Февруари настана, с бебенце е вече мама! (43)

• 22 285
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • София, България
Здравейте мамчета,  Hug

Ние вече сме в къщи, добре сме и свикваме с новите неща в живота ни!  Hug Прекрасно е!!  Heart Eyes
Ще се включа да разказвам тези дни!!

Поздрави и целувки  Hug

# 526
Венивет, Теди, Флауърдрийм, Мишони  bouquet Да са живи и здрави бебчетата и много много щастие да носят в дома и семейството smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Отивам да се пробвам да поспя... 1countingsheep

# 527
няма няма и изведнъж накуп толкова нови бебчета-живи и здрави да са и много радост и усмивки да носят  Heart Eyes

# 528
няма няма и изведнъж накуп толкова нови бебчета-живи и здрави да са и много радост и усмивки да носят  Heart Eyes

newsm10 само така момичета Hug
yoo-hoo това клипче ме накара да се усмихна до ушите Heart Eyes

# 529
Dallcheto-по-спокойна ли си вече...горе-главата...уж малко остана (поне на мен всички така ми повтарят) Whistling Laughing

# 530
Леле колко много бебчета!
Да са живи и здрави и да ви носят много радост момичета
 smile3525 smile3525 smile3525

Велв, така ме разсмя с твоя разказ за каката с педикюра hahaha
Шаманче, благодаря ти за помоща ти   bouquet
Аз днес бях на тонове, били "трепач" според дежурния, ама защо ме вика пак в други ден така и не разбрах  Sad поне и моята док. ще е там и ще ме погледне... Ама ми идва малко повечко 10 лв. тук, 15 лв. там  Sad
Аз нали съм в лятна изолация в планината ,та днес като попаднах в голямата лудница ми направи впечатление колко са пълни наистина учениците... Като се напълни метрото и като ги загледах, ами то едни гушки,едни палазки,едни огромни дупета  ooooh! Гледат да седнат във влакчето, качват се с асансьора  Shocked  С какво ги хранят незнам  newsm78 А две възпълнички момченца спореха дали да си похарчат двата лева за такси от Интерпред до зала Универсиада  Shocked Не отива на добре таз работа Crazy
Стискам палци на всички които ще ни зрадват скоро Praynig всичко да е безпроблемно,леко и бързо и с най-щастлив завършек  Hug
Забравих да ви се оплача как се издъних днес  Cry
От 100 години крия от таткото,че чакаме момче а днес сутринта така го изплюх,че дори той не можа да реагира ooooh!
Както обикновенно се оплаквам и обяснявам:" Много ми расте корема бе мило, как ще го раждам такова голямо бебче",
той :"Е, притеснително голямо ли е?" ,
аз : Е, чак притеснително...Те момчетата си се раждат по-големи по принцип" ooooh! ooooh! ooooh! 
То бива ,бива ама Sad

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 00:47 от margarete

# 531
Само да кажа, че боят настана! От Амика:

"Днес се роди Мартин, 3700, 51см. Добре съм поздрави на всички."

И може и да ви изненадам, но точно преди минути и от Шаманката:

"Имаме бебе Матеа, 3900,53см. Добре сме."
 Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Честити ни нови бебоци! Да са живи, да са здрави, да са послушни (в рамките на разумното), да са късметлии и да растат много щастливи.
 newsm51 newsm51 newsm51

# 532
  • София
Ех, че хубави новини за будуващите Simple Smile

Честито на Амика и Шаманката! Да са ви живи и здрави дечицата и само с хубави емоции да ви зареждат!  smile3525

# 533
 newsm51 eххх ,че хубавооооо честито на Шаманката и Амика да са им живи и здрави бебчетата и многооо радости

искам и аззззз ,тия подготвителни контракции само ме подлъгват Crossing Arms

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 02:56 от ПИПИТУ

# 534
Честити бебчета на Шами и Амика...  newsm51 smile3525

# 535
Честито на Амика и Шаманката!  bouquet
Честито и на Венивет, Теди, Флауърдрийм, Мишони!  bouquet

И аз натам отивам, та стискайте палци. 4-ти Февруари е  прекрасна дата!

# 536
Kукла  Praynig стискам палци аз съм родена на 4-ти обаче юни Crazy

# 537
  • Бургас
Добро утро !!!

Magnoliamm ,аз го гледах това предаване и тъкмо си помислих ,ей това момиче със зелената блузка дали не е някоя Бг Мамма,а то наистина така се оказа. Много си чаровна !!! И предаването беше доста интересно  Hug
Mama_Widow добре си се завърнала !  Hug
XCat , ще ми дадеш ли паролата на лични за общия акаунт на fevruari2010 ,да я имам за всеки случай  Peace
И честити ни нови бебчета !!!

Flower of dreams, честита Принцеска ! Да ви е живичка и здравичка и много да ви радва !

Teddy* честита Александра ! /обичам това име/ . Много да ви слуша и да расте здрава и щастлива !

Мишони,честито и на теб малката ти радост Йоанка ! Да расте бързичко !

Bitter Chocolate, как е кръвното днес? Може инцидентно да е било високичко? Ако днес пак е така,може да звъннеш на док за всеки случай .  Peace
Ехе, Бръмбито цели 2 вестителски смс-а е получила !!!
Честито момченце на Аmica !!! Много усмивки да носи на мама и тате !
ШаманчеHug Честито бебче и на теб !

# 538
ДОБРО УТРО И ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ МАМЧЕТА.ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЛАДУРИ.   bouquet ДА ПАПКАТ И ДА СЛУШКАТ.
SuNnY SkY  МЕРСИ ЗА КАФЕНЦЕТО,АЗ  ГО ПОЗАБРАВИХ ОТ КАКТО НЕ ПУША.

# 539
Добро утро и от мен ,не съм мигнала и за една минута..... Tired боля ме корема имам зверско разтройство и май контракции имах newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт