Новите ни козметични похождения 6

• 47 723
  • 667
  •   1
Отговори
# 585
iv4enceto_91, сенките са номер 9, но имаше още 2 подобни цвята. То е нещо между синьо и зелено... точно тщркоазено. Страшно покривно и наситено е като цвят. Утре ще ходя пак до магазинчето да си навзема и други цветове.  Чудя си се на акъла защо днес не го направих  ooooh!

Миличка,черните сенки кой номер са?

# 586
Добре де, аз сенки нося само когато излизам вечер, което се случва веднъж на месец-два...ама като ги наизвадихте тия Флормар дали няма да се запася и аз,а  LaughingСамо дето после ще си прашасват Confused

# 587
  • София
Аз имам 2 единички черни на Флормар и чак сега видях, че всъщност са различни - едните са № М11, а другите №04. Разликата е, че в едните има съвсем дребни блещукащи частички, но на окото седят по същия начин като другите - много плътно, наситено и са напълно матови.
Ето им цветовете на единичните сенки - http://www.flormar.com/bh/urungoster.asp?urunid=126&bolumid=2&markaid=6 Седят на окото 1:1 с това, което е в кутийката и затова от доста време обикалям разни евтини бутки и парфюмерии за техни сенки. Даже фен тема сме им заформили във форума  Laughing

ПП: Ето колко са покривни
Това е само с едно минаване без да натърквам  Crazy

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 23:10 от Addri

# 588
От днес: гел за измиване на Алверде с лечебна кал:

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 00:05 от Minaaa

# 589

Кажи като го пробваш дали си доволна, моля те Simple Smile Измива ли добре и грим също?

# 590
cristall магазинът се казва Fragrance boutiques  и се намира на бул. Янко Сакъзов. Момичетата са много любезни и могат да помогнат в избора. Не са от онези , който стоят и гледат тъпо,  а ако ги попиташ за някой крем да четат отзад на опътването. Днес с моята кума ще минем от там пак , защото вчера харесахме едни червила на Chanel - плащаш едно получаваш 2

Joanna87  bouquet   bouquet   bouquet

# 591
    Черни, но не са от матовите. Нямаше  #Cussing out Имат малко брокат, но.....
Addri е написала, че няма разлика  Grinning

# 592

Този лак изглежда много хубав, но сигурно не е особено покривен Simple Smile?

# 593
Addri след твоята снимка, определено ще изтичам за едни черни сенки. yes

# 594

Този лак изглежда много хубав, но сигурно не е особено покривен Simple Smile?

Ами какво да ти кажа...един пласт, става съвсем бледо розово, т.е. виждат се леки блестящи частици. Като сложиш втори пласт се вижда вече и цвета на лака. Мен ме удовлетворява, понеже ще го  ползвам за ежедневието...и не обичам прекалено искрящи и натрапващи се цветове. А и в момента тук правят разчистване на сортимента на Есенс и много продукти са намалени на 95 цента. Та и този лак беше от намалените продукти....за това го взех Simple Smile

# 595
  • София
Днес си взех 2 цвята сенки на FlorMar - номер 9 (тюркоазено) и номер 20 (тъмно синьо, като индигово). Взех си и масло от гроздови семена, както и стимуланта за коса на Икаров.

# 596

цвят 010,подарък към крема  Flutter

Фрия може ли отзиви за хидратиращият крем?За каква кожа е подходящ?

Кремът е много хубав. Лек и попива бързо. За нормална и суха кожа е. Peace

# 597
  • София
Като ще се дават отзиви - околоочният на Уриаж (Пептилис), за който пита Лу, не е лош. Хидратира, не лшщи, лек е. Обаче за подпухване и кръгове не е много ефективен. Заглажда фини линии. Ще си го ползвам, мисля и по лицето да го мажа...
За сметка на това кремът за лице от същата серия е напарфюмиран  Sick и накак ми дразни кожата, сърби ме леко от него и тенът ми е неравномерен и позачервен тук там, а където имах някакви пораздразнени пори, станаха на пъпки... Т.е. има нещо в този крем, което го прави неподходящ за чувствителна кожа. (добре, че го пробвах само от 2 тестера и не дадох пари)

# 598
  • София
Лу, а как е кремът на ЕЛ, имам тестер от него, но поради злополучните ми експерименти напоследък, не смея да го пробвам, защото е за суха кожа, а моятя е смесена.

# 599
  • Belgium
Ауууу P-r-o-l-e-t не знаеш колко навреме ми идва твоят коментар   bouquet

Точно днес щях да го купувам този на Uriage за лице  Crossing Arms

А откъде успя да вземеш тестерчета ако не е тайна?

Аз намерих магазин, в който продават тестери на La Prerie, ако някой го интересува да ми пише на ЛС.

То не че е правилно да се продават тестери, ама по-добре да се пробва първо толкова скъпа козметика като LaPrerie.

Кремът на ЕЛ съм го мазала само веднъж до сега, и моят е за суха кожа, а моята е чувствителна, смесена. Има лек кир ефект, не ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт