Новите ни козметични похождения 6

• 47 850
  • 667
  •   1
Отговори
# 345
Да де - тези са  Party  Laughing

# 346
  • USA, Steak State
Знам аз, следя изкъсо.  Laughing

# 347
  • Стара Загора
Moмичета в темата за продукти на Ейвън никой не ми отговори, да питам тук за тези сенки има ли доволни, ако ест. някой ги е ползвал.  Laughing   bouquet

# 348
Moмичета в темата за продукти на Ейвън никой не ми отговори, да питам тук за тези сенки има ли доволни, ако ест. някой ги е ползвал.  Laughing   bouquet

Аз имам такива,но друг цвят.Много съм доволна от кремообразната част,май основа се води ,но като се нанесе само тя,отдавна не съм пробвала върху нея да слагам сенките ,защото нещо не ми хареса,но не  помня какво точно...сенките стават,нито съм очарована,нито разочарована

# 349
Ружът е №42 и си го взех за колосалната сума от 6.40лв  Laughing Харесва ми много повече от тези, които съм имала на Боржуа, Макс Фактор и Лореал. Просто досега явно все не случвах на правилния цвят и ми седеше неестествено или твърде лъскаво. Започвам много сериозно да се ориентирам към евтините марки козметика. Напоследък все оставам очарована от разни евтинийки купени просто "ей така". Единствено за спирали, фон дьо тен и пудра още се придържам към по-реномираните фирми.

Адри,и аз така съм решила. Peace
Днес си взех най-после ружа на Флормар,за който питах.

Останах повече от очарована. Crazy Моят е номер 87.
И аз като теб най-после случих на цвят.Отделно като гледах сенките им,толкова много ме изкушиха... #Crazy В най-скоро време ще си навзема и от тях. Mr. Green

# 350
  • Стара Загора
Аз имам такива,но друг цвят.Много съм доволна от кремообразната част,май основа се води ,но като се нанесе само тя,отдавна не съм пробвала върху нея да слагам сенките ,защото нещо не ми хареса,но не  помня какво точно...сенките стават,нито съм очарована,нито разочарована

Аз имам проблем. Клепача ми е по-странна форма и ако не сложа основата на Артдеко ми се събират повечето сенки. Тези ми харесаха като цветове, но не искам да се набутвам с нещо, което няма да ползвам и ще си стои в шкафа.  Tired

# 351
  • София
и се спирам малко,че чакам още няколко нещица да ми пристигнат Embarassed

# 352
lepidopteria,харесва ли ти дегримьора на Буржоа?

# 353
  • София
lepidopteria,харесва ли ти дегримьора на Буржоа?
утре вечер ще се отчета ,че днес съм без капка грим  Embarassed

# 354
  • Бургас
iv4enceto_91, имам точно този цвят, но не съм особено доволна, базата нее нищо особено. Светло-лилавото върху моя клепач не седи лилаво, а просто някакви бледи прозрачни сенки, нося и харесвам единствено тъмния цвят /който отново върху окото не седи лилаво, но пък ми харесва/ Проблема при него ми е, че самите сенки са от тези, който някак си се "излъскват и стават като мрамор, просто стържеш с апликатора за да сложиш цвят. Определено няма да повторя

# 355
  • USA, Steak State
Да насоча вниманието ви към този продукт, аз си поръчах подобен на друга фирма и сега нямам търпение да си го получа:

Какво прави:
This quad of iridescent, shimmering pastel shades transforms any dark eye shadow or liner into a brand new hue. Try it with all your favorite eye colors or use alone for a shimmering, ethereal look. Contains vitamins C & E to sooth and protect your lids. 

# 356
  • Стара Загора
iv4enceto_91, имам точно този цвят, но не съм особено доволна, базата нее нищо особено. Светло-лилавото върху моя клепач не седи лилаво, а просто някакви бледи прозрачни сенки, нося и харесвам единствено тъмния цвят /който отново върху окото не седи лилаво, но пък ми харесва/ Проблема при него ми е, че самите сенки са от тези, който някак си се "излъскват и стават като мрамор, просто стържеш с апликатора за да сложиш цвят. Определено няма да повторя

Благодаря ти много, че ме отърва от една ненужна покупка.   bouquet  Hug

# 357
  • София, Лагера
Здрасти отново!
Мацки, чували ли сте за козметика LR? Имате ли някакви отзиви. Гледах, че има една тема, но предпочитам да попитам тук, да не попадам на нахъсани дистрибутори  Mr. Green
А иначе... след малко имам път към магазинчето на Гош...  smile3508

# 358
  • София
От вчера:

- Този в ляво, 01-Transparent, това малко светлина да падне върху устните и става... #Crazy Има си и огледалце, и осветление... Mr. Green

# 359
и аз имам едни на ейвън, които почти не слагат цвят, само блясък...

Общи условия

Активация на акаунт