Февруари настана, с бебенце е вече мама! (43)

• 22 271
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Пфу, и аз се насълзих. Много специален момент, няма какво да се каже. Heart Eyes

# 556
  първо да ви съобщя хубавата новина и после ще ви чета

Имаме си ново бебчее-Максим на Даниела Коларова-3300,50см.Родил се е в 3.52 тази нощ  Heart Eyes Жив и здрав да им е и мноого да ги радва

Тя ми писа в 4.55 така че предполагам се чувства добре  Simple Smile

# 557
Бравоооо! да е жив и здрав и много щастлив! smile3525 smile3525 smile3525

# 558
Честит малък мъж на Дани Hug днес ще е един много голям бебевалеж Crazy

# 559
 Blush и аз си поплаках...

# 560
Браво на Дани!!! Да й е честит малкия юнак!!! Здрав, умерено палав и много щастлив да е!
Бързо възстановяване й пожелавам!

# 561
Толкова се развълнувах...аз също рева като магаре (ужас след малко трябва да излизам за консултация).

Честити бебчета на Амика, Шаманката и Даниела   bouquet ! Да са живи и здрави Мартин, Матеа и Максим и много да радват родителите си  Hug .

Пипиту, така както те чета, май скоро ще настъпи моментът и при теб. Стискам палци всичко да мине много леко.

Кукла, стиснати палчета и за теб. Ще чакаме скоро вести за Чико.

Хайде, отивам на консултация. Така че някое и друго палче няма да ми е излишно  Hug

# 562
Ееее, още прекрасни новини  Grinning  Heart Eyes !

Честит Максим на Даниела Коларова!

# 563
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Честит Макси на Дани!!! Най-вече да е здрав и мноооооого щастлив!!!

Честито на новите мами!!! Да съм им живи и здрави момичетата и момчетата!!!

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 21:45 от Mamma

# 564
олеее,много бебчета днес-Честито на Амика и Шаманката-много топлина и усмивки да внесат в дома им малките ангелчета

# 565
Ехееее колко много нови бебоци.Докато имаше застой сега хоп...бебевалеж.Нека да са живи и здрави,а на мамите бързо възстановяване.

Някой сподели,че е с паднала тапа и нерегулярни контракции от седмица.Ами и аз съм така и се чудя докога ли  newsm78.Вече всички изследвания са ми готови,багажа също и остава да чакам,а вече се чувствам толкова уморена  Tired Може би е от притеснение и страх.Та и една депресия ме е подгонила...мани-мани ooooh!

# 566
Добро утро!
Честити нови бебчета на всички(малко в повече ми дойдоха и не ги запомних),ама да са ни живи и здрави дечицата и растат много щастливи!!!
Имам запитване -ако някоя от вас е наясно със записите на тонове,моля да удари едно рамо!Разбрах,че средната диаграмка са тоновете на бебето,обаче другите две не знам за какво са ,а след вчера(нали докторката се поразсърди) имам притеснения относно показателите на едната-като ги сравних с другите "перфектни" записи горната е страшно хаотична,а и в долната има аномалии(според мен).Ама как обясних!!!
Ехееее колко много нови бебоци.Докато имаше застой сега хоп...бебевалеж.Нека да са живи и здрави,а на мамите бързо възстановяване.

Някой сподели,че е с паднала тапа и нерегулярни контракции от седмица.Ами и аз съм така и се чудя докога ли  newsm78.Вече всички изследвания са ми готови,багажа също и остава да чакам,а вече се чувствам толкова уморена  Tired Може би е от притеснение и страх.Та и една депресия ме е подгонила...мани-мани ooooh!
Харемче,аз съм.И аз като теб-всичко ми е готово и за болницата и за след това,чакаме,обаче нъцки TiredИ снощи пак имах зверски контракции и в момент,в който мъжлето каза още две и се обличаш и те спряха.Много е натоварващо!

# 567
Здравейте, Клото и Фло, Шаманката е натоварила вас със съвети относно кърменето,обръщам се и аз към вас,моя проблем е следния-първите два дни имах коластра която бебо изсмукваше,но на третия ден гърдите ми станаха на камък,зърната също и бебока не може да ги захване за да суче.имам помпа,но тя изцежда едвам 20 30 грама а гърдите ми са напращели и мога поне по 100 грама да изцедя но не става.Можете ли да ми помогнете със съвет какво да правя,вероятно каналите ми са запушени и има застояла кърма,как мога да ги отпуша?благодаря ви предварително.  Hug

# 568
  • Плевен
Честито на новите мами. Бебетата ни са много хубави. Мен също ме е подгонила предродилна депресия - за 3 дена изядох 4 шоколада и още куп сладки неща. Страх ме е, огромна съм, тежи ми, нищо не ми се прави, абе некъв ужас - некъв ад. Искам и аз да раждам вече, ама май няма да е скоро, нищо, че бебока ми е големичък. Успех на всички запътили се към родилното, нека всичко мине безаварийно. Как ще сваляме тез кила, момичета?!?!?

# 569
Merijaan  ти поне можеш  да се утешаваш със шоколад Crossing Arms а на мен ми е забранено сладкото Confused
Пие ми се мартини и искам да изям една цяла торта Crazy
Отивам да се пробвам да поспя...

Общи условия

Активация на акаунт