Дали някой може ми обясни защо някой ще е толкод луд да работи 7 дни в седмицата, щото като си светна часовете толкова се получава и отгоре на всичкото собственика на ЕТ-то се държи като робовладелец
То пари, пари, ама разделени на часовете труд, съвсем не излиза сметката 
Селма айде и тука честити ти панделки

Клемсоооооооооооооо, хубава щерка си родила
На тебе ти казвам наздраве и мъжът ти да е с много здрав ...гръб Ели не знам какъв съвет точно да ти дам. Според мен това, че ще кумувате двамата не означава, че ще ви обвързва по-сериозна в бъдеще. Все пак бихте могли да идете по-отделно на гости, а можете и заедно, така и Ева ще има за малко поне мама и тати заедно.
Бих те посъветвала да не приемаш, ако не се отнасяш сериозно към кумството, а приятелите ви го приемат, като нещо много обвързващо.
Аз лично изпитах на гърба си последиците от грешен избор на кумове и ми се наложи да чуя за последно от кръстника на Веско и наш кум, че "Йоанчето се сърди, като кажа, че искам да видя децата". Ако някога си мислиш, че можеш да изпаднеш в подобна ситуация не приемай. Ако пък хората са ти близки и държиш на тях, то приеми от сърце, без значение кой ще е кумът.
Ние сме поканени за кръстници на една малка бонбонка и аз съм много щастлива от факта, че ми се отваря възможностда пазаря на вола рокли и поли