Под сърцето ми расте малко ЮНСКО бебенце - 13

• 20 465
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
мартеа,препоръчвай ти ebay.co.uk ще ги намериш същите на смешни цени Flutter
Понеже и мене ме няма в пазаруването от тези сайтове, може ли да дадеш някъде линк, където е обяснено за такива като нас как точно става пазаруването от този сайт или пък, който е наясно и е пазарувал нека да обясни. Praynig

# 616
JJ, това е другата любима марка,  на чийто магазин не смея да прекрача прага. Цените там са направо космически!
Трябва да се разучи тая работа, не може така.

Елиска, ситуацията е наистина много деликатна, защото дадени страни от поведението й може да са реакция на случилото се, а възрастта й в момента допълнително усложнява нещата. Вярвам, че ще намериш решение.

# 617
мартеа,препоръчвай ти ebay.co.uk ще ги намериш същите на смешни цени Flutter
Понеже и мене ме няма в пазаруването от тези сайтове, може ли да дадеш някъде линк, където е обяснено за такива като нас как точно става пазаруването от този сайт или пък, който е наясно и е пазарувал нека да обясни. Praynig

има тема в под форума НА ПАЗАР ,пазаруване от чужди сайтове,там има тема за ибей,ларедут,некст,всичко което ви вълнува Wink

Елиска,възможно  е майка и да липсва,не знаех че е починала,мир на праха си Confused и от там да идват всичките нередности,един вид да се е отчаела от живота и да го дава лежерно Rolling Eyes или да обвинява вас по този начин ,който се държи,знам ли,трудно е да разбереш дете на 11 години Tired

# 618
Елиска търпение му е майката то с един пьт няма да стане.Опитай друг подход отидете някьде само двете и така.щом си се сьбрала да живееш с човек с дете в трудна вьзраст предполагам си знаела,че няма да ти е лесно още повече,че на нея пубертета тепьрва и предстои.

# 619
Момичета и аз да се похваля с първите покупки за бебка  Embarassed , даже ги качих на сайта със снимките
Може и да е още рано,но не успях да издържа,дано само наистина се роди бебка....но имаме потвърждение от вече 2-ма лекари newsm78
Лека вечер

# 620
Ау, много са сладки, на Некст.
Кажи ми гащиризоните като трико добри ли са? Аз съм подготвила една поръчка, но изчаквам , може да има нови неща и да не изпусна нещо. А тези даже не съм ги и срещала Shocked
Само жълтите обувчици ги помня...

# 621
Елиска,моята племенница е на същата възраст,този пубертет много им влияе.Всеки ден са в различни настроения,понякога агресивни и любвеобилни,друг път-в депресивно и затворено състояние.Моята племенница,например споделя само с мен и двете сме си дружки.но трудно ми беше ,докато  я предразполжа,за да ми вярва и споделя.По-добре да споделя с леля си,отколкото с пубуртети като нея.Затова си мисля,че ако си отделяте повече време за вас двете и я научиш да ти се доверява и споделя,проблемите ще изчезнат.Още повече ,че щом няма майка,няма към кого да се обърне и  може би се чувства самотна,още повече сега като си бременна и си мисли,че след раждането цялото ви внимание ще бъде върху малкия човек.а тя ще остане по-настрани.А  на тази въздраст и тя ще има има нужда от мн грижи и разбиране
Желая ти търпение Hug

# 622
Естелита, честит ти рожденник! Желая му прекрасно детство!  smile3525

Честити покупки на всички, които са пазарували! После ще ги разгледам. Аз вчера хвърлих едно око на един магазин с колички, ама нищо не ми хареса на живо. На всяка намерих кусури, а имаше поне 50 модела изложени  Crazy

Мария, имаш 4 стиснати палеца от мен! Лек ви път и дано се покаже какво е човечето!  Heart Eyes

Елиска, всеки път като чета за дъщерята на мъжа ти съм ето така:  Shocked Не знам какво да ти кажа, само се моля мен да не ме сполети такова чудо!

Аз да се похваля с моя хемоглобин - 136! А последно време хич не ям месо, очаквах да ми е по-нисък. Всичко останало също си е в норма, бебчо не спира да рита ту отляво, ту отдясно  Party

# 623
Гащеризончетата са много сладки,хубава материя са и имат копченца отгоре и отдолу.Дано вършат хубава работа.
Сега съм си набелязала още красоти,но искат още веднъж да ми кажат,че ще е девойка и пак да пазаря Hug

Като качвах снимките напрваих една беля  Embarassed
Вместо в аблума за дрешки на бебчо съм качила и в този за форумските срещи-ако някой знае как се трият,моля,да ми каже,че не успях да ги махна Embarassed

# 624
  • Обетованата земя
Estelita, да ти е жив и здрав рожденика!!!  Hug
Добре дошли на новите мами!
Аз влизам да се запиша и да ви кажа какво констатирах: бебо (както някой наскоро беше писал) наистина се страхува от шума на сешоара и прахосмукачката  Shocked. Милото ми човече като чуе тези шумове и почва неистово да рита  Joy. Много ми е сладичко!
 А онзи ден ни бяха спрели полицаите и аз се бях притеснила, щото нямах колан и явно съм му повлияла и пак като взе да ритка...това го разбирам, но специално за шумовете ми е много интересно.  Mr. Green

# 625
...
sophiepp, направи малко снимки и ги пусни в галерията да им се порадваме и ние на дрешките  Grinning ...
...Софи и аз се нареждам за снимки. Mr. Green  ...
уфф, че сте нахалнииии Crossing Arms Wink
ще кача, обещавам - тея дни!
имам 2гб снимки на картата некачени от половин година сигурно Blush няма място Rolling Eyes ще ги сваля първо тях и после ще направя  снимки Peace

елиска, много е деликатна ситуацията, кой знае какво му е на душичката на това дете... Confused
сигурна съм, че ще намерите път една към друга колкото и да е трудно Hug друг път няма Peace

мартеа, на тея бодита и аз съм им хвърлила око Heart Eyes

аз от две-три години вече дрехи от бг не пазарувам Naughty каквото си поръчвам от нета, тука е 2-4 пъти по-скъпо Crazy
обаче аз поръчвам от сайтове, които доставят директно до бг... от и-бей не съм поръчвала, за там май трябва пей пал, а аз нямам. има и транспортни фирми - поръчваш до техен адрес в англия, примерно, и те ти доставят, но и чрез такива не съм поръчвала още...
иначе, морска е казала, има теми за к'вото ти душа сака в "на пазар" Wink

# 626
  • Велики Преслав
Здравейте и от мен момичета! Отдавна не съм писала, но страшно бързо се изписва всяка тема, и едва успявам да прочета всичко, камо ли да пиша.
Естелита, честит ти рожденник-да е жив и здрав, и много много усмивки му желая  bouquet
Момичета, искам да ви питам, по точно да споделя нещо-корема ми е като на бременна във 2 месец  което ще рече че е много малък. Като сравнявам с вашите кореми, моя все едно не съм бременна.  newsm78 Докито казва че всичка му е наред на бебо, няма проблеми но аз - все пак ми е притеснено. Има ли някойдруг като мен?

# 627
да, да, знаех положението. Естествено, че комбинацията от загуба и пубертет направо би ми махнала главата... аз за другите неща съм доста по-спокойна. Но ме е страх да й давам да пипа бебето, защото е много несръчна и непредпазлива. Нали сте виждали деца, дето като им дадеш стъклена фигурка, ще я разгледат, ще й се полюбват и ще ти я върнат и други деца, който любувайки й се ще решат да направят 3 крачки, на първата ще се спънат, на втората ще се ударят в нещо и на третата ще изпуснат и потрошат съкровището. Имам приятелка с дъщеря на същата възраст и бебе на 4 месеца.. Ясена гледа братчето си, храни го с кърма от хладилника, сменя му памперсите, приспива го и т.н. Мрънкя, разбира се, но майка й не й обръща внимание. Същото дете гледа котка, хамстер и рибки и си се грижи за тях, совен това повечето цветя са в нейната стая, защото там растат добре и тя си се грижи. Нашата девойка умори цял аквариум с едни рибки, втори аквариум със скаларии, една чинчила, зайче, хамстери и има едно зарязано невъзпитано куче и всички цветя в стаята й изсъхнаха, защото ги препикаваше, а палмата с тежката кашпа, дето не може да я свали, че е на високо е много болна... Хахаха, моите хамстери (заради алергията ми съм имала само хамстери няколко пъти - първият умря от старост, втория го купихме болен и за един месец се гътна, но казаха, че бил болен, нещо на кожата имал... не помня. последните хамстери бяха подложени на психотерапия (вече учех Психология), когато се караха ги разделях с едно кубче в аквариума, карах им се, говорех им, родиха си деца, които не изядоха, отгледахме ги, сега в детското студио на майка ми има 5-то поколение на тези хамстери  #Crazy иначе с цветята не ми е вървяло много, сега чак едно цвете много ме обича и много расте...  и един бонзай)... страх ме е, че си търся оправдания, но всъщност това е причината, аз и преди съм ви казвала... знам, че е много деликатна ситуацията, но понеже се късае до мен самата и бъдещото ми детенце... ставам много чувствителна и изключително егоистична!!! Нинам ко ша прая... но нещо трябва да се направи и за мен временно решение е общата забрана за припарване до детето... и точка.  Twisted Evil

Мен вече мнооого ме сърбят ръцете да купуувам, купуувам... ама... струва ми се ранко, искам да свърши този месец и тогава.. или април... уф! Хем много ми се пазарува, ама нямам къде да ги сложа тези неща, защото ремонта на спалнята тепърва започва...  #2gunfire а таткото се е сдухал много, защото нямало да стигнат парите... аз пък му казах, че те никога е стигат, винаги може още един прозорец, по-скъп ламинат, по-красиви мебели и т.н. просто в началото ще е само базовите неща и това е! трябва да се сложи ламиниран паркет и да се оправи капандурата и тавана... това ще е достатъчно... но той сега нещо като чуе "пари" и скача до небето Simple Smile

ааа, исках да кажа, че не знам какво му е на душичката и не ме интересува, защото тея РАЦИ не ги разбирам!  Joy
За това, аз съм с термин 14.06... не вървим седмици напред, точно сме си, което значи (за сега) че няма да се родим по-рано... демек имаме лоши шансове да сме раци... и освен ако не са ролца от раци, трябва да си прережа вените!!!!!!!!!!!!!!! Просто аз съм лъв и обичам като изръмжа, после да покънти малко... а в нейния воден свят ревът ми се чува и след секунди се е изгубил сред вълните... ама независимо дали е било "Васе, обичам те!" или "Василия, оправи си банята!" (пак напикани гащи закачени на дръжката на вътрешната врата, използвани клечки за уши, четка, неизчистена от косми, отворена паста за зъби и разлят шампоан... това седи така от снощното й къпане... сутринта е влезнала да се измие за училище и не ги е оправила). Така че не знам на какво да я уча, като тя не чува. Нито благия тон, нито строгия, нито лошия. Вчера й казах, че ме обижда, като се държи така нахално и все едно нищо не е станало, тя се разплака и след 5 минути пита дали може да си седна на компа, при положение, че беше излъгала, че е решила сама задачите по математика, а ги била преписала от отговорите отзад на учебника и баща й й забрани да си сяда на компа...

# 628
mamita_desita, сега разглеждах албума и да ти кажа, че покупките ти са страхотни, а обувчиците...влюбих се в тях!!!  newsm10 От къде ги купи, наистина супер много ми харесаха!!! Simple Smile

# 629
Здравейте Hug приемате ли нови мами?

Общи условия

Активация на акаунт