана,..
Тя само  ми отговори: Нека първо това се роди и да го отгледаш,..
Роди се!  Heart Eyes Станах майка!
Но,.. след има-няма 2 години се наложи да си го гледам сама и пак само майка ми беше и е  до мен!,.

Та и моя син остана без братя и сестри.. Е, така ми било писано (.. се успокоявам тайничко..)
А Христо явно също не иска да е сам. Гледахме една вечер как сирачета от Хайти ще бъдат осиновени и той веднага: Мамо, хайде да си вземем едно дете без родители от Хаити!,.. Tired

# 518
Да , аз като имам сестра , та голям келепир!
Т. е. тя не е виновна - майка ми от малки ни дели и сега се обажда само кагато има нужда.
Не мога да си го обясня?
 Аз имам две момчета , но не мога кажа , че единия обичам повече.
Така , че всичко е до средата и семейството.
А имам и зълва - тя замества сесра ми , в необходимите моменти.
Благородно  завиждам, понякога на мъжа ми - един , без друг не могат.

# 519
Аз имам сестра,4 години по малка от мен.
Много я обичам и без нея не мога да живея.
Тя ми е най-близкия човек.

# 520
аз имам сестра 5 години по-голяма от мен. като деца хич не се разбирахме, т.е. тя се опитваше да доминанства. може би е от разликата във възрастта. станах леля още, когато бях на 15 години. много съм й помагала в отглеждането на децата й. сега се чуваме често, но не толкова често се виждаме. нейните деца са големи, моето е малко още. като характер и интелект сме доста различни, но все пак намираме общ език. близки сме си. не бих могла да кажа, обаче, че при нужда бих могла да разчитам на нея. общо взето в живота съм се справяла, стискайки зъби и сама. не съм "плакала" на нечие рамо. просто май не умея да споделям проблемите си и тревогите си, когато имам такива.  раците ще ме разберат може би

# 521
Малееее, изписали сте света пак!

Аз  newsm44 newsm44 newsm44 ходих до клиниката, че полудях вече - докторката болна - нЕма я, нЕма кой да ми даде резултати, забранено да се дават на пациетни...и аз рев, и жената вика "ама не плачете госпожа, добри са ви изследванията" ...егаси хората, не можах обаче да благодаря като хората, защото още повече рев, рев...мале, ужас. Прибрах се (минах в един магазин, че заплюх да купя нещо на беба тоз ден точно като знам, че са добри резултатите) и мажа едни филии...пия мляко и така метнах млякото, че 2 телефона, компютъра и сандъка с алкохол на мъжа ми - всиииичко омазах. Има и щастливци - котака веднага - мляс, мляс...и после цялата къща в котешки стъпки от мляко и кал (тъкмо се беше дотътрил от разходка)....няма да ви казвам.

Сега ще ви чета, явно добре сте ми стискали палци на мен!

За зодиите - аз съм рошав лъв, мъжа ми е везни ( като майка ми, и много се "съюзяват"! двамцата, страшна партия са) и е добре като комбинация, оценявам - укротител е! Иначе първия ми беше стрелец и беше страшно направо!

ФРАН, стискам палци! Всичко ще бъде наред! Трябва много вяра, а ние ти я даваме!

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 19:17 от bobi40

# 522
  • България
 Как съм пропуснала бельото  doh - може да ходя по дънки и фланелка, но на бельото държа - хем красиво, хем удобно. То си е само за мен и любимия, околните не ме вълнуват особено. Като всяка риба, живея в собствен свят!
 Фран Джонсън - представи си кръстоска между двете - риба пираня и люта чушка Wink. Между другото - много обичам чушки, особено печени. Simple Smile

# 523
 Е, просто не е честно!  Mr. Green Непрекъснато си говорите, споделяте, клюкате... Искам и аз!  Ще вземете да завържете и приказка за мъже, а аз ще си отвисявам в работата...Ако започнете, непременно ми сигнализирайте!  Grinning

# 524
  • България
Ако започнете, непременно ми сигнализирайте!  Grinning
Ти за всеки случай ни следи изкъсо Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт