Една жена на 40-вход свободен..

• 25 341
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
G.D., аз имам по-малък брат. С 9 години. Помня как ми казаха, че ще имам братче или сестриче - точно къде бяхме, какво беше времето, как бяхме облечени, толкова бях щастлива! Помня как израстна, как му купувах млякото (5 кисели и 2 пресни), как миришеше къщата като му се сушаха пелените, как го взимах от градина, как го заведох на училище - аз за 10 клас, той първолаче, как отидохме на бар преди класното му по математика в 11 клас и се напи  Embarassed. Как го заряза първото му гадже и аз слушах ли слушах, как му се насълзиха очите като се изнесох от вкъщи. Ех, малкото ми братче е вече на 29, по-висок от мен, разумен, самостоятелен. Разбираме се, откакто живее с приятелката си сме все по-близки, проблемите ни са все по-близки. Преди 2 години осъзнах напълно какво е, че го има - на майка ми й поставиха кошмарна диагноза, и в 2-та дни преди да я опровергаят, не знам какво щях да правя, ако го нямаше и брат ми! Сега ставам нетърпелива вече - искам племеницииии, много радост на чужд гръб! Брат ми си умира за племеничките, и аз искам, пък, к'во се мота?!
Уф, моите щерки имат точно 5 години разлика, дано се разбират! мечтаех децата ми да имат 1-2 години разлика, да са три, ама ... живот!

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 14:15 от Ментова

# 496
Аз имам сестра 5 години по-голяма от мен.Моите синове единият е роден 1988 ,малкият 1990 година.Трябва да помисля дали да си сложа моя снимка на аватара.

# 497
о-о-о-о-о-, аз мислех, че това си ти smile3503 smile3503

# 498
  • в резерват
Между другото с теб се засичаме в Третокласната тема и оттам знам че имаш момче в трети клас.
Яяяяяя, и аз си имам третокласничка.
и мойте рожби имат 5 години разлика, а със сестра ми разликата ни е  четири години .

Родена съм на 2 август. Някой друг тогава има ли?

# 499
  • В светлината на слънцето
Ауууу, писали, писали... докато ви изчета съвсем се изгубих в превода.  Mr. Green Ама добре, че съм обядвала щото с тоя лъстив сандвич, направо нямаше да преживея дълго от лиги.  Laughing
Бижу, продължавам да стискам палци.  fingerscrossed
Фран, много неприятна процедура така както я описваш. Хайде, сега да ни се похвалиш и с добри резултати от хистологията.  Praynig Hug
Боби40, описанието на вашата зима ми напомни за зимата в Кипър. Мъжът ми имаше в един период доста студенти от Кипър. И те му обясняват: "При нас като стане 18 градуса и стууууд, слагаме ушанките и пием зивания, че иначе не се издържа". hahaha
Братя/сестри за съжаление нямаме - нито аз, нито мъжа ми. Децата имат 3 години и половина разлика помежду си.
Лекари - ох, мъка. Ходя на лекар в много краен случай. Изключвам зъболекарката си и гинеколога, които не сменям вече толкова години. При тях съм си редовна, но пък и те са от най-добрите специалисти в София. Срам, не срам, ще си призная, че следващата седмица отивам за първи път в живота си на мамолог. Embarassed То и нямаше как преди, щото една бременност, кърмене, втора бременност, кърмене, и то не остана кога. Но следващата седмица ще ми стискате и на мен палци, надявам се да няма притеснения разни. Thinking

# 500
Ментова, ех че хубаво...
Припомних си двете ми дъщери колко бяха щастливи, че ще стават каки.
Леле, това е един от най-хубавите ми моменти.А си бяха и достатъчно големи за да са наясно какво точно ще се случва, че ще имаме нов член на фамилията.
Спомням си как когато родих дойдоха в болницата с мъжа ми да ни видят и никога няма да забравя грейналите им лица.
Е, за мен това е пълно щастие и пълна къща.

Анн@, от форума помня само това, което харесвам .Другото го пропускам.
А ти защо си разваляш настроението с глупави теми и мнения, които не съвпадат с твоите?
Е, не мога да не отбележа, че си много красива.

Nadyk, вече 16-та година посещавам една и съща лекарка-гинеколожка.
Казва се д-р Бранкова. Първата ми дъщеря родих в Майчин дом при нея, след това тя напусна тази болница и продължи да си води ражданията и манипулации като вчерашната, в Св.Лазар. А аз чинно си я следвам. За мен болницата няма никакво значение, важното е да има необходимата модерна апаратура и да съм си с моята лекарка. Така, че отивам с нея и на Луната.
Иначе си има и частен кабинет на бул.Витоша.

Аз съм на 23-ти. На часове от зодия Лъв. Sad

grigori , това не е ли Кичка Бодурова на аватара ти?

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 14:10 от Фран Джонсън

# 501
Да ,тя е на фестивала в Бургас 2008г.Фен съм и от много години.

# 502
  • София по рождение
Фран Джонсън   bouquet
аз съм на 9 юни

# 503

Синът ми е роден на 3 август. Grinning

Фран, аз пък съм много близо до ръба, но от другата страна - родена съм на 21 август. Чисто лъвче съм си, макар и хванало последния влак. Grinning Между другото твоята докторка май беше с общ кабинет с моя доктор - на "Витошка". Сега той си има свой кабинет де. Моят доктор е Румен Велев, зам.шефа на "Шейново". Grinning

# 504
Фран, аз пък съм много близо до ръба, но от другата страна - родена съм на 21 август. Чисто лъвче съм си, макар и хванало последния влак. Grinning
А аз първия влак...от Девата. Sad

Ако става въпрос за кабинета на Витошка 51 сигурно е така! Иначе Бранкова делеше общ кабинет и с Николов, собственикът на Св.Лазар. Между другото това е една доста оплювана болница.
Но истината е, че там работят едни от най-добрите специалисти. Peace

# 505
Ако става въпрос за кабинета на Витошка 51 сигурно е така!

Точно за него. Там бяха доста доктори накуп събрани. Grinning

# 506
Да си кажа и аз домашните животни какви са:
голямото е едър рогат добитък/козел/
Малкото е мързелива,но ноктеста котка/реве и хапе и много се търкаля е кравата/ Joy
а аз девицата, в тази зоологическа градина се мъча. Twisted Evil
Имам брат с 3 години по малък,но в момента съм страшно разочарована от него,от както татко се разболя се скри и го няма никакъв.
Моят доктор е Тодоров/клиника братя Тодорови/ много съм доволна. Peace

# 507
:
Цитат
Цитат
Имам брат с 3 години по малък,но в момента съм страшно разочарована от него,от както татко се разболя се скри и го няма никакъв.

Какво се чудиш-мъже...страха, болката, тъгата...всичко това ги прави слаби и плашливи. Психиката им е по-слаба. Не реагират адекватно в ситуации когато трябва да покажат сила. Аз работя основно сред мъже и съм се нагледала на чудеса. Всеки ден се моля и моите да не станат такива.

# 508
  • София
Аз имам по-малък със 7 години брат. Като бяхме малки много се биехме и изобщо не общувахме. Сега живеем през един етаж, разчитаме един на друг, особено той на мен. Близки сме, макар че духовно сме различни. Но най- близка съм с майка си, мисля, че тя е сродната ми душа.

А дъщерите ми са с 3 г. и 8 мес. разлика. Засега се разбират сравнително добре, понякога се дразнят една друга, но това ми се вижда нормално за възрастта им. Важното е, че се търсят и си липсват, когато не са заедно.

# 509
Пфу! До сега шефа ми седя до главата, ама край.Даже заръча утре да си почивам  smile3501! то пък от кво ли съм се уморила, де?В  това кално, мрачно и дъждовно време  само работата и едното готвене ми запълват времето. Скука, скука smile3502!

За бельото говорехте- не ме впечатлява.Даже бикините /танга май ги наричат/ ми са един и същи модел на една фирма /лазерно изрязани/, само са различни цветове.явно съм свикнала и ако купя други все ми убиват и не ги нося. То като се замисля и със сутиените ми е така.

За 14.02 -още не знам дали ще имаме гости, та по-късно ще се измисля меню. Не сме много по месото и затова може да се съобразим с църковния празник.
За д-рите - едни и същи от как бях млада Joy.
Забравих какво друго трябваше да докладвам.

ще отскоча малко да пообиколя из форума, че може някоя интересна клюка да има Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт