"Майчин дом"- Варна тема 3

• 49 797
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Нищоооо, по-горе момичетата са казали.
Само лични принадлежности за теб-нощница, чехли, шампоан и т.н.
За бебето-единствено залъгалка-биба (ако искаш) и аз лично помолих на втория ден да ми донесат ръкавички за бебето, че там не дават такива неща, а определено лично за мен си имаше нужда.
Спокойно и леко раждане   bouquet

# 151
А-а-а дават и ръкавички по принцип, но в случай че са много бебетата в отделението - може да не им стигат!
Правилно са казали мамите - само тоалетни принадлежности за теб,а за бебси само залъгалка и, в един по-късен етап - комплекта за изписването  Laughing

Аз пък искам да питам нещоооо има ли шанс при секцио да се избегнат катетъра и клизмата??? newsm78  ще се боря до последна капка кръв, да не ми се прилагат тези "екстри"  Joy

# 152
Аз пък искам да питам нещоооо има ли шанс при секцио да се избегнат катетъра и клизмата??? newsm78  ще се боря до последна капка кръв, да не ми се прилагат тези "екстри"  Joy

Mr. Green На мен това ми беше най-големият ужас. Не ме беше страх от операцията, а от катетъра и клизмата, но и двете ги избегнах. Клизмата на косъм, но то беше по друг повод три дни след раждането. Не са ми слагали, не са ми предлагали. А и като ни раздвижват още същия ден, не виждам смисъл от катетър. За клизмата май е до късмет.... не знам.

Ръкавички ни сложиха в болницата, а биберона така и не го хареса, та и без него минахме. По-скоро от полза могат да бъдат големи превръзки за след раждането, че онези в клиниката малко недостатъчни ми дойдоха.

# 153
Ето ти повод за празнуване!!!! Grinning

А ти какви превръзки си купи??Че аз цял живот с тампони действам та хич, ама ХИЧ не съм на ти с тез не6та newsm78

# 154
Мерси момичета,то има още време,но аз все забравям да попитам...ето днес пак ходихме на консултация и аз пак забравих...нали знаете - бременелски мозък  Joy

# 155
Нищоооо, по-горе момичетата са казали.
Само лични принадлежности за теб-нощница, чехли, шампоан и т.н.
За бебето-единствено залъгалка-биба (ако искаш) и аз лично помолих на втория ден да ми донесат ръкавички за бебето, че там не дават такива неща, а определено лично за мен си имаше нужда.
Спокойно и леко раждане   bouquet

На мен ми дадоха и залъгалка и ръкавички  Grinning !

# 156
Ето ти повод за празнуване!!!! Grinning

А ти какви превръзки си купи??Че аз цял живот с тампони действам та хич, ама ХИЧ не съм на ти с тез не6та newsm78

Имало , мисля, специални за случая, но аз си взех от най-големите нощни с крилца. И гащите за еднократна употреба, които много момичета недолюбват, чудесна работа свършиха-дълбоки са и прескачат превръзката на операцията.

Забравих. Май GSM и зарядно бяха най-необходимите неща  Laughing, че голямо приказване падна.

# 157
дават,ако държи да са нейни тогава да носи  Grinning Иначе всичко дават без чехли ,а нощници,превръзки,залъгалки,ръкавички и пр и пр...... дават  и няма проблеми.Само чехли няма!!!

Алекс раждала съм в държана болница-всичко носих и ръкавици и чаршафи и памперси иииииии абе всичко да не изреждам ,само леглото не носих ,тяхно беше  Grinning
превръзки имаше някакви за родилки се водят...

# 158
Супер сте!!!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 159
Зависи от опериращия те-дуо Георгиеви-нито клизма, нито катетър. Препоръка от предния ден около 5-6 следобеда да не приемаш никаква храна, май и вода беше  newsm78. Преди 4 години пак същото дуо само катетър ми сложиха. За превръзки си бях взела най-големите нощни с крилца и гащи бабешки от магазините за тревненско бельо на пазара или на Pompea бикините (не прашките).

# 160
Знам че в някой болници дават пижама вместо нощница,в МД дали може,знае ли някой  newsm78

# 161
С каквото ти е удобно, изискването е просто да си показваш често, често съдържанието на певръзката  Sick и толкова. Затова е препоръката за нощница, иначе може всичко. Имаше девойки и само по по-дълга тениска просто-да и покрива задните части. Мойте нощници бяха на същия принцип с къс ръкав и малко над коляното-не си представяй бабешките дълги дълги нощници с дантелки и цветчета  Twisted Evil Имаше и една девочка с пижама.

# 162
Благодаря за отоговорите милички  Hug

# 163
mimozata

Благодаря за отговора...Явно не съм разбрала правилно изказването на Djindjari

"...Мичонов ... не искам да го виждам повече. А така се надявах, така го чаках...
Ръга ме 4 пъти в гърба , като ме обвиняваше, че аз не съм застанала както трябва, обезболи сякаш по-рано (четох, че епидуралната се поставя на 4 см, разкритие) , та на 2 см ми хакна епидуралната , заспах си в предродилна зала   ...по едно време се разтърчаха и домъкнаха окситоцина, не можело така, родовата дейност спряла ...
Мичонов си беше тръгнал, но беше оставил следваща втора доза от епидуралната, по-късно се молех със сълзи за нея..."

Всичко хубаво... Simple Smile

# 164
alesya , правилно си ме разбрала  Peace

Да, по-добре си изберете Добрева , моят опит е с Мичон(р)ов (моя грешка, запомнила съм го като Мичонов, пък той бил Мичоров  Laughing) е твърде горчив  Peace
Моя приятелка ражда нормално , Добрева е уцелила от първия път мястото X  за епидуралната.
Мен д-р Мичоров , както казах по-напред ме ръга 4 пъти ... Confused

Има и други негативни мнения за въпросния доктор , прочети из нета и се преориентирай докато е време. Успех  Peace

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 16:47 от Djindjari

Общи условия

Активация на акаунт