ЯНУАРЧЕТО навърши три с приятели и весели игри!

• 26 399
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • София, Лагера
...Не очаквам от тях да ми бъдат верни до гроб  Laughing
...

Кой е верен до гроб?  Shocked

Joy
Е, така е приказката. Но то е същото като да се очаква да изкарвам празниците си все едни и същи хора  ooooh!

# 601
  • София
Да, ама виж Клемс - кани кумът охотно при всеки повод!  Sunglasses Разбирам я...  Wink

# 602
Да, ама виж Клемс - кани кумът охотно при всеки повод!  Sunglasses Разбирам я...  Wink
 О,да!И аз я разбирам... Mr. Green
  А кумата к'во? newsm78

# 603
  • София
Да, ама виж Клемс - кани кумът охотно при всеки повод!  Sunglasses Разбирам я...  Wink
 О,да!И аз я разбирам... Mr. Green
  А кумата к'во? newsm78

Не съм чула за кума, но не съм и питала за нея, де!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Надявам се позицията да е вакантна!  Joy

# 604
   newsm53  hahaha

Ето!Видяхте  ли какво се получава някой път с кумуването. Laughing

# 605
  • София; Дружбето
Е да, ама не е ли по-добре да са ти като семейство Mr. Green А като на Вики, има там некви кръсници и даже не ги познава Rolling Eyes Тъпо ми се струва някак
Ама айде стига, че Ели има да се чуди Laughing
Кумът какво? Blush

# 606
  • София
К'во викате за нашия кум? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Кумът и кумата ни не бяха двойка, а двама наши приятели. Така, че сега кумата е женена, има си детенце и малко се поотдалечихме покрай обстоятелствата, но си поддържаме връзка - утре ако успеят да пласират малкия ще дойдат.  Peace А кумът е винаги онлайн за купони.  Whistling Whistling Whistling

Ели, аз бих отказала, ако нямам намерение да се събирам с бившия. Идва ми малко в повече. Виж, с нЕкое бивше, бивше гадже бих, но с прясно бивш, при това баща на детето, с когото съм решила, че вече няма да сме заедно - за мен е трън в гащите.

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 19:20 от Klemy

# 607

с прясно бивш, при това баща на детето, с когото съм решила, че вече няма да сме заедно - за мен е трън в гащите.
  Някой път точно такова решение може да е отправна точка към обратен завой.
  Някой път,само някой път...... Simple Smile

Браковете се сключват на небесата. Wink И ако този на Ели все-още не е окончателно зачертан именно на "онова" ниво,може да има всякакви изненади.  Wink
   Но тя си усеща нещата най-добре. Peace

(Да не вземем само да я объркаме още повече!  Crazy Ели,не ни слушай!Слушай сърцето си!  Hug  )

# 608
Ох  Crazy Много са ми полезни мненията ви, благодаря  Hug
Утре ще говорим с младоженците. Вече говорих с БНД, че ако се съглася, това НЕ означава, че между нас нещата ще се променят.
Може би ще ви се стори странно, но аз много държа да си запазим човешките отношения, не мога да изтрия 11 години от живота си толкова категорично, а и не го искам  Confused Crazy
Благодаря ви, ще пиша за развоя на събитията  Crazy

# 609
  • София, Лагера
Какво е БНД?  newsm78

# 610
Бащата на детето  Crazy Усвоих тази абривиатура от един друг подфорум  Simple Smile

# 611
  Един интересен тест. Wink Ще ви хареса! yes

http://www.careerpath.com/career-tests/colorcareercounselor.aspx

# 612
  • София, Лагера
хи хи - създател съм  Wink - че аз това си го знам! Mr. Green
Селма  Hug

# 613
хи хи - създател съм  Wink - че аз това си го знам! Mr. Green
Селма  Hug
   Този ли:
   You're a CREATOR
Keywords

Nonconforming, Impulsive, Expressive, Romantic, Intuitive, Sensitive, and Emotional

Wink  Laughing

# 614
  • София; Дружбето
Бащата на детето  Crazy Усвоих тази абривиатура от един друг подфорум  Simple Smile
Joy Joy Ние викахме на тате Великия компенсатор Laughing

Общи условия

Активация на акаунт