Две чертички на Свети Валентин.....на любимия да подарим...eп.12

• 20 707
  • 713
  •   1
Отговори
# 585
Не съм, честито и тук Hug
Галенце, честит рожден ден, бъди много здрава и щастлива, дано се сбъдне много скоро и най-голямата ти мечка  bouquet
Irreplaceable, и аз си мисля, че е от хормоните .По-добре върви на преглед.

Emmanuelle , а дано е имплантация Praynig
Отивам да се позанимавам с Дая, че от два месеца е в такъв период, че всичко иска да знае, и за всичко пита!
Ариел, от коремчето на мама по-хубаво място няма Simple Smile
Усмихнат ден!

# 586
Здравейте мили момичета,ГАЛКА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН мила много щастливи мигове ти пожелавам и дано скоро ................... smile3541,Не съм много тихичко честито,АРИЕЛ какво по хубаво да си стоиш на топличко в коремчето на мама в този студ  Simple Smile
Emmanuelle и с двете ръце ще стискам палци.ЕТИ приятно пътуване да събереш много положителни емоции и да се върнеш заредена с мого много енергия.Аз май ще успея да пиша и от компютъра на работа че нещо не ми даваше до сега и ми идва да го  hit,а мен така ме мъчи една хрема а толкова работа трябва да свърша по подготовката на рождения ден на синчето ми ще става на 6год а във неделя ще има и имен ден /св.Валентин/ и се очакват едни гостита,партита,торти /абе многооооооо скъпи са ги направили  Shocked тези торти /Айде ползотворен ден на всички  Hug

# 587
Галена, ЧРД! Всичко най-най ти желая!

Не съм, тихичко, честито!

Ети, лек полет!

Мен тоя месец хич ме няма. Микроскопът стой самотен на шкафа и не посягам към него. Други неща са ми в главата, ама не мисля да ви оставям.

Успех на всички!

# 588
Офффф, докато насмогна да ви изчета...4 стр... Shocked за един предиобед  #Crazy
Ха сега, здравейте!  Hug
Не съм - тихичко честито и дано всичко да бъде наред  Praynig
Галена - честит рожден ден! Бъди жива и здрава преди всичко и дано много скоро да осъществите съкровената ти мечта!   bouquet
Благодаря за кафето и мекичките - мммм Whistling
Етигра - лек полет ви пожелавам, да си изкарете много хубаво почивката, март месец да се върнеш заредена с много положителни емоции и да знаеш, че ще чакаме снимки  Laughing
Ариел - тъкмо щях да питам какво правиш тук, но видях ситните буквички, а и лентичката - имаш още малко време  Hug
Emmanuelle - аз от вчера съм заложила, че е било имплантация  Whistling Сега нямам търпение да стане време да ни се похвалиш  Hug
polito_84 - усещам, че и ти скоро ще се изнешен от темичката   Crazy с тези романтични уикенди...

# 589
Ети, забравих да ти пожелая лек полет и едно невероятно прекарване!Ще видиш колко заредена положително ще се завърнеш Hug

# 590
Galena, честит рожден ден, мила!!!  Hug

Момичета, много ви обичам всички!  Hug Hug Hug Ето, малко прашец и дано е на късмет!!!
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 591
Да се шмугна под прашеца  Crazy
Момичета, лелка няма - надежда има. Това е при мен положението. Ще изчакам още няколко дни за тест, не искам да се навивам предварително.

# 592
  • гр.В.Търново при моя любим
Ema,стискам ти палци да е било имплантация Hug

Ети ,лек път и много да се забавляваш Hug

Ариел,дано си ми на късмет Embarassed

Момичета искам да питам винаги ли падането с 0,1 или 0,2 на БТ преди МЦ е признак за лелката или има изключения- БТ може да падне малко за ден ,два и след датата на МЦ)ако не е дошла лелката) да се вдигне изведнъж Embarassed

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 12:51 от issi_82

# 593
Айде и аз под прашеца че скоро започва и моето чакане

# 594
Arielle дано върху всички ни да падне твоя прашец Praynig
kuester  стискам палци  newsm10 и аз си чакам, но моя ден за лелището е Неделя - точно на Св. Валентин Shocked Ох дано да ме подмине, но имам чувството че веднага започнаха едни бодежи, особено в десния яйчник.
polito_84 да не сме адашки с теб? Аз се казвам Паулина     jumpuu

# 595
И аз под прашеца, и аз  newsm68 fertilization EFP preggo newsm32
Ариел, дано си ми на късмет!!!!  Praynig Аз с моя нередовен МЦ НЕчакам около 21-26 Февруари  smile3514 smile3515
Ама това зацапване  smile3506 smile3518 уфффффффффффф...не знам, дано стане, че губя търпение вече  smile3511 smile3514

# 596
Ейййй и аз под прашеца цоппппп  Mr. Green Пу дано ни е на късмет Praynig
Каси дано мила,това боба ли го казваа  Mr. Green  Hug Hug Hug
Еми,Кюестер мн  fingerscrossed миличкиии ,айде даноооо  Hug Hug
Плана даммм почти адашки сме  Mr. Green Да не ни изненадаш за Св.Валентин  Heart Eyes
Нещо си ми съмнителнаа  newsm78 Ама чакай си чинно дата и каквото трябва ще се разбере,няма да избяга  Heart Eyes Hug
Момичета като гледам колко чакащи се очертават до края на месеца ще е толкова хубаво да се преместим групово а  newsm78  ..... ех размечтах се  Blush  Hug Hug Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 597
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Благодаря много момичета за палците и пожеланията!  Hug

Галена, честит рожден ден, много щастие, любов и скоро да получиш най-големия и желан подарък!   newsm59

На всички стискам палци, които правят - да направят, които чакат М - да не дочакат!   bouquet

П.П. Колкото и да не ви се иска аз пак ще наминавам да ви понаръсвам отвреме на време! Mr. Green

# 598
Момичета като гледам колко чакащи се очертават до края на месеца ще е толкова хубаво да се преместим групово а  newsm78  ..... ех размечтах се  Blush  Hug Hug Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Амиии нещо подобно и аз виждам. Повечето ни идва по едно и също време, бебеправим по едно и също време и не чакаме по едно и също време. Добра групичка сме се събрали  Hug
Arielle - какво да ти кажа...Пожелавам ти едно леко и изпълнено с добри емоции раждане, цопвам се и аз под прашеца.
kuester- ще стискам палчета за тебе.  fingerscrossed
Galena-  Пожелавам ти            Една ръка на която да се облегнеш,
                                                  едно рамо, на което да стихват тревогите,
                                                  една обич, която да носиш в сърцето си,
                                                  един път, който да те води към хората,
                                                  една цел, която да те води в живота,
                                                  за да бъдеш истински щастлива!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 599
  • София
Имам нужда от съвет.Главата ме цепи зверски цял ден,на моменти ми се гади от болка. Дали мога да пия парацетамол?

Общи условия

Активация на акаунт