Дали някой може ми обясни защо някой ще е толкод луд да работи 7 дни в седмицата, щото като си светна часовете толкова се получава и отгоре на всичкото собственика на ЕТ-то се държи като робовладелец

Селма айде и тука честити ти панделки

Клемсоооооооооооооо, хубава щерка си родила

Ели не знам какъв съвет точно да ти дам. Според мен това, че ще кумувате двамата не означава, че ще ви обвързва по-сериозна в бъдеще. Все пак бихте могли да идете по-отделно на гости, а можете и заедно, така и Ева ще има за малко поне мама и тати заедно.
Бих те посъветвала да не приемаш, ако не се отнасяш сериозно към кумството, а приятелите ви го приемат, като нещо много обвързващо.
Аз лично изпитах на гърба си последиците от грешен избор на кумове и ми се наложи да чуя за последно от кръстника на Веско и наш кум, че "Йоанчето се сърди, като кажа, че искам да видя децата". Ако някога си мислиш, че можеш да изпаднеш в подобна ситуация не приемай. Ако пък хората са ти близки и държиш на тях, то приеми от сърце, без значение кой ще е кумът.
Ние сме поканени за кръстници на една малка бонбонка и аз съм много щастлива от факта, че ми се отваря възможностда пазаря на вола рокли и поли