"Майчин дом"- Варна тема 3

• 49 740
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Момичета нещо не мога да изнамеря списъка с лекарите - омотах се нещо  newsm78
Помогнете молим  Hug

# 31
Момичета нещо не мога да изнамеря списъка с лекарите - омотах се нещо  newsm78
Помогнете молим  Hug

Виж тук. Когато избереш АГ, излиза списък на специалистите.

# 32
Радина, Славена, мерси, момичета!   bouquet

# 33
  • Варна
Бубе благодарско   bouquet
Аз го намерих това, ама там са само АГ-специалисти.
А на другите няма ли някъде  списък в нета newsm78

# 34
[А на другите няма ли някъде  списък в нета newsm78

Аз, сега като се замисля, май само на сивото табло на рецепцията съм им виждала списъка на другите специалисти. Вярно, че в нета инфото май го няма.

# 35
  • Бургас
Записвам се и аз да ви следя темичката.
Ходих на две ФМ в Майчин дом и ми предстои трета след два месеца.

# 36
  • Варна
Записвам се да следя темата, наскоро родих в МД и съм много доволна.

# 37
За Елвира дето роди в тази болница да сте чували.
Момичето е още зле.
Там не бих препоръчала и на най големият ми враг да роди.
Може би ,защото сте имали късмета да не ви предозират упойките за това сте доволни.

# 38
  • варненка от София
Момичето е още зле.
Може би ,защото сте имали късмета да не ви предозират упойките за това сте доволни.

Ще отговоря на това изказване от собствено име без да обобщавам, защото обръщението е към всички и аз като част от групата отговарям. Чувала съм за Елвира, да. Искрено съчувствам на семейството и близките на момичето, молила съм се и се моля за нея. Това беше и причината да подходя скептично към МД, но благодарение на лекарката си се навих да родя втората ни дъщеричка там и не съжалявам. Ти можеш ли да ми посочиш болница, в която да няма трагичен случай?!?!?! За съжаление грешки стават, трагедии се случват и никой не е застрахован. И все пак като раждала в Окръжна болница и МД, ако един ден имам трето, то непременно ще е отново в МД. За мен там нещата са на ниво, каквото би трябвало да са във всички болници, но за съжаление в държавните си е изостанала работа. Разбира се, че имаш право на свой собствен избор, но моля те не влитай с този назидателен тон.  Peace

# 39
Марулка,права си във всяка болница има нещастни случай.Не пожелавам на никого да му се случва,но мисля че МД е една добра болница!!!

# 40
Момичето е още зле.

Мила девойко, има теми и за АГ-Варна и за Окръжна, можеш да списваш там и да си спестиш препоръките в тази.
Доволни сме тука, не защото не са ни предозирали упойките, ами защото сме срещнали човешко отношение и пазим скъпи спомени, защото там работят професионалисти, защото можем да сравняваме и да избираме!
Хайде, със здраве и другия път влез в темата с по-различен тон, ако имаш да кажеш нещо ново и полезно! Лека!

# 41
Цитат
Мила девойко, има теми и за АГ-Варна и за Окръжна, можеш да списваш там и да си спестиш препоръките в тази.
Доволни сме тука, не защото не са ни предозирали упойките, ами защото сме срещнали човешко отношение и пазим скъпи спомени, защото там работят професионалисти, защото можем да сравняваме и да избираме!
Хайде, със здраве и другия път влез в темата с по-различен тон, ако имаш да кажеш нещо ново и полезно! Лека!

newsm10 - подкрепям те!!!

# 42
Нещастни случаи, трагедии - това е ежедневие във всяка една болница. Просто за случая с Елвира се шуми много. Не обвинявам никого, трагедията е голяма, близките са в правото си. Но не приемам да се лепва етикет на болницата.Аз съм оперирана гинекологично в Майчин дом, а съм родила две деца в държавна болница / при това с познати, връзки демек /, та знам за какво става въпрос.

# 43
Здравейте и от мен...
Аз също мисля да раждам в МД - Варна и съм положително настроена...Моята АГ е Д-р Даниела Станева...Имам страшно добро мнение за нея и съм чувала все добри приказки...на моя мъж сестра му е раждала при нея и е мн мн доволна....по тази причина и аз съм при нея... Аз искам да раждам нормално (естествено ако всичко е наред) но съм чувала че там докторите по държали на секцио...Само не съм доволна от консултациите им там и не само на Д-р Станева но и на Рени Корновска... малко бързичко те претупват ... и това ме дразни много... но като цяло ако всичко е наред там ще си раждам, казвам ако всичко е наред защото съм от Добрич....

# 44
Здравейте момичета Simple Smile
Аз вече окончателно съм решила, че искам да родя в МД. Все още не съм се насочила към лекар, за сега чета старите теми. За всички има добри отзиви.
Въпроса ми е, ако не си следя там бременността, колко време преди термина е хубаво да се срещна с лекаря , който ще избера за раждането? Аз мислех към 7-мия, вие какво ще ме посъветвате?

Общи условия

Активация на акаунт