Февруари настана, с бебенце е вече мама! (43)

• 22 272
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Амика, Шамане  Hug да растат здрави и лъчезарни Мартин и Матеа, да са щастливи дечица и само с радост и обич да пълнят дома  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Кукла, стискам палци и късмет, ще щакаме новини и от теб  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Съни, благодаря за кафенцето, аз си пийвам всяка сутрин, не се отказах от него  Mr. Green

Предлагам и да закусим, че това кафенце на гладно...

Пожелавам късмет на запътили се към среща с бебчо  Hug

Дано деня да е слънчев и топъл sun, какъвто Емо Чолаков обещава по БТв
Засега ви оставям, отивам да гладя 1ironing и да простирам hang, че купчината вече е със заплашителни размери  Joy

# 541
Юхууууу, честити бебенца на Амика и Шаманчето!

Далче, как си днес?

SuNnY SkY и Бръмби, благодаря за отговорите за кръвното  Hug , днес няма кой да ми го измери за сега, по - късно ще видя.  newsm78

Теди, Мишони и Радо, добре завърнали се със здрави и спокойни бебоци!  Heart Eyes   bouquet

Кукла и Пипиту, успех!  Praynig

Как сте пренасящите - Ради и Стайл?  Hug Ха дано скоро се видите с така очакваните бебоци, а защо не и днес?!

s.newa, благодаря за закусссссчицата, а на SuNnY SkY за кафето!  Hug

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 08:49 от bitter chocolate

# 542
Добро утро!
Честити нови бебенца! Живи и здрави да са!
Деска, благодаря за кафенцето, ще се възползвам, че  smile3507 знаеш как е...
s.newa, благодарско и за манджата  Mr. Green моята е подобна...

# 543
добро утро,мами Simple Smile
честито на новите майчета,да им растат живи и здрави рожбите Simple Smile
аз съм доста уплашена и искам да се консултирам с МЯУЧЕТО,понеже видях че Шаманката е вече с бебче.не знам какво и кога е станало но гърдите ми са страшно корави,пълни са с мляко което не иска да тръгне,поради запушени канали сигурно.пробвам с помпа,изцежда някакви 20-30 грама,а в гърдите ми има поне към 100,мачкам ги,стискам ги и нищо.сега сме на адаптирано мляко,всеки път рева като му пъхам шишето и ме свива сърцето че нищо не мога да направя.акушерките ми казаха че щяло да мине до 10 дни и кърмата да се нормализира но мен ме е страх да не остане така.затова моля за съвет който и да е,ако може да ми каже какво да правя.благодаря ви! Hug

# 544
Мама Уидоу,
За най - компетентен отговор, задай въпроса си към Клото и Фло, имената им, наситени в ярко оранжево, или го задай във форума за консултации с ЛЛЛ. Не знам дали Мяучето ще може да реагира своевременно, затова ти пиша какво заръча Шаманчето преди да роди.
Аз не разбрах само защо сте на АМ?
С топли компресчета и под душа не тръгва ли повече кърма?

# 545
  • София
Добро утро!

Честити бебчета на Амика и Шаманката! И на всички останали, които съм пропуснала!

Въобще не мога да спя вече. 3-4 часа през нощта и 15-20 минути през деня и това е.  smile3507
В резултат адски много ме мързи да правя каквото и да било.  tooth

Мама Уидоу, представям си какво ти е в момента.  Hug Шаманката беше писала назад в темета за още две момичета, към които можем да се обръщаме за консултации (но им забравих никовете Blush). Когато им пишеш за консултация в темата, включително и на Мяучето, обръщай се по ник в наситено оранжево, за да забелязват въпроса сред хилядите подробности, честитки и хаотични постове в темата ни.  Crazy

Мерси за кафенцето, възползвам се веднага! После отивам на ЖК.  newsm47

# 546
Честити сладки бебоци на Шаманката и Амика! Много радости да ви предстоят и да са много здрави Матеа (ммм, колко хубаво звучи  Heart Eyes) и Мартин!

Много накъсано спах тази нощ, но поне спах  Crazy.
Отивам за едно кафенце и закусчица  Party

yoo-hoo, успех и да се отчетеш после  Hug!

# 547
Добро утро, дами.
Честити бебчета на Мишони, Амика и Шаманчето! Grinning

XCat , ще ми дадеш ли паролата на лични за общия акаунт на fevruari2010 ,да я имам за всеки случай  Peace
Съни, паролата е като за албума. Wink

# 548
Мама Уидоу, аз имах същив проблем. Ето ти линк към всички мнения на Шаманката и ще видиш какво ми е писала. Специално при мен топлите компреси помогнаха, ама нали съм мързел, направо една електрическа възглавница си слагах на гърдите. Пробвах и това с бутилката както пише Шамана, също ефективно. Най- много обаче ме облекчаваше душа с топла вода, направо под него омекваха и другото което е - независимо че са ти болезнени и препълнени гърдите, давай на бебо да суче от тях, по-добра помпа от него няма. Ще видиш че цялото чудо ще траае 24-48 часа, аз така и не разбрах от какво точно най-накрая се отпушиха, но определено топлия душ най - ми облекчаваше усещанията. Къпех се през час в общи линии, после ако бебо е гладен - кърмя, ако не е изцеждам.

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=25082;sa=showPosts

# 549
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честити ни нови бебчета  bouquet  bouquet Ех че хубаво - бебешки дъжд заваля изведнъж  bouquet  bouquet Да са живи и здрави, много красиви и послушни деца Hug Hug
Мами, бързо възстановяване, и скоро по градинките да кърмим/ като родим всичките, ще ви разказвам как кърмихме с отчетната ми от второто детенце- на пицарийка, с винце - събирахме им очите на всички,ама подробности - след ражданията Mr. Green Mr. Green/

[/color]Момичета, благодаря ви за хубавите думи Hug Hug Радвам се,ако съм ви накарала да се чувствате по-добре , с "няколко "килца повечко отгоре Crazy Grinning Grinning

В момента при Гала, дават раждане на живо -секцио, и слагането на упойките - който ще ражда секцио,и иска да знае,може да хвърли едно око Peace

Да ви питам, някой от вас ще съхранява ли стволови клетки Thinking

# 550
Добро утро и мен! Честито на всички. които вече си гушкат бебоците!
 И мен ме е треснала здраво депресията и едни страхове ме гонят... Май колкото повече наближава раждането, повече ще ме е страх. още не мога да приема, че ще родя. Все ми се струва нещо много далечно, а като гледам че вече няма накъде...

# 551
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро утро, момичета!!!
По Нова дават секцио на живо от Вита ... бррррррр - да не гледат хора със слаби сърца!!!

# 552
 newsm45 аз се разревах като магаре...искам и аззззз

# 553
  • Burgas
Честити беб4ета да са живи и здрави и много щастливи с мама и тати,успех на вси4ки останали моми4ета,които 4акат тези дни.

# 554
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
 ПИПИТУ ...не си сама в реването ... , а щерка ми се чуди, защо плача като всичко е наред ...

Общи условия

Активация на акаунт