ЯНУАРЧЕТО навърши три с приятели и весели игри!

• 26 396
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте дами
Дали някой може ми обясни защо някой ще е толкод луд да работи 7 дни в седмицата, щото като си светна часовете толкова се получава и отгоре на всичкото собственика на ЕТ-то се държи като робовладелец Tired То пари, пари, ама разделени на часовете труд, съвсем не излиза сметката  Close
Селма айде и тука честити ти панделки  Heart Eyes
Клемсоооооооооооооо, хубава щерка си родила  Mr. Green Да е здрава ти пожелавам, че всичко друго с тия палави очи и каквато е отворена, сама ще си придобие  Wink На тебе ти казвам наздраве и мъжът ти да е с много здрав ...гръб  Mr. Green
Ели не знам какъв съвет точно да ти дам. Според мен това, че ще кумувате двамата не означава, че ще ви обвързва по-сериозна в бъдеще. Все пак бихте могли да идете по-отделно на гости, а можете и заедно, така и Ева ще има за малко поне мама и тати заедно.
Бих те посъветвала да не приемаш, ако не се отнасяш сериозно към кумството, а приятелите ви го приемат, като нещо много обвързващо.
Аз лично изпитах на гърба си последиците от грешен избор на кумове и ми се наложи да чуя за последно от кръстника на Веско и наш кум, че "Йоанчето се сърди, като кажа, че искам да видя децата". Ако някога си мислиш, че можеш да изпаднеш в подобна ситуация не приемай. Ако пък хората са ти близки и държиш на тях, то приеми от сърце, без значение кой ще е кумът.
Ние сме поканени за кръстници на една малка бонбонка и аз съм много щастлива от факта, че ми се отваря възможностда пазаря на вола рокли и поли  Crazy

# 616
  • София
хи хи - създател съм  Wink - че аз това си го знам! Mr. Green
Селма  Hug
   Този ли:
   You're a CREATOR
Keywords

Nonconforming, Impulsive, Expressive, Romantic, Intuitive, Sensitive, and Emotional

Wink  Laughing

И аз съм там!  Flutter

# 617
  • София, Лагера
хай... тази сутрин, както никога, Пресиян се събуди в 8 без нещо  Tired а така ми се искаше да се излежаваме без него...!
Да споделя нещо - нали се мъча с някаква диета и не пия алкохол. Та три поредни вечери имахме някакви мероприятия и си лягах в 1-2 сред нощите, но на сутринта бях свежа като краставица! Вечерта също - ни умора, ни гявол! Ще взема аз да продължа така...  Sunglasses

Манана, има ли някакъв контекст въпроса ти, че не мога да го намеря. Хората имат различни мотивации. Имам едни колега който работи направо денонощно - и от вкъщи, и от офиса. С малко детенце е. Целта му е да се докаже пред шефа Shocked... и така 2 години, още не се е доказал, но не се отказва!

Вчера си направих труда и попитах Крас какво мисли за кумуването - и той като мен мисли, че няма основание да откаже човек  Laughing после си дадох сметка, че ако мислеше другояче въобще не би ме взел (и аз него)  Mr. Green

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 09:07 от Ноеми

# 618
    А какво за 2nd Best Occupational Category ?
     Моето е an ORGANIZER.... #Silly

Манана,благодаря! Hug

# 619
  • София, Лагера
Поздрав:
http://www.youtube.com/watch?v=tGoj0jxd7PI

И един виц за настроение:
В Америка забранили за употреба думата “жена” като оскърбителен намек за полова принадлежност. Сега казват “вагиноамериканец”  Laughing

Хубав уикенд на всички!  Party

# 620
Добро утро, дами Simple Smile
И аз излязох организатор..............странно Confused
В това време мисля да изляза след малко и да не се прибирам цял ден..............доживяхме да се махне тоя сняг.

# 621
И аз излязох организатор..............странно Confused
 Лиллита,там излизат 2 Occupational Category
  Първото ли ти излезе организатор?На мен второто....

Ноеми,готин виц! Joy

# 622
Първото Simple Smile
Второто е изпълнител

# 623
Първото Simple Smile
Второто е изпълнител
  Че какво му е лошото.Виж как са балансирани нещата при теб. Simple Smile

# 624
  • София
You're a RESEARCHER
Keywords

Independent, Self-Motivated, Reserved, Introspective, Analytical, and Curious

e investigative types gather information, analyze and interpret data, and inquire to uncover new facts. They have a strong scientific orientation, enjoy academic or research environments and prefer self-reliant jobs. Dislikes are group projects, selling, and repetitive activities.

RESEARCHER OCCUPATIONS
Suggested careers are College Professor, Physician, Psychologist, Pharmacist, Chemist, Marketing Research, Inventor, Sales Forecasting, Project Engineer, Dentist, Identifying Consumer Demand, Chiropractor, Dentist, Medical Technician, Optometrist, Research & Development Manager, Respiratory Therapist, Real Estate Appraiser, Chiropractor, Veterinarian, Geologist, Physicist, Science Teacher, Medical Technologist, and Author of Technical Books.

RESEARCHER WORKPLACES
Task-oriented careers where you can become absorbed in the job, be original and creative, and not conform to rigid company rules will work best for you. Unstructured organizations, for example, that allow you to sail your own ship are vital.

Suggested Researcher workplaces are universities and colleges, home office positions, medical facilities, computer-related industries, scientific foundations and think tanks, research firms, and design laboratories.

Като чета, това е писано точно за мене! Simple Smile)))

# 625
Ноем чудя се на сабствената си глава  Confused
Децата отидоха с баба си и дядо си да гледат Кушията, а аз останах с малко свободно време да изчистя, че иначе настава война кой да работи с прахосмукачката  Mr. Green Та решила съм следващият подарък на Весонката да е една от онези малки и сравнителнсо евтини прахосмукачки, която обаче си чисти съвсем истински. Хем ще се забавлява и чувства полезен, хем ще ми помага  Whistling
Мими Честит ти именник. Със здраве и късмет да си носи името   bouquet
Честит празник на всички, които носят името Теодор, Тодор, Теодора и производните на тях. Наздраве  Grinning

# 626
Ман много са хубави тези малките прахосмукачки, само че ги продават с една кесия стериопорени топченца, демек да си правят боклук с тях (макар че у нас си има достатъчно)  ooooh!   Crazy Та, таз кесия хич не я и показвай на Веско  Laughing

# 627
Честит имен ден на Тоти! Нека бъде жив и здрав, палав, умен и да носи много радост на мама и тати!

Ели, относно кумуването - мисля, че е обвързващо, в смисъл, че после идват други поводи и предполагам, че ще се наложи по - често да се виждате с БНД. Ако това не те притеснява, смело можеш да приемеш. Но ако си решила, че не искаш да поддържаш чести контакти, да се събирате по поводи и без поводи, е по-добре да откажеш. Изборът е изцяло твой. Ние примерно много често се събираме с нашите кумове и кръстници на Ева. Те официално не са семейство, но от години живеят заедно. Имаше период, в който бяха разделени за около 3-4 месеца и тогава се чувствах много кофти, ако се наложи да се съберем по някакъв повод - рожден ден, имен ден и т.н. Звънях на единия да питам дали ща дойде, после на другия, притеснявах се дали всичко ще е наред. Добре, че сега са заедно и всички такива притеснения ми отпаднаха, че ние през 3-4 дни сме заедно.

# 628
  • София
Днес ходихме на театър и на МакДоналдс.  Crazy 'Зверко заспа, а аз ще пия чай "Зелена енергия", че денят хич не е свършил! - снощи имах гости, а следобед и довечера - пак (жалко, че една доста привлекателна опция за гостуване ми отпада, защото вече е малко неудобно да отблъсна собствените си гости за днес...  Tired)!...

Навън беше 21 градуса!  Party Всичко изглеждаше доста по-оптимистично...  Sunglasses

# 629
Ние също се възползвахме от страхотното време навън (с изключение на гадния вятър). Ходихме до конната база "Хан Аспарух", погледахме конете, Ели опищя квартала, че иска на голям кон да се вози, но накрая се примири и с пони. Аз си видях бившия шеф и разни познати и клиенти из базата, много ми се зарадваха, бързо преминахме на местния диалект (включващ доста псувни  Embarassed). После се метнахме до ботаническата градина и накрая обядвахме в Хепи. Нещо сме на вълна суши и при всеки удобен случай ходим в това конкретно Хепи. Сега домашните спят, пък аз нещо се оцъклих (след като Ели ме събуди 2-3 пъти, се отказах да лежа).

Манана, минах по пътя на нон-стоп бачкането, сега бягам като дявол от тамян. Аз лично го правех, за да оправдая даденото ми доверие. Трябва някъде да се сложи границата, а най-трудно е да се пребориш със себе си...., да станеш егоист-може да си страхотен професионалист и без да жертваш личното си време.

Малко снимки от нас:
http://picasaweb.google.com/mayamilosheva/YYuiRF?authkey=Gv1sRgCLHt-OuMv-nFJA#

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 17:13 от DaVinci

Общи условия

Активация на акаунт