Февруари настана, с бебенце е вече мама! (43)

• 22 319
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Аз уж съм януарките, но все надзъртам и тук, нали реално ще съм февруарка Simple Smile

Тъй като преносих и втората си дъщеря, по цели нощи си пишех с другите неспящи, с подобна съдба момичета и се бяхме кръстили "Пренасящите кукувици Simple Smile"

Е, малката я преносих само 5 дни, сега бия всички рекорди 8 или 10 дни в зависимост от двата термина, които са ми определили Simple Smile

Едно ку-ку и от мен Simple Smile

# 406
  • York
Style, аз забравих какво е хубав сън и ранно лягане някъде от към седмия месец. От средата на осмия вече заспивам не по рано от 5ч и наваксвам през деня.  ooooh!

# 407
Добро утро!

Кафенцето от мен тази сутрин

Велв, красавец е Дамян! Голям чаровник още отсега  Wink  Hug

От 4 съм будна. Май няма да се спи скоро като хората  Mr. Green

Хубав ден и чакаме бебенцааа!  Heart Eyes  newsm32

# 408
  • Бургас
Добро утро !!!
Рали,мерси за кафенцето !!!
По въпроса за спането, ако сега не успявате да спите,после пък хептен.... Mr. Green

# 409
Абе не се знае.. аз как си спя? Grinning

Шамански, ще пробвам да му намаля добавката, когато ми се наложи да я давам де, защото засега гледам в краен случай да я давам, но да ти кажа - толкова нерви, толкова чудо, аз се примирих, че каквото стане-стане, защото в крайна сметка той е важен. Това моето кърмене всеки път излиза пословично.

А добро утро! Чакаме нови попълнения.Вчера голямо стискане на кълки падна. Laughing

# 410
Добро утро !!!
Рали,мерси за кафенцето !!!
По въпроса за спането, ако сега не успявате да спите,после пък хептен.... Mr. Green

Съни, по-тренирана не мога да съм  hahaha  Mr. Green Пък ако си спи като хората човека ще ми е златен Wink

# 411
  • Най-зеленият остров
Добро утро и от мен  Hug
И аз съм от неспящите, но се търкалям и гледам телевизия в леглото. Никога до сега не съм била толкова информирана какво става по света и у нас  Laughing .
Рали, благодаря за кафето, аз моето вече го изпих с мойто мъж и го изпратих да се труди  Heart Eyes .
Момичета, вече е трети- може да се ражда  Simple Smile.
Бебчетата са супер. май съм забравила как изглежда новородено, но тези "февруарчета" са си оформени човечета  Heart Eyes
лек ден   bouquet   bouquet   bouquet

# 412
Добриютро момичета  Grinning
Аз нещо не спах особено, а и Алекс ми скачаше по главата цяла нощ докато от другата страна баща му озвучаваше нощта на поне два блока околовръст  ooooh!

Бръмби, не се настройвай негативно. Писала съм и преди, началото винаги е трудно, проблемите са най много в първите седмици. Естествено, че Димитър е най - важен, а за него най - важно е да има щастлива и любяща майка. Всичко друго се нарежда по един или друг начин  Hug

Момичета, тъй като имам усещането, че съвсем скоро няма да съм в час да отговарям навреме на въпросите ви, а и Мяучето трябва да почива повечко, ако искате можете да задавате въпросите си към Клото и Фло. Те са помощници по кърмене към Ла Лече Лига и ще се ангажират да преглеждат темичките ни и когато имате нужда, да отговарят. Естествено, тъй като това не е тяхна отчетна, няма да се намесват в обсъжданията, а ще пишат само ако имате въпрос конкретно към тях. За целта пак ще помоля да задавате въпросите си като оцветявате имената им в наситено оранжево (напр. Кло/Фло, искам да попитам...)

Велвче, добре дошла  Hug

дайте линк към албума, че да го видя този хубав Дамян, може като го покажа на госпо`йцата да реши да излиза вече  Flutter

# 413
Ооо, Рали, чудесно кафе  Grinning ! С удоволствие ще пийна едно !

Аз си спя без проблем , все още, да видим по - натам как ще е !
Рая спеше по цяла нощ, само към 3 в просъница я кърмех. Ставах обаче към 5- 6  за да изпия един чай на спокойствие , докато гладя примерно...Много ми харесваше тихата къща сутрин .

# 414
Шаманче, алБумът е на първа страница, ще го познаеш  Heart Eyes ( това за друг път) , а сега ето заповядай !

http://fevruari2010.snimka.bg/baby/fevruarski-bebcheta.458523.17225923

Парола знаеш ли ?

# 415
  • София
Добро утро и от мен.  Grinning

Аз не се оплаквам от съня си,само гледам да не заспя преди 12ч. и нямам никакви проблеми, спя до към 9.30, днес по изключени се събудих преди малко.

Лек ден от мен!   bouquet

# 416
Стар, благодаря  Grinning то беше логично да се сетя, че го има на първа страница, ама ... Паролата я знам  Peace

Аууу, вярно е хубавец тоя Дамян беее  Grinning Ама то с такива родители няма как иначе. Кандидат снахи приемате ли?

# 417
Добро утро! Наистина бебчетата ни са много хубави и изобщо не приличат на новородени - пу -пу, дай боже всеки такова  Hug
 Днес се събудих в малко мрачно настроение, но сега съм супер позитивна. Даже мисля да изляза, че имам още някои покупки за бебо и да ида да говоря най- накрая с педиатърката.

# 418
Добро утро мами,
добре завърнали се всички майчета,мнооооогооо са ни красиви новите попълнения  Hug Hug Hug
Велв май отт сега ще ти виснат на вратата снахите   bouquet
Рали благодаря за кафенцето  Hug,добре ще ми дойде ,че не съм мигнала цяла нощт . . .

Сега ще се оправя и след малко отивам на тонове ,но ще си взема и сакчето,защото според мен май нашия юнак му се излиза,цяла нощт бях с болки ,чак към 5 сутринтта ми размина ,та ще видим какво ще каже доки  Flutter

Днес е прекрасен ден ,пожелавам на всички много усмивки и малки сладки бебчовци,вкл. и на мен  Hug Hug Hug

# 419
Добро утро, момиченца-кокиченца  Hug
Въпреки лошия сън, съм в приповдигнато настроение, може би заради прекрасното слънчице в таз мразовита сутрин  sun
Велв, Дамян наистина е гоооляяям сладур! newsm51
И всички бебенца, и аз много се разнежвам като гледам снимките Simple Smile

Рали, мерси за кафенцето Flowers Rose

Знам, знам, ама като е трудно да заспиш и да спиш дълго и непробудно  newsm78

Шаманче, мерси че се грижиш за нас толкова много и ни осигуряваш заместници   bouquet

Даниелче, стискам палци  fingerscrossed

Тази сутрин успях да наготвя и да поизчистя, сега малко да се постопли още и смятам да излезна да се пошматкам, преди да посрещна синковеца от у-ще  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт